Lalampahan Pemasaran Tangkas

perjalanan pamasaran lincah diulas

Kalayan dasawarsa ngabantosan perusahaan numuwuhkeun usaha online, kami parantos nguatkeun prosés pikeun mastikeun kasuksésan. Langkung sering tibatan henteu, kami mendakan yén perusahaan bajoang sareng pamasaran digitalna kusabab aranjeunna nyobian langsung luncat kana dijalankeunnana tinimbang nyandak léngkah-léngkah anu diperlukeun.

Transformasi Digital Marketing

Transformasi pamasaran sinonim sareng transformasi digital. Dina Data Study ti PointSource - Executing Digital Transformation - data anu dikumpulkeun ti 300 anu nyandak kaputusan dina Marketing, IT, sareng Operations nunjuk kana perjuangan anu diusahakeun ku bisnis dina panggunaan dina pikiran. Aranjeunna mendakan yén perusahaan:

  • Kurangna tujuan sareng arah anu jelas - ngan 44% usaha nyatakeun yén aranjeunna yakin pisan kana kamampuan organisasi pikeun ngahontal visi na pikeun kamekaran sareng 4% henteu yakin pisan.
  • Perjoangan pikeun ngahijikeun pangalaman digital lintas-kanal - ngan 51% usaha nyatakeun yén organisasi na alamat kabutuhan pangguna khusus dina sadaya platform  
  • Gaduh pola pikir warisan anu nyiptakeun halangan pikeun transformasi digital - 76% usaha nyatakeun departemenna bersaing sareng departemén sanés dina organisasi pikeun sumber sareng / atanapi anggaran.
  • Operasi dina sistem luntur anu ngahambat kamampuan pikeun ningkatkeun pangalaman digital - 84% nyatakeun organisasi maranéhna ngagaduhan sistem warisan anu béda anu mangaruhan kagancangan kamajuan pangalaman digital anyar

Ieu mangrupikeun ancaman pikeun organisasi anjeun nalika anjeun ngarepkeun ngarobah pamasaran digital anjeun. Kami gaduh pangecér ageung di daérah anu hoyong bantosan kalayan pamasaran digitalna. Kami ningali kasempetan anu luar biasa pikeun aranjeunna nerapkeun sistem ecommerce anyar anu diintegrasikeun kana point of sales. Nanging, kapamimpinan henteu ngirangan biaya nalika ngawangun inpormasi propriétari sareng titik sistem penjualan anu ngarugikeun aranjeunna puluhan jutaan dolar salami sababaraha taun. Aranjeunna nyarios yén investasi naon waé dina titik penjualan, inventarisasi, sareng sistem pemenuhan énggal éta henteu aya dina diskusi.

Hasilna nyaéta teu aya sinkronisasi atanapi integrasi antara penjualan online sareng offline. Kami leumpang jauh tina prospek ieu saatos sababaraha rapat anu ngajangjikeun - teu aya jalan pikeun urang ngahontal hasil kamekaran anu dipikahoyong ku dibatesan parah sistemna. Kuring gaduh sakedik ragu yén ieu mangrupikeun faktor ageung dina perjuangan aranjeunna - sareng aranjeunna ayeuna parantos ngadaptarkeun kabangkrutan saatos ningali panurunan bisnisna mangtaun-taun.

Lalampahan pamasaran lincah

Upami bisnis anjeun ngarepkeun adaptasi sareng nungkulan tantangan ieu, anjeun kedah ngadopsi pamasaran lincah prosés. Ieu sanés berita, urang parantos ngabagi metodologi pamasaran lincah pikeun sababaraha taun ayeuna. Tapi sakumaha unggal taun kalangkung, pangaruh tina prosés pamasaran anu teu fleksibel teras-terasan ngaruksak usaha. Moal lami deui sateuacan bisnis anjeun henteu relevan.

Indikator Performance konci parantos ngalegaan pikeun bisnis digital, kalebet kasadaran, papacangan, wibawa, konvérsi, ingetan, upsell, sareng pangalaman. Dina infographic panganyarna kami, kami parantos ngagambarkeun perjalanan anu kami candak ku palanggan pikeun mastikeun kasuksésanna. Tahap Perjalanan Pemasaran Tangkas kami Kalebet:

  1. Pamanggihan - Sateuacan perjalanan naon waé dimimitian, anjeun kedah ngartos dimana anjeun ayana, naon di sakuriling anjeun, sareng dimana anjeun badé kamana. Unggal pagawé pamasaran, konsultan séwa, atanapi agénsi kedah dianggo ngalangkungan fase penemuan. Tanpa éta, anjeun henteu ngartos kumaha cara nganteurkeun matéri pamasaran anjeun, kumaha nempatkeun diri tina persaingan, atanapi sumber daya naon anu anjeun anggo.
  2. taktik - Ayeuna anjeun ngagaduhan alat pikeun ngembangkeun strategi dasar anu dianggo pikeun ngahontal tujuan pamasaran anjeun. Strategi anjeun kedah nyertakeun tinjauan tujuan, saluran, média, kampanye, sareng kumaha anjeun ngukur kasuksesan anjeun. Anjeun bakal hoyong pernyataan misi taunan, fokus triwulanan, sareng pangiriman bulanan atanapi mingguan. Ieu mangrupikeun dokumén lincah anu tiasa robih ku sababaraha waktos, tapi ngagaduhan mésér organisasi anjeun.
  3. palaksanaan - Kalayan pamahaman anu jelas ngeunaan perusahaan anjeun, posisi pasar anjeun, sareng sumber daya anjeun, anjeun siap ngawangun dasar strategi pamasaran digital anjeun. Ayana digital anjeun kedah gaduh sadaya pakakas anu diperyogikeun pikeun ngaéksekusi sareng ngukur strategi pemasaran anu bakal datang.
  4. eksekusi - Ayeuna yén sadayana parantos aya, waktosna pikeun ngaéksekusi stratégi anu anjeun parantos ngembangkeun sareng ngukur pangaruhna sacara umum.
  5. optimasi - Perhatoskeun wormhole keren anu urang lebetkeun kana infographic anu nyandak strategi anu tumuh sareng ngangkut éta langsung ka Discovery deui! Teu aya parantosan na Lalampahan pamasaran lincah. Sakali anjeun parantos ngajalankeun? Strategi pamasaran anjeun, anjeun kedah nguji, ngukur, ningkatkeun, sareng adaptasi deui? Waktos kanggo teraskeun ngamaksimalkeun pangaruhna pikeun bisnis anjeun.

Émut yén ieu mangrupikeun perjalanan anu umum, sanés panduan taktis pikeun nerapkeun sareng ngaéksekusi pamasaran lincah strategi. Hiji sumber anu lengkep nyaéta ConversionXL's Kumaha Ngalaksanakeun Scrum pikeun Pemasaran Tangkas.

Kami ngan ukur hoyong ngagambarkeun hubungan antara tahapan inti tina perjalanan anjeun sareng faktor-faktor anu kedah ditalungtik nalika anjeun ngalangkungan kosmos pamasaran digital. Kuring miharep anjeun resep infographic ieu sapertos anu urang resep damel di bulan panungtungan! Éta mangrupikeun dasar tina unggal kalibet ku klien kami.

Kuring ogé parantos ngembangkeun Lembar Kerja Inisiatif Pamasaran pikeun ngabantosan anjeun ngarencanakeun usaha pamasaran anjeun sareng mastikeun alignment sareng tujuan perusahaan anjeun sacara umum.

Unduh Lembar Kerja Wiwitan Marketing

Pastikeun pikeun klik pikeun vérsi lengkep upami anjeun ngalaman masalah maca!

Lalampahan pamasaran lincah DK New Media

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.