5 Kauntungan Marketing Lincah Ngaboga Prosés Pamasaran Tradisional

Metodologi lincah

Nalika organisasi pangembangan ageung sareng ukuranana, aranjeunna mimiti ngagaduhan seueur masalah. Organisasi ageung panginten tiasa ngaluarkeun triwulanan ku ratusan pamekar nyerat rébuan garis kode anu tiasa dianggo sacara lokal, tapi nyababkeun nyeri sirah sareng tabrakan di hilir dina jaminan kualitas. Tabrakan éta bakal ngakibatkeun fitur dihapus, reureuh ngaleupaskeun, sareng rapat luhur-ka handap ranté paréntah pikeun nyobaan sareng ngaleungitkeun blokir jalan. Metodologi lincah nawiskeun pendekatan anu béda, ngagunakeun kolaborasi, tim anu diberdayakeun pikeun ngajalankeun hasil jangka panjang ngalangkungan séri sprints.

Strategi pamasaran dinten ieu peryogi perusahaan ngalih ngalangkungan hiji perjalanan pamasaran lincah pikeun mastikeun pro-aktif, strategi omni-kanal tiasa ngahontal tujuan umum organisasi. Janten prosés anu sami anu ngabantosan ngalancarkeun sareng ngagancangkeun pangwangunan perusahaan parantos dilarapkeun ka tim pamasaran. Dina infographic ieu ti CMG Mitra, aranjeunna ningali Pemasaran Tangkas salaku Sistem Operasi Anyar pikeun Pamasaran.

Kaunggulan Marketing Tangkas

  1. Ngalakukeun padamelan anu leres - Pemasar fokus kana naon anu diperyogikeun pelanggan tibatan prosés internal, warisan sareng hirarkis anu nyeret sareng teras.
  2. Ngaéksekusi dina waktos anu pas - ku pemendekan siklus sareng ngutamakeun kampanye sareng usaha, pamasar tiasa ngabales langkung gancang pikeun kabutuhan pelanggan.
  3. Ngahontal jalma anu bener - tim kolaborasi sareng strategi proaktif nargétkeun palanggan anu leres kalayan pesen anu leres dina waktos anu pas.
  4. Kengingkeun hasil anu mangaruhan - ngarobih prosés silo sareng streamlining mastikeun yén olahtalatah tiasa dioptimalkeun cross-channel pikeun jangkauan sareng hasil maksimal.
  5. Ngaoptimalkeun sareng ningkatkeun - siklus iteratif mastikeun yén diajar tina sprint panungtungan dilarapkeun ka anu salajengna, teras-terasan ningkatkeun ROI pamasaran.

Ieu mangrupikeun ngarecahna kumaha kaseueuran tim pamasaran ngoperasikeun versus kumaha lumpatna para marketer.

Pemasaran lincah ngalawan Pemasaran Tradisional

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.