Agorapulse: Sederhana, Koropak Unified Pikeun Manajemén Média Sosial

Manajemén Média Sosial Agorapulse

Langkung dasawarsa ka pengker, di Média Pamasaran Sosial Dunya, kuring pendak sareng anu bageur sareng cemerlang Emeric Ernoult - pangadeg sareng CEO Agorapulse. Pasar alat manajemén Média Sosial ramé. Dipasihkeun. Tapi Agorapulse ngubaran média sosial salaku perusahaan peryogi janten ... prosés.

Éta janten beuki hésé milih alat anu pas (atanapi alat) pikeun kabutuhan urang. Pikeun saha waé (sapertos kuring) nyobian ngatur sababaraha akun anu rusak sareng ribut ku SPAM sareng pitunjuk penjualan, Agorapulse ngaléos. Janten parah, padagang alat ngarobah tawaran sareng model harga na seueur, biasana naékkeun harga atanapi ngalih tina jasa mandiri anu terjangkau kana tingkat perusahaan anu luhur.

Agorapulse mangrupikeun alat manajemén Média Sosial anu kuring yakin leres. Kieu sababna kuring ngagunakeun éta unggal dinten sareng nyarankeun ka unggal klien…

Teu aya deui huru-hara Koropak. Unggal waktos kuring lebet, kuring ngagaduhan pandangan anu jelas ngeunaan koropak unggal akun kalayan indikasi jumlah barang anu ngantosan kuring marios.

Nalika urang ngalih ka Agorapulse sareng urang ngagaduhan titik dimana kami ngagaduhan koropak anu nangkep pesen langsung, éta nangkep ngupingkeun, sareng kami tiasa narik koméntar iklan dina tempat anu sami, urang tiasa ngagunakeunana sapertos anu kami anggo koropak anu sanés dina sistem tikét kami.

Jamie Mendelsohn - Lovepop

Koropak Sosial Anu Dihijikeun Dirancang pikeun Ngahemat Waktos

Agorapulse parantos terstruktur na Koropak Sosial Anu Dihijikeun pikeun ngabantosan anjeun ngahontal Koropak Zero gancang sareng gampang. Sadaya pesen, koméntar, sareng sebutan énggal, pikeun Facebook, Twitter, sareng Instagram, ditampilkeun sacara standar dina a pikeun marios tapis pikeun ngabantosan anjeun fokus kana barang-barang anu pangénggalna sareng éta bakal tetep aya dugi ka anjeun marios masing-masing atanapi marios sadayana kalayan hiji klik tombol. Sadaya paguneman anjeun kagolongkeun dina hiji tempat dimana anjeun tiasa ngatur, ngatur, masihan, sareng labél unggal paguneman sareng organisasi anjeun.

  • Pangaruh - Tingali nami sareng profil pangirim pikeun unggal nyebut. Tambihkeun labél anu merenah pikeun ngagolongkeun pangguna anjeun sareng catetan internal pikeun nyayogikeun kontéks pikeun tim anjeun.
  • Komentar Facebook Ad sareng Instagram Ad - Nyingkronkeun sadaya koméntar iklan anjeun. Nampi stats pas anjeun hoyongna dina urutan kronologis.
  • Parabot Koropak - Saringan Koropak, balesan anu disimpen, tindakan ageung, tarjamahan hiji-klik, tugas tim — kéngingkeun sadayana, henteu masalah rencana mana anu anjeun pilih.

Mimitian Akun Agorapulse Gratis Anjeun

Koropak Sosial Agorapulse Unified

Penerbitan Média Sosial Intuisi

Agorapulse ngamungkinkeun tim anjeun ngaoptimalkeun, kolaborasi, sareng ngatur tulisan média sosial anjeun pikeun ngajadwalkeun, nyatujuan, sareng nyebarkeun postingan dimana aranjeunna tiasa kéngingkeun performa anu pangsaéna dina unggal jaringan sosial.

  • Kolaborasi Tim - Bagikeun catetan, lacak barang aksi, sareng tingali saha anu komunikasi — sacara real-time.
  • Kalénder Dibagi - Pangguna tiasa nampi, nolak, atanapi masihan tanggapan kana tulisan individu. Anjeun sareng klien anjeun ogé tiasa ningali sacara lengkep eusi anu dijadwalkeun, diterbitkeun, pikeun disatujuan, sareng ditolak.
  • Antrian Penerbitan Média Sosials - Nyiptakeun kategori antrian pikeun ngajadwalkeun tulisan tina eusi sareng kampanyeu anu aya hubunganana. Pastikeun anjeun gaduh kasaimbangan hébat eusi salami saminggu, sadayana dina glance.

Penerbitan Média Sosial sareng Kalénder Kolaboratif

Mimitian Akun Agorapulse Gratis Anjeun

Ngawaskeun média sosial

Dangukeun paguneman média sosial ngeunaan mérek, kompetisi, sareng rohangan anjeun. Bales gancang kana konversi anu ngadesek.

  • saringan - Pokuskeun naon anu penting kalayan parameter milarian YouTube sareng Twitter. Bor kana spésifikasi ngalangkungan operator boolean pikeun kéngingkeun kahayang anjeun.
  • ngatur - Labél strategi eusi anjeun ku nyirian barang, sapertos tulisan penting, kagiatan saingan, sareng eupan balik konsumén pikeun gampang dipencét sareng réspon.
  • manggih - Tetep di luhur konsumén, prospek, sareng poténsi kasempetan bisnis énggal - tanpa wates.

Pangimeutan Média Sosial sareng Agorapulse

Mimitian Akun Agorapulse Gratis Anjeun

Metrik Média Sosial sareng Ngalaporkeun

Kadeteksi eusi naon anu paling saé, dimana, sareng iraha. Lacak tren sareng kinerja tim anjeun sareng kéngingkeun rekomendasi ngeunaan prakarsa kontén sosial salajengna ku data paripolah pangguna.

  • Focus - Pendakan jangkauan organik, jangkauan mayar, jangkauan total, klik, sareng jumlah pangguna aktipitas pikeun kontén anjeun.
  • Detil - Tingali sabaraha pengikut anu anjeun kéngingkeun atanapi leungit, kali eusi anjeun ditingali, sareng interaksi sareng kontén anjeun.
  • ukuran - Gampang ngawaskeun waktos réspon kanggo unggal anggota tim pikeun mastikeun sadaya paguneman mérek anu ditampi tiasa diatur gancang. Lacak balesan sareng koméntar anu ditinjau, disumputkeun, sareng dihapus.
  • Laporan Kakuatan - Nyiptakeun laporan khusus dumasar kana métrik sareng rentang tanggal anu anjeun pilih, dina sababaraha propil sosial. Anjeun tiasa ogé ngabandingkeun periode waktos sareng nyetél laporan anu dijadwalkeun otomatis kana email anjeun.

Metrik Média Sosial sareng Ngalaporkeun sareng Agorapulse

Data sapertos ieu matak ngamudahkeun pikeun nunjukkeun padamelan anu dilakukeun ku jalma anu ngatur unggal akun. Tambihan ageung pikeun agénsi atanapi manajer komunitas lepas.

Mimitian Akun Agorapulse Gratis Anjeun

Platform Manajemén Média Sosial Pikeun Agénsi

Kéngingkeun alat manajemén média sosial agénsi sadaya-dina-hiji - harga pikeun tim anu nuju berkembang.

  • ngalaporkeun - Gampang nyiptakeun sareng ngabagi tinjauan sareng beuleum jero kana kontén sosial klien anjeun, papacangan, sareng kamekaran. Kengingkeun pilihan pilihan kustomisasi.
  • Persetujuan Eusi - Nawiskeun prosés persetujuan anu luar biasa. Anggo hiji kalénder pikeun seueur propil sosial anu diidinan ku rencana anjeun. Nalika anjeun nambihan klien, anjeun tiasa nambihan kalénder.
  • Peran - Admin, éditor, moderator, tamu — masihan peran ka palanggan sareng padamel anyar. Tiap peran béda-béda dina aksés na pikeun ngirim, ngabales, sareng ngalaporkeun.

Prosés Persetujuan Eusi sareng Agorapulse

Mimitian Akun Agorapulse Gratis Anjeun

App Média Manajemén Media Sosial

Penting pisan yén kuring gaduh aplikasi sélulér pikeun ngatur akun média sosial kuring dina perjalanan, sareng aplikasi sélulér Agorapulse mangrupikeun sadayana anu kuring peryogikeun! Kuring tiasa ngatur sadaya penerbitan kuring sacara saderhana sareng gampang tina Inbox Sosial aplikasi!

Aplikasi Mobile Agorapulse Media Sosial Manajemén

Mimitian Akun Agorapulse Gratis Anjeun

panyingkepan: Abdi duanana mangrupikeun pangguna anu gemet, kipas, sareng afiliasi Agorapulse! Abdi nganggo tautan afiliasi kuring dina tulisan ieu.

3 Komentar

  1. 1

    Douglass,

    Kuring parantos nyobian démo sareng kuciwa pisan pikeun ieu:
    1. Henteu tiasa ngajadwalkeun posting deui.
    2. Henteu aya kabisa pikeun ngahemat draf tulisan
    3. Tarik tina postingan sateuacanna sareng anggo deui.

    Naha anjeun parantos nyarios sareng batur di Agorapulse ngeunaan paningkatan "alat penerbitan" na? Kuring nyobian pikeun nangtoskeun naha urang hoyong tahan atanapi henteu. Naha aya peta jalan fitur anu tiasa ditingali ku anjeun?

    • 2

      Hai Jp. # 1 henteu kedah dilaksanakeun sabab éta bakal ngalanggar harta sosial. Twitter, Facebook sareng LinkedIn henteu kéngingkeun update postingan anu teras-terasan. # 2 mangrupikeun fitur anu pikaresepeun sareng siga ideu anu saé. # 3 ogé tiasa janten masalah sareng # 1. Kuring bakal ngirim kontak kuring di Agorapulse utas ieu pikeun mairan.

  2. 3

    Hei Jp, eupan balik hébat! Nuhun parantos nyungkeun waktos kanggo ngaréspon Doug 🙂
    Sabenerna Jp, anjeun leres pisan, aya sababaraha fitur konci anu leungit dina alat penerbitan kami. Béja anu saé na nyaéta: kami parantos ngamimitian ngerjakeun éta 2 bulan ka tukang sareng aranjeunna bakal datang, sigana mimiti Séptémber:
    - Antrian pikeun tiap akun, dimana anjeun tiasa ngantri eusi anu sami sababaraha kali (upami éta evergreen, tangtosna, upami henteu, naon intina 😉
    - Pandangan almenak anu ramah pangguna (pangguna kami resep kana pandangan eusi na).
    The, sakedik engké, urang bakal nambihan penerbitan multi akun (nyebarkeun ka sadayana atanapi severakl akun sakaligus). Teras, urang bakal nambihan LinkedIn, teras Instagram, teras panginten G + (masih panasaran ngeunaan anu éta).
    Janten, perlu ditunggu sabulan deui, khususna kusabab urang bakal ngamajukeun aplikasi mobile urang dina waktos éta (kaluman ka toko aplikasi ayeuna saatos sataun pangembangan 🙂
    Cheers!
    Émérik

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.