Agreedo: Ngajantenkeun Rapat Langkung Produktif

rapat henteu ngahasilkeun

Nalika kuring damel di perusahaan perangkat lunak ageung, kuring kantos lirén kana rapat salaku tés. Tim Manajemén Produk ngagaduhan rapat dijadwalkeun saminggu sareng kadang 8 jam sapoé… pendak sareng klien, penjualan, pamasaran, pamekaran, sareng dukungan. Éta gélo. Éta édan kusabab organisasi éta resep pendak tapi henteu pernah nyepeng pagawéna tanggung jawab pikeun ngalengkepan naon waé kalayan rapat.

Janten, salami 2 minggu kuring henteu ngiringan rapat. Jalma anu ngalakukeun éta bakal mairan yén kuring henteu aya, sababaraha batur sapagawean bakalan guyon atanapi ambek ngeunaan éta ... tapi tungtungna, bos kuring dina waktos éta henteu paduli. Anjeunna henteu paduli kusabab kuring produktivitas ningkat sacara dramatis. Masalahna nyaéta rapat anu ngalumpuhkeun organisasi ... sareng lumpuh kuring. Kunaon Sacara sederhana - jalma henteu pernah dididik nalika ngajalankeun rapat atanapi kumaha carana ngagaduhan rapat anu produktif. Hanjakalna, éta sanés anu aranjeunna ngajar dina kuliah.

Abdi atos ditulis ngeunaan rapat lumayan lah ... aranjeunna peeve piaraan kuring. Kuring malah ngalakukeun presentasi éta rapat bertanggung jawab pikeun pupusna produktivitas Amérika. Éta ogé alesan sanés naha kuring resep a Hasil Ngan Lingkungan Gawé. Upami rapat henteu direncanakeun sareng dijadwalkeun kalayan leres, éta mangrupikeun limbah anu luar biasa pikeun unggal waktos. Upami anjeun gaduh 5 jalmi di rohangan di perusahaan, aya kamungkinan yén rapat anjeun hargana $ 500 sajam. Naha anjeun bakal ngagaduhan seueur upami anjeun mikirkeun sapertos kitu?

Ayeuna meureun aya sababaraha téknologi anu tiasa ngabantosan organisasi anjeun. SatujuDo mangrupikeun parangkat lunak gratis salaku aplikasi (SaaS) aplikasi anu ngamungkinkeun anjeun mastikeun rapat anjeun leres-leres dijadwalkeun, berorientasi kana hasil, kolaborasi sareng anu paling penting - produktif.

  • Sateuacan rapat: AgreeDo ngabantosan anjeun kanggo ngadamel agenda rapat. Hayu sadaya pamilon kolaborasi dina agenda sateuacan rapat, supados sadayana parantos siap.
  • Nalika rapat: Naha éta rapat biasa, atanapi diskusi ad-hoc, laksanakeun menit rapat anjeun nganggo AgreeDo. Éta ngabantosan anjeun pikeun gampang néwak sadaya masalah penting sapertos tugas, kaputusan, atanapi ngan ukur catetan.
  • Saatos rapat: Kirimkeun menit rapat ka sadaya hadirin sareng kolaborasi dina hasilna. AgreeDo ngabantosan anjeun ngalacak tugas sareng gampang ngajadwalkeun rapat lanjutan.

Antarbeungeut tina SatujuDo berorientasi kana hasil:
sapuk s

Sareng anjeun tiasa mariksa tugas rapat anjeun iraha waé dina antar muka:
mariksa 1 s

Upami perusahaan anjeun kaserang rapat sareng peryogi bantosan, ngadorong karyawan anjeun pikeun ngagunakeun AgreeDo tiasa ngahurungkeun organisasi anjeun! Ngadaptarkeun AgreeDo haratis.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.