6 Conto Alat Pamasaran Nganggo Artificial Intelligence (AI)

Conto Alat AI dina Pamasaran

Kacerdasan buatan (AI) gancang jadi salah sahiji buzzwords pamasaran pang populerna. Jeung alesan alus - AI bisa mantuan urang ngajadikeun otomatis tugas repetitive, personalize usaha pamasaran, sarta nyieun kaputusan hadé, leuwih gancang!

Lamun datang ka ngaronjatkeun pisibilitas brand, AI bisa dipaké pikeun sababaraha tugas béda, kaasup pamasaran influencer, kreasi eusi, manajemén média sosial, generasi kalungguhan, SEO, ngedit gambar, sareng nu sanesna.

Di handap ieu, urang bakal ningali sababaraha alat AI pangsaéna pikeun pemasar anu tiasa ningkatkeun konversi kampanye, maksimalkeun efisiensi, sareng ningkatkeun visibilitas halaman wéb:

AI-disetir Marketing Influencer

IMAI nyaéta platform pamasaran influencer anu didorong ku AI anu ngamungkinkeun urang mendakan influencer anu pas pikeun merek, ngalacak prestasina, sareng ngukur ROI. Bahan konci dina IMAI nyaéta alat panemuan influencer AI anu kuat anu tiasa milarian sareng ngumpulkeun data ngeunaan panginten anu paling niche di Instagram, Youtube, sareng TikTok. 

AI nyayogikeun kasempetan pikeun merek pikeun milarian sareng nargétkeun paling influencer Ecological dina industrina. Kamampuh AI pikeun gancang mendakan influencer ngamungkinkeun IMAI gaduh salah sahiji pangkalan data anu paling kuat.

Amra Beganovich, CEO agénsi pamasaran digital Amra & Elma

Salaku conto, produsén mobil anu hoyong mendakan influencer mobil anu ngan ukur resep kana mobil olahraga bakal tiasa mendakan duta merek poténsial anu nganggo AI tanpa kedah milarian sacara manual dina média sosial. Kamampuhan ieu pikeun zona bakat anu paling cocog sareng target demografi merek ngabantosan ningkatkeun konversi influencer sareng maksimalkeun ROI kampanye. 

Kéngingkeun Demo IMAI

AI-disetir Lahirna eusi

Quillbot mangrupa asisten nulis AI-Powered nu bisa mantuan nyieun eusi hadé, gancang. Éta ngagunakeun ngolah basa alami (NLP) pikeun nganalisis téks sareng nawiskeun bongbolongan ngeunaan cara ningkatkeun sapotong tulisan. Contona, Quillbot bisa nyarankeun kecap atawa frasa alternatif, nyarankeun sinonim, atawa malah nyadiakeun tips grammar.

Ngamangpaatkeun AI pikeun mantuan nyieun eusi ngamungkinkeun urang pikeun ngaronjatkeun marketability na personalization ramatloka urang jeung eusi média sosial. Salaku conto, AI ngamungkinkeun urang pikeun ningkatkeun daya tarik halaman badarat atanapi postingan blog ku cara masihan saran ngeunaan kecap atanapi ekspresi anu sigana monoton sareng pikaboseneun. 

Eliza Medley, manajer eusi pikeun Hostinger

Quillbot gaduh sajumlah fitur anu tiasa ngabantosan kalebet pituduh gaya, pamariksa plagiarisme, sareng skor kabaca. AI tiasa nawiskeun pituduh pikeun nyusun ulang tulisan atanapi kalimat sareng ngajantenkeun langkung narik.  

Coba Quillbot

AI-disetir Manajemén Media sosial

MeetEdgar mangrupa alat manajemén média sosial AI-Powered nu mantuan ngajadikeun otomatis posting média sosial. Hal ieu ngamungkinkeun urang pikeun nyieun ember eusi dumasar kana jejer, kecap konci, atawa malah hashtags. Parangkat lunak teras ngeusian éta ember ku eusi tina sababaraha sumber, kalebet feed RSS, blog, sareng tulisan.

Tetep dina luhureun tren nyadiakeun merek kalawan kasempetan pikeun nyieun eusi bermakna pikeun panongton maranéhanana. Ku ngagunakeun AI pikeun ngumpulkeun data anu paling anyar anu relevan pikeun industri, urang tiasa ngaoptimalkeun strategi média sosial pikeun nyambungkeun langkung saé sareng pamiarsa urang. 

Reynald Fasciaux, COO tina Studio

MeetEdgar ngamungkinkeun urang ogé ngajadwalkeun tulisan urang sateuacanna, sareng éta mastikeun yén kontén urang dipasang dina waktos anu pangsaéna pikeun papacangan. Salaku conto, upami urang gaduh tulisan blog anu urang hoyong bagikeun dina média sosial, MeetEdgar bakal ngijinkeun urang ngaoptimalkeun heula pikeun warta industri anu paling narik sareng panganyarna, teras éta bakal ngabagikeun postingan dina waktos anu khusus dumasar kana kagiatan panongton. pola-pola. 

Coba Edgar haratis

AI-disetir kalungguhan Generation

LeadiQ mangrupikeun alat generasi kalungguhan anu didamel ku AI anu ngabantosan urang mendakan sareng ngakualkeun kalungguhan, langkung gancang.

LeadiQ ngagunakeun sababaraha sumber data anu béda pikeun milarian petunjuk, kalebet média sosial, papan padamelan, sareng diréktori bisnis. Sakali LeadIQ mendakan kalungguhan, éta bakal ngagunakeun NLP pikeun nganalisa ayana online pimpinan sareng nyetak kalungguhan dumasar kana kamungkinan aranjeunna resep kana produk atanapi jasa urang.

Ngagunakeun AI pikeun ngajadikeun otomatis usaha ngembangkeun bisnis nyadiakeun kasempetan pikeun leuwih nguatkeun kualitas hubungan antara merek na konsumén. Eta nyadiakeun kasempetan pikeun leuwih difokuskeun aspék manusa tina hubungan maranéhanana ku ngahemat waktos dina prosés kapanggihna klien manual sarta kadang pisan pajeujeut. 

Berina Karic, manajer pamasaran di Agénsi Marketing influencer Top

LeadiQ tiasa dianggo pikeun nyetél kampanye asuhan kalungguhan otomatis, ku kituna urang tiasa teras-terasan terlibat sareng kalungguhan urang sanaos aranjeunna henteu siap mésér langsung. Salaku conto, urang tiasa nyetél parangkat lunak pikeun ngirim séri email ka hiji kalungguhan dina waktosna, atanapi bahkan nelepon aranjeunna upami aranjeunna henteu ngaréspon kana email anjeun.

Mimitian Sareng LeadiQ Gratis

Optimasi Search Engine Didorong AI

Moz Pro mangrupa Search Engine Optimization-Powered AI (SEO) alat nu mantuan ngaronjatkeun situs web ranking dina mesin pencari.

Moz Pro ngagunakeun sababaraha sumber data anu béda pikeun nganalisa halaman wéb sareng nawiskeun bongbolongan ngeunaan cara ningkatkeun SEO merek. 

Moz ngamungkinkeun urang pikeun zone dina istilah kasusah low, sarta manggihan kecap konci Ecological nu bisa overlooked ku pesaing. Ieu nyadiakeun kasempetan pikeun ngamekarkeun strategi marketing eusi anu dumasar kana pendekatan analitik tinimbang guessing, nyaéta nyieun tulisan atawa kaca badarat nu dina tiori disada alus tapi bisa jadi teu nampa lalulintas. 

Chris Zacher, Strategist Marketing Kandungan di Intergrowth

Moz Pro ngabantosan milarian kecap konci anu paling éfisién pikeun dituju, nyayogikeun saran pikeun ningkatkeun judul halaman wéb sareng tag meta, sareng ngalacak rangking dina waktosna. Éta ngagaduhan sababaraha fitur sanés anu tiasa ngabantosan ningkatkeun SEO merek, kalebet alat ngawangun link, alat audit situs, sareng alat analisis kalapa.

Mimitian Uji Coba Moz Pro anjeun

AI-disetir poto Edit

Luminar AI mangrupikeun pangropéa poto anu ngagunakeun AI pikeun nyederhanakeun éditan poto sareng ngajantenkeun tiasa diaksés pikeun pamula atanapi fotografer anu hoyong gancang ngédit dina skala. Ieu nawiskeun pamaké kamampuhan pikeun nyieun gambar kawas Photoshop kalawan ngan sababaraha clicks ku otomatis maca gambar tur ngaidentipikasi sagala rupa aspék eta, kaasup latar, fitur raray, pakean, sareng nu sanesna.

Luminar nyadiakeun kasempetan pikeun ahli non-Photoshop nyieun potongan luar biasa tina eusi nu leuwih gampang pikeun nampa Dursasana sarta conversions. Kalayan ngan sababaraha klik, urang tiasa nyaluyukeun latar tukang gambar, kulit mulus, caang panon, sareng ngarengsekeun tugas-tugas sanés anu sacara tradisional ngabutuhkeun jam ngédit. 

llija Sekulov, Digital Marketing & SEO di Mailbutler

Pariksa Luminar AI

Masa Depan AI dina Pamasaran 

Alat AI tiasa sacara signifikan ningkatkeun usaha pamasaran ku ngamungkinkeun para pemasar ningkatkeun efisiensi, ningkatkeun pisibilitas, ningkatkeun konversi, sareng seueur deui! Aranjeunna gancang janten bagian tina usaha pamasaran sapopoé urang sareng kamungkinan bakal dilegakeun kana seueur tugas anu urang réngsé nalika ngembang merek. Ku ngagunakeun AI pikeun ngaoptimalkeun kampanye urang, urang tiasa ngajadikeun otomatis tugas, personalisasi pamasaran, sareng pamustunganana nyandak kaputusan anu langkung saé, langkung gancang!