Kadang Macs Henteu Éta Smart

iTunesUpami kuring naros ka téknologis naon format file sora utami dina Internét sareng sajabina, aranjeunna kedah nyarios MP3. Éta standar anu dikomprés pisan anu ngajaga kualitas sora anu kadéngé ku manusa. Kitu cenah, upami kuring Apple (atanapi Microsoft), sigana bakal nawiskeun MP3 salaku konvérsi file umum antara program kuring.

Jenis file standar Apple nyaéta aiff. Unggal nguping na? Kacuali anjeun damel dina Mac, sigana henteu.

Kanggo anjeun guru Mac, kuring tiasa kaluar tina sirah. Punten lereskeun kuring upami lepat, tapi kuring ngalangkungan sababaraha program sateuacan kuring terang kumaha cara ngarobih aiff file kana MP3.

Garageband? Henteu.
Soundtrack? Henteu.
Quicktime Pro? Henteu.

Janten kuring ngalakukeun sababaraha Googling kanggo aiff ka mp3 sareng mendakan sakumpulan tulisan dina ngagunakeun iTunes (Anjeun terang, éta perangkat lunak GRATIS) sareng éta sigana tiasa. Anjeun ngan ukur nyetél Setélan impor kana Impor file kana jinis file MP3.

Asik! Janten kuring ngimpor file anu kuring rékam kana iTunes, voila! Ummm… henteu aya voila.

Ieu leres-leres mimiti nguseup.

Tungtungna kuring lumangsung pencét katuhu dina file sora dina iTunes sareng kuring ningali éta ... aya…Ngarobih kana MP3. Gusti mikanyaah ka kuring. Dunya adil. Saatos sajam, kuring tungtungna tiasa ngarobih file abdi. Rengse!

Ayeuna upami kuring terang dimana nempatkeunana ...

Kuring antukna terang kumaha nyalin éta File MP3 tina iTunes teras lebetkeun kana situs abdi. Kuring ngan terang yén RIAA nyaéta tukangeun ieu kumaha waé. Abdi henteu percanten yén unggal aplikasi sora modéren henteu ngagaduhan ciri anu jelas pikeun dianggo sareng MP3 sacara standar atanapi sacara otomatis ngékspor dina MP3. Pikaseurieun.

10 Komentar

  1. 1

    Butuh kuring nalika sadar kumaha ngarobah kana MP3 dina mac ogé.

    File kedah aya dina diréktori musik iTunes standar anjeun. Tapi cara anu paling gampang nyaéta nyéred file éta langsung tina daptar puter iTunes kana desktop anjeun atanapi folder naon waé. 😉

  2. 4

    Jigana masalah konversi mp3 langkung aya hubunganana sareng hak pikeun mp3. Sigana mah kuring maca di mana waé yén coding kedah dijaga tina parangkat lunak ritel. Jigana éta akurat. Punten lereskeun kuring upami lepat.

  3. 5

    "Ayeuna upami kuring terang dimana nempatkeunana?"

    Kumaha upami pencét-katuhu lagu deui sareng pilih "Show in Finder"?

    Lumayan pinter, upami anjeun naros ka kuring 😉

    • 6

      Naha anjeun tiasa terang yén kuring énggal dina iTunes, Tibor? Hatur nuhun! Sareng leres, kuring frustasi sareng sindiran ... pangalaman pangguna OSX lumayan pinter. (Ngarobih kana MP3 sanés!)

      • 7

        Doug: Kaseueuran kali éta saderhana tibatan anu anjeun ngarepkeun, saur kuring. Tapi kuring satuju: cara kumaha iTunes (sareng iPhoto, pikeun masalah éta) nanganan hal-hal anu tangtu éta tiasa rada ngabingungkeun.

  4. 8
  5. 9

    .aiff mangrupikeun format anu henteu nekenkeun audio. Anu saé upami anjeun damel sacara propésional kalayan sora (sapertos sababaraha pangguna mac; saatos grafik sareng video, éditan sora mangrupikeun aplikasi ka-3 anu paling sering dianggo pikeun Mac).

    Kitu cenah, kuring teuing surprized yén QT henteu ngarobah kana MP3.

    Upami anjeun kedah ngarobih file sora sacara rutin, kuring tiasa nyarankeun aplikasi $ 10 Konverter Sora.

    Nalika milari parangkat lunak Mac, kuring nyarankeun Pembaruan Mac ngalangkungan Google.

  6. 10

    Sapuk sareng judul entri blog ieu:
    Seueur seueur hal anu ngajurung kuring ngeunaan macs. Kuring parantos nganggo duanana sistem mangtaun-taun ayeuna sareng kuring nganggap nyalira mumpuni pikeun ngadamel jenis statemnts ieu. Kuring keuheul nalika tombol "Kembangkan" jandéla ngajantenkeun windows ... ngan sakedik ageung. Ogé, naha omong teu tiasa kuring nyéred ujung bingkai jandéla pikeun ngarobah ukuranana? Sareng naha konci hapusna henteu dianggo sapertos konci hapus anu leres kedahna?

    Kuring pernah ningali desainer Samaun mareuman G3 sabab tombol kakuatan na katingali sapertos tombol cd eject. Desain intuitif? meureun henteu.

    Abdi tiasa teras sareng 🙂

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.