Kumaha Cara Nganggo Gourmet Pretzel?

Dinten Salasa kuring nyandak perjalanan angin puyuh ti Indianapolis ka Tampa ka Atlanta teras deui ka Indianapolis. Teu aya waktos kanggo nganjang ka réréncangan atanapi kulawarga (kuring bahkan henteu nyauran aranjeunna pikeun ngawartosan aranjeunna) ... ngan ukur rapat sareng di awang-awang. Penerbangan kami anu dilakukeun ku Airtran sareng kuring kaget pisan.

Mungkin bagian anu paling ageung tina hiber nyaéta ngahontal ka handap dina kantong leutik kuring tina pretzel gratis sareng maca bungkusna:

Airtran Pretzel

Abdi nguseup pikeun iklan anu palinter sareng leres-leres kéngingkeun ti anu ieu!

7 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    Éta palinter, kuring bakal masihan éta, tapi pinter henteu mayar tagihanana. Kuring heran lamun eta dibangkitkeun bookings.

    Air Tran boga struktur pasar / jalur anu cukup niched, ku kituna bisa jadi ngan hiji usaha pikeun ngahontal kaluar ka konsumén, tinimbang usaha generasi bisnis.

  4. 4

    Bayangkeun reuwas kuring nalika kuring ningali tulisan anjeun sareng poto kantong pretzels anu kuring nembé tuang sababaraha dinten ka pengker dina penerbangan ti Ohio ka / ti Orlando, Fla! Iklan endah pisan, sanés?

    Sabenerna, tulisan ieu mangrupikeun alesan anu hadé pikeun kuring nyerat koméntar anjeun sabab kuring nyobian nganggo formulir kontak anjeun pikeun naroskeun naha kuring tiasa gaduh masalah dina blog kuring. Kuring parantos naroskeun ka seueur jalma pikeun ngirim pesen tés nganggo formulir anjeun tapi éta henteu tiasa dianggo pikeun sababaraha alesan. Éta henteu sumping ka email abdi.

    Hiji-hijina hal anu kuring tiasa pikirkeun nyaéta yén email anu kuring lebetkeun dina bentuk kontak anjeun nyaéta email anu sami anu kuring anggo dina panel admin kuring. Bisa jadi éta alesan?

    Kusabab anjeun teu acan ngabales pesen kuring liwat formulir kontak anjeun, Kuring wondering lamun aya masalah jeung eta pikeun saha, kaasup kuring sorangan anu ngagunakeun éta.

    Punten pasihan pitunjuk.

    Stephen

    • 5

      Hi Stephen,

      Kaula teu yakin kana naon masalahna bisa jadi. Kirim surélék kuring ngaliwatan formulir kontak kuring jeung kaca nu anjeun ngirim eta. Plugin ngagunakeun kamampuan mail WordPress janten ngirim pesen sapertos blog anjeun.

      Thanks!
      Doug

  5. 6

    Doug:

    Kuring lakukeun sakumaha anjeun dipénta tur ngeusian formulir kontak anjeun, ngagunakeun alamat surélék normal kuring (stephen (di) sjhopson (titik) com Kuring sabenerna diusahakeun ngahubungan anjeun via formulir kontak anjeun tapi pernah kadéngé deui ti anjeun. Ieu ngajadikeun kuring heran lamun aya aya nu lepat sareng formulir kontak Anjeun.

    Nalika kuring nyerat dina pesen kuring liwat formulir kontak, iraha waé kuring nganggo alamat email anu disebatkeun di luhur, jalma anu hoyong ngahubungi kuring liwat formulir kontak anjeun di blog kuring henteu kantos nampi pesenna. Kuring pernah narima aranjeunna.

    Najan kitu, nalika kuring robah alamat surélék kuring ka sjhopson (at) yahoo (titik) com, pesen via formulir kontak anjeun dina situs abdi sumping ngaliwatan ngan rupa.

    Naha anjeun pikir ieu aya hubunganana sareng kanyataan yén alamat stephen (at) sjhopson (dot) com dianggo salaku alamat email administrator? Naha éta tiasa aya hubunganana sareng éta?

    Abdi puzzled, teu bisa angka kaluar naon éta anu nyegah kuring tina ngagunakeun alamat surélék utama kuring: stephen (di) sjhopson (titik) com salaku alamat formulir kontak Anjeun nganggo pikeun ngirim pesen.

    Stephen

  6. 7

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.