Kumaha Urang Ngirangan Halaman Urang Dimuat Waktos ku 10 Detik

Kacepetan sareng sosial sigana henteu damel babarengan nalika ngeunaan halaman wéb anu hébat. Kami hijrah situs kami ka Flywheel (tautan afiliasi) sareng éta ningkat pisan kinerja sareng stabilitas situs kami. Tapi desain situs kami - ku footer gendut anu ngamajukeun kagiatan sosial urang dina Facebook, Twitter, Youtube sareng di Podcast kami - ngalambatkeun situs kami dugi ka ngorondang.

Éta goréng. Sedengkeun halaman anu saé dimuat dina 2 detik atanapi kirang, situs kami langkung ti 10 detik kanggo hiji halaman réngsé. Masalahna sanés WordPress atanapi Flywheel, masalahna nyaéta sadaya unsur interaktif anu kami muatkeun tina jasa sanés ... Widget Facebook sareng Twitter, gambar pratinjau Youtube, aplikasi Podcast kami, kuring ngan saukur teu tiasa ngendalikeun kumaha lambatna dimuatna. Dugi ka ayeuna.

Anjeun bakal perhatoskeun ayeuna yén halaman kami dimuat dina sakitar 2 detik. Kumaha urang ngalakukeun éta? Kami nambihan bagian anu dinamis pikeun footer kami anu ngan ukur dimuat nalika pangguna ngagulung dugi ka titik éta. Gulung dugi ka handapeun kaca kami dina pangotéktak (sanés mobile, aplikasi atanapi tablet) sareng anjeun bakal ningali gambar anu ngamuat nyandak alih:

momot

Ngagunakeun jQuery, kami henteu leres-leres ngamuat dasar halaman dugi ka aya anu ngagulung ka dinya. Kode na saleresna mah saderhana:

$ (window) .scroll (function () {if (jQuery (document) .ight () == jQuery (window) .scrollTop () + jQuery (window) .height ()) {if ($ ("# placetoload" ) .text (). panjang <200) {$ ("# suplemén"). beban ('[jalur lengkep halaman pikeun muka]');}}});

Sakali pangguna ngagulung kana dasar halaman, jQuery buka ngekstraksi eusi halaman tina jalur anu parantos ditangtoskeun sareng dimuat dina div anu anjeun pilih.

Sedengkeun situs na henteu aya manpaat deui tina eusi anu dimuat di dinya (kusabab mesin pencari henteu ngorondang), kami rada yakin yén kagancangan halaman bakal ngabantosan réngking, ngabagi sareng Dursasana langkung ti ngan ukur batur teu sabar ngantosan halaman kami pikeun ngamuat sacara luar biasa lalaunan. Pangsaéna, halaman masih ngagaduhan sadaya elemen anu urang hoyong ilubiung sareng pengunjung urang ... tanpa ngorbankeun kagancangan halaman.

Kami masih ngagaduhan padamelan anu kedah dilakukeun… tapi urang dugi ka ditu!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.