Kumaha Urang Anggo Alat Sosial di gaw

alat sosial gaw

Dina panilitian ti Microsoft dina Pamakéan Alat Sosial sareng Persépsi dina Perusahaan, sigana mah aranjeunna parantos mendakan leuwih bukti yén awéwé langkung pinter tibatan lalaki.

Lalaki langkung kamungkinan tibatan awéwé pikeun nyarios larangan ieu kusabab masalah kaamanan, sedengkeun awéwé langkung gampang nyalahkeun kaleungitan produktivitas.

Heug. Pisan musibah éta, saatos waktos ieu, urang masih gaduh sababaraha jalmi di tempat damel nganonaktipkeun kamampuan pikeun pagawé pikeun kolaborasi, panilitian sareng ningkatkeun produktivitasna. Henteu ngakuan kanyataan yén, ku jaringan sosial, anjeun ngagaduhan aksés ka réncang, profesional, vendor sareng ahli henteu matak éra ayeuna-ayeuna. Sareng upami anjeun ngagaduhan padamel anu kedah ngantepkeun telepon pinter dina mobilna, aranjeunna ngagaduhan aksés ka média sosial. Upami aranjeunna nyiksa éta, jawabanana henteu pikeun ngahalangan aksés sadayana ... jawabna pikeun mecat pagawé.

Microsoft-Social-Tools-in-the-Workplace-Research-Study_0

http://www.microsoft.com/en-us/news/Press/2013/May13/05-27SocialToolsPR.aspx

One comment

  1. 1

    Douglas, ieu saé! Kuring milarian postingan ku média sosial pikeun 4 Blog Blog HR kuring mingguan (karesep kuring saminggu) sareng pastina bakal kalebet anu ieu. Hatur nuhun pikeun ngabagi inpo na.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.