Ihtisar Situs Alexa.com: Fitur Anyar Masihan Pemasar Gambar Anu saé pikeun Kasempetan Milarian sareng Kontén, Gratis

Analisis Eusi Loka

Pikeun pemasar anu damel pikeun ngahontal pemirsa énggal sacara online, wawasan kana kagiatan ngawangun merek pesaing, kaunggulan sareng kalemahan, sareng kasempetan pikeun ngahontal sareng néwak pemirsa tiasa maénkeun peran anu kuat dina nyetir kasuksésan. Nanging, wawasan kalapa sapertos kitu parantos sayogi pikeun perusahaan anu gaduh sumber daya anu lega sareng tim analitikna nyalira. 

Ihtisar Situs Alexa

nu Ihtisar Situs Alexa.com jasa - anu parantos ngalayanan langkung ti tilu juta pangguna unik unggal bulan - nyayogikeun data anu saluyu pisan anu aya hubunganana sareng halaman wéb, pamirsa, sareng sela kecap konci sareng kasempetan. Éta ogé nawiskeun data anu sami dina situs pesaing naon waé. Daripada ngabanjiri pemasar kalayan seueur data anu henteu terstruktur, henteu diinterpretasi, sareng meryogikeun analisa anu éksténsif sateuacan aya wawasan anu didapat, jasa Ihtisar Loka ngalakukeun analisa kompléks anu diperyogikeun sacara otomatis. Pemasar tiasa ngempelkeun halaman wéb, sareng Ihtisar Situs bakal ngiringan daptar adat kasempetan kata kunci pikeun situs éta, ogé daptar halaman wéb luhur anu bersaing pikeun pemirsa situs, métrik patalimarga situs dibandingkeun sareng rata-rata situs anu bersaing paling luhur , sareng pandangan pesaing sanésna. 

Ku ngamungkinkeun para pemasar pikeun ngaidentipikasi kasempetan dimana pesaing ayeuna ngamangpaatkeun kaunggulan konci pikeun ngahontal pemirsa anu mérekna sorangan henteu acan mendet, Tinjauan Situs ngajantenkeun saderhana sederhana pikeun para pemasar nyandak tindakan anu didukung data.

"Dina sababaraha taun ka pengker, urang parantos ngaléngkah pikeun ngabantosan para pemasar digital ngadorong pangaruh nyata dina organisasi kalayan ditambahan kapinteran SEO, SEM sareng analisis eusi. Ladénan Ihtisar Situs anu anyar ayeuna janten pusat pusat pikeun para pemasar anu henteu ngagaduhan sumber daya pikeun ngungkulan banjir data, tapi peryogi wawasan langsung sareng épéktip aranjeunna tiasa langsung nindak. Ku ngajaga tab dimana pesaing mendakan kasuksésan, pamasar tiasa mendakan ujung kalapa nyalira. "

Andrew Ramm, Présidén Alexa.com

Fitur Ihtisar Situs Alexa

Alexa Site Review - Orbitz.com

Dileupaskeun 27 Junith, Kapabilitas anyar Ringkesan Loka dirancang pikeun nyayogikeun para pemasar sareng wawasan anu siap dilaksanakeun, ngalangkungan daérah kalebet kasempetan konci anu disesuaikan, analisis kalapa, wawasan pemirsa, sareng statistik patalimarga wéb:

Kasempetan konci - Tinjauan Situs curates rekomendasi kata konci situs di sajumlah kategori kanggo ngalengkepan pamasar sareng agénsi ku saran strategi eusi gancang.

Alexa Site Review Kata Kunci Kasempetan

  • Sela keyword: Nangtukeun kecap konci anu ayeuna nyayogikeun patalimarga pikeun pesaing, anu situs pamasarna henteu acan tiasa dianggo.
  • Kata kunci anu gampang pangkat: Target kecap konci populér anu situs pamasarna kedah ngagaduhan kakuatan kalapa pikeun hasil pangkat anu saé pikeun.
  • Kecap konci Anu mésér: Nyarankeun kecap konci anu dianggo ku anggota pemirsa situs anu sigana badé ngagaleuh.
  • Kasempetan optimalisasi: Identipikasi kecap konci populér anu ayeuna nyetir patalimarga ka situs pamasar, tapi tiasa dioptimalkeun pikeun ngajalankeun langkung seueur.

Analisis kalapa - Nawarkeun tolok ukur pikeun ngabandingkeun situs pamasarna sisi-sisi sareng pesaing.

  • Sumber lalu lintas: Ngabandingkeun persentase patalimarga mesin pencari pikeun situs pamasar urang versus situs pesaing.
  • Situs rujukan (backlinks): Ngabandingkeun jumlah situs rujukan anu nyetir patalimarga sareng situs pamasar sareng situs pesaing.
  • Kata kunci luhur: Némbokkeun istilah pamilarian anu luhur anu ngajalankeun patalimarga ka situs pamasar, sareng anu nyetir patalimarga ka situs pesaing.

Sawangan pemirsa - Nyarankeun kasempetan unik pikeun ngahontal calon nasabah dumasarkeun kana tingkah laku browsing audién situs.

  • Minat pamirsa: Nampilkeun kategori pamirsa situs anu pikaresepeun, sareng situs sanés anu ngalayanan kapentingan anu didatangan ku pemirsa.
  • Panonton tumpang tindih: Identipikasi situs anu bersaing pikeun perhatian pemirsa anu dibagi.

Statistik patalimarga - Pemasar tiasa mengevaluasi popularitas situs, papacangan, sareng poténsi kamekaran nganggo ngalaporkeun ieu situs métrik situs sareng statistik patalimarga.

  • Pangkat Alexa: Némbongkeun patalimarga internét sacara global sacara global sareng réngking pertunangan.
  • Géografi pamirsa: Némbongkeun perkiraan persentase anu datang tina situs dumasar nagara.
  • Métrik loka: Némbongkeun Dursasana situs urang, sumber patalimarga, aliran situs, sareng total métrik backlink.

Kaunggulan pikeun Merk sareng Agénsi Pemasar

Pemasar Agénsi sigana ogé bakal mendakan kamampuan analisis situs Tinjauan Loka anu berharga dina ngabantosan aranjeunna pikeun mikawanoh kasempetan digital pikeun klien (idéal ningkatkeun ingetan). Agén sareng konsultan ogé tiasa ngamanpaatkeun alat Tinjauan Situs, sapertos alat kecap konci anu gampang ditunjuk, pikeun sasaran calon klien pikeun paningkatan khusus pikeun hal pamakean aranjeunna.

"Jalma-jalma gaduh réaksi émosional nalika ningali yén pesaing ngéléhkeun aranjeunna dina hiji hal. Ieu cara anu paling gancang pikeun ningali naon anu dianggo pikeun aranjeunna sareng sanés pikeun anjeun. Malah dina pandangan kuring, kuring mendakan 3-4 tindakan anu kuring tiasa laksanakeun pikeun hasil anu langkung saé. "

Andy Crestodina, ko-pangadeg sareng Kapala Marketing Officer ti Média Orbit

Ku maturan pisibilitas anu énggal sareng jero kana kagiatan sareng kasuksésan anu dinikmati ku pesaing, sareng nyayogikeun wawasan anu diperyogikeun pikeun ngudag kasempetan sacara épéktip, Tinjauan Situs Alexa.com kedah ngaktipkeun para pemasar nyandak kaputusan taktis anu langkung akurat sareng ngawujudkeun kasuksésan saingan anu sami pikeun diri.

Coba Alexa's Site Review

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.