Algolia: Milarian Realtime Internal salaku Layanan

awan maluruh algoria

Ngawangun kamampuan milarian internal anjeun nyalira anu beunghar, real-time, sareng gancang mangrupikeun proyek. Tambihkeun deui pikeun milarian geografis, gambar, dagang sareng sélulér sareng anjeun dasarna ngembangkeun hiji platform. Kami nembé nyarios sareng pabrik énjing-énjing ngeunaan kamampuan milarian sareng unsur éta kedah langkung diumumkeun dina situsna.

Henteu kedah ngembangkeun anjeun nyalira - Algolia nyaéta layanan milarian anu lengkep, sayogi salaku REST API. API klien sayogi pikeun sadaya kerangka utama, platform sareng bahasa sareng pangiriman data antara klien sareng API aya dina format JSON.

fitur Algolia

  • -Performance tinggi - kali réspon dugi ka 200 kali langkung gancang tibatan Elasticsearch, sareng dugi ka 20,000 kali langkung gancang tibatan SQLite FTS4. Indexing henteu sinkron sahingga pangguna tiasa milarian detik data énggal saatos pembaruan. Éta ogé ngalaan hiji API pikeun mariksa status indéks.
  • Nginx - Palaksanaan sisi server Algolia sacara lengkep ditulis dina C ++ sareng dilebetkeun salaku modul di jero server HTTP kinerja tinggi Nginx.
  • dasbor - Hiji antarbeungeut grafis pikeun sadaya operasi, kalebet panggunaan, kinerja, setting, API balak, API konci sareng browsing data.
  • Milarian basis data - dirancang pikeun milarian rékaman, sanés halaman
    Solusi anu sampurna pikeun basis data SQL sareng NoSQL, kalayan algoritma peringkat transparan dioptimalkeun pikeun data semi-terstruktur.
  • Multi-atribut - nampi jinis obyék sareng sajumlah atribut anu tiasa dipilarian.
  • Milarian nalika anjeun ngetik - saluareun parantosan otomatis saderhana, pangguna kéngingkeun hasil pamilarian anu diperbarui ku unggal aksara anu diketikna.
  • relevansina - réngking lengkep disesuaikan sareng transparan. Algolia nyayogikeun cara paling gampang pikeun milah hasilna dumasar kana popularitas bari ogé ngajaga kaitan.
  • Mobile - didesain kanggo sélulér… gancang, hampura typos sareng asihan hasil jarak geo.
  • elmu basa - Milarian dina basa tulisan naon waé. Salaku conto, milarian nganggo Cina saderhana tiasa mendakan hit anu cocog dina basa Cina tradisional.
  • Koréksi Tipo - Algolia ngartos typos, bahkan dina sababaraha aksara munggaran, janten pangguna anjeun tiasa mendakan naon anu dipilari.
  • Nyorot Smart - Sorotan bagian mana anu cocog sareng pamundut pangguna, sanaos bagianna ngan ukur sababaraha hurup mimiti kecap sareng ngandung typos.
  • Realtime Faceting - hiji-hijina mesin pencari anu ngasongkeun aspek nalika anjeun ngetik, janten pangguna kéngingkeun hasil faceting saatos kenop pertama.
  • Geo-search - tampilkeun hit ku jarak, atanapi ngan ukur anu caket, atanapi di daérah tinangtu. Ngagabungkeun sareng pamundut téks sareng fitur pamilarian anu sanés.
  • kasadiaan tinggi - a 99.99% Sla (perjangjian tingkat layanan). Sadaya éntri data sacara otomatis diindéks dina tilu server high-end anu béda.
  • Multi-datacenters - jaga waktos réspon rendah ku milih datacenter anu pang caketna pikeun pangguna anjeun.
  • Kaamanan kelas hiji - API konci ngawatesan aksés kana indéks khusus, sareng nyetél wates sapertos tingkat pamundut maksimum pikeun alamat IP, atanapi waktos kadaluarsana konci.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.