Ngepaskeun Digital sareng Tradisional: Hal-Hal Leutik Penting

dennys

Saha waé anu damel di setting bisnis ageung pasti gaduh wadul sababaraha kali yén leungeun katuhu henteu terang naon anu kénca dilakukeun. Dina dunya ayeuna anu ngajajarkeun online kana média tradisional, fenomena ieu bahkan langkung jelas.

Perhatian kana detil sareng aliran komunikasi anu tetep penting dina usaha, ageung atanapi alit. A misstep saderhana hasilna ngarusak komunikasi kritis atanapi kasalahan tipografik pangleutikna tiasa ngagaduhan ramuan anu jauh.

Case dina titik: Kang Denny réstoran. Ménu dahar peuting anyar maranéhna dicitak sareng disebarkeun usum gugur panungtungan fitur CTA ka Gabung paguneman dina halaman Facebook sareng Twitter Denny, sareng halaman wéb perusahaanna. Hiji masalah alit: ID Twitter anu salah didaptarkeun.

Nurutkeun hiji laporan CNET News anyar-anyar ieu, ménu disebarkeun ka sakitar 1,500 lokasi Denny sacara nasional daptar ID Twitter milik saurang lalaki di Taiwan. Denny's dikabarkan damel sareng Twitter pikeun nganggap KTP, anu parantos teu aktip langkung ti genep bulan.

Kajadian ieu nunjukkeun kabutuhan komunikasi antara pamasaran digital sareng tradisional pamasaran. Mang, kaseueuran jalma anu linggih ka tuangeun sigana moal ningali Denny dina Twitter bari linggih di méja. Tapi jenis snafu ieu dina kontéks anu sanés tiasa janten musibah.

Éta sigana aman pikeun nganggap yén Denny's bakal ngadaptar twitter.com/dennys, sapertos aranjeunna gaduh dennys.com. Tapi aranjeunna henteu, sareng anjeun terang naon anu aranjeunna nyarioskeun ngeunaan naon anu lumangsung nalika anjeun nganggap.

Kumaha upami kasalahan anu sami dilakukeun dina spot TV atanapi iklan cetak? Atanapi dina surat langsung atanapi kartu pos email atanapi buletin? Pamasaran sareng Komunikasi kedah langsung, konstan kontak sareng Interactive pikeun nyegah kasalahan semacam ieu tina ngaruksak usaha pamasaran interaktif anu pangsaéna.

Nyetak ménu anu anyar sigana moal nyebat input ti tim Interaktif. Tapi ayeuna bahkan pakakas bisnis paling lami di sakola ngagaduhan sababaraha unsur digital, sapertos URL. Duanana panangan komunikasi – tradisional sareng digital – kedah dilibetkeun kana prosés perencanaan proyék naon waé pikeun mastikeun payuneun hasil ngahijikeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.