Sadaya Produk nyaéta Paguneman

Permata sanésna ti Hugh MacLeod tina gapingvoid.com, kartun digambar dina bagian tukang kartu bisnis:

Sadaya Produk nyaéta Paguneman - gapingvoid

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.