Allocadia: Ngawangun, Ngalacak, sareng Ngukur Rencana Pemasaran Anjeun nganggo Kapercayaan sareng Kontrol Langkung Luhur

Allocadia

Tingkat pajeulitna sareng tekanan ningkatna pikeun ngabuktikeun dampak ngan ukur dua alesan kunaon pamasaran langkung nangtang dinten ayeuna tibatan anu sateuacanna. Kombinasi saluran anu langkung seueur, palanggan anu langkung terang, panyebaran data, sareng kabutuhan tetep pikeun ngabuktikeun kontribusi kana pendapatan sareng tujuan sanésna parantos ngahasilkeun tekanan anu ningkat ka para pemasar janten perencana anu langkung bijaksana sareng pangurus anu hadé tina anggaranna. Tapi salami aranjeunna masih nyangkut nyobian ngalacak sadayana dina spreadsheets, aranjeunna moal ngungkulan tantangan ieu. Hanjakalna, éta status quo pikeun 80% organisasi numutkeun survey urang ayeuna.

Ihtisar Solusi Manajemén Kinerja Allocadia Tinjauan

asup Allocadia, leyuran manajemen kinerja perangkat lunak-salaku-layanan anu dirancang ku para pemasar, pikeun para pemasar, anu nawiskeun cara anu langkung saé pikeun ngawangun rencana pamasaran, ngatur inpéstasi, sareng ngitung pangaruh dina perusahaan. Allocadia ngaleungitkeun sadaya perencanaan sareng anggaran nyebarkeun sareng ngahasilkeun wawasan real-time kana status méakkeun sareng ROI pamasaran. Ku ngabantosan para pemasar Ngajalankeun Marketing langkung éfisién, Allocadia ogé ngabantosan para pemasar Naha Pamasaran langkung épéktip.

Platform Allocadia nyaring kana tilu kamampuan inti: Perencanaan, Investasi, sareng Ngukur Hasil.

Perencanaan sareng Allocadia

Hayu urang mimitian ku siklus perencanaan taunan anjeun. Allocadia netepkeun struktur sareng taksonomi standarisasi pikeun kumaha anjeun sareng tim anjeun badé ngawangun rencana pamasaran anjeun. Naha diatur ku géografi, unit bisnis, produk, atanapi sababaraha kombinasi di luhur, struktur Allocadia anu fleksibel bakal ngagambarkeun kumaha anjeun hoyong ningali bisnis anjeun. Kantun ngadamel hirarki anu anjeun pikahoyong, teras napelkeun target méakkeun luhur ka handap anu pakait. Ieu mangrupikeun bagian munggaran tina rencana anjeun, sareng masihan arah anu jelas pikeun anu ngagaduhan anggaran ngeunaan kumaha aranjeunna kedah ngabagi inpormasi na ti handap nepi (satengah kadua), dina cara anu saluyu sareng tujuan investasi sareng prioritas stratégis.

Sareng sadayana anu nganggo sistem anu sami, nuturkeun konvénsi namina anu sami, sareng méré tag hal-hal ku cara anu relevan, anjeun ayeuna bakal tiasa ngagulung sadayana rencana handap-handap kana hiji pandangan anu holistik, lintas organisasi. Anjeun bakal tiasa ningali iraha sareng dimana sadaya program anjeun dijadwalkeun lungsur, sabaraha biaya aranjeunna, sareng naon pangaruh anu diarepkeun dina pendapatan.

Investasi sareng Allocadia

Sakali periode anu ditangtoskeun dijalankeun, pemasar kedah terang dimana aranjeunna nangtung dina biaya sareng anggaran anu sayogi ngarah bakal terang sabaraha rohangan anu aranjeunna kedah adaptasi sareng ngarobih. Tapi upami aranjeunna ngandelkeun tim akuntansi pikeun kéngingkeun inpormasi ieu, aranjeunna tiasa résiko ngantosan lami teuing atanapi aranjeunna moal nampi data anu diperyogikeun dina format anu leres. Éta sabab Keuangan ningali dunya dina rekening GL, sanés program atanapi kagiatan sapertos anu dilakukeun ku para pemasar.

Allocadia ngajawab dilema ieu ku cara ngimpor sareng sacara otomatis pemetaan data faktur ti Keuangan kana item garis anggaran anu leres di Allocadia sahingga para pemasar tiasa langsung ningali naon anu parantos dibalanjakeun, naon anu aranjeunna rencanakeun dibalanjakeun, sareng naon anu aranjeunna tinggalkeun. Ayeuna aranjeunna tiasa siap pikeun kasempetan nalika timbul, tanpa hariwang ngeunaan langkung atanapi dina anggaran. Kusabab sakali waktosna réngsé, nyandak anggaran anu henteu dianggo payun biasana tina méja.

Ngukur Hasil sareng Allocadia

Léngkah pamungkas dina jalur ka ROI biasana anu paling hésé. Tiasa ngabeungkeut pipa sareng pangasilan kana kagiatan pamasaran sareng kampanye mangrupikeun pengejaran anu sulit - sateuacan Allocadia. Ku ngahubungkeun data CRM langsung kana barang-barang anu aya di Allocadia, urang ngajantenkeun gampang pikeun nyambungkeun titik-titik antara Investasi anjeun sareng pangaruh anu disetir aranjeunna. Ayeuna anjeun tiasa gaduh paguneman dina Marketing ROI, sareng nunjukkeun ka sésana perusahaan yén naon anu anjeun lakukeun nyaéta nyetir pangaruh anu nyata, tiasa diukur dina bisnis. Kalayan modeling atribusi anu kuat sareng detil ngeunaan ROI ku tujuan, anjeun bakal langkung saé pikeun mutuskeun dimana nyéépkeun dolar pamasaran anjeun salajengna.

Ngajalankeun Marketing langkung saé Supados Anjeun Tiasa Ngalakukeun Pamasaran Hadé

Ti pakakas pemodelan panghasilan dugi ka perencanaan skénario sareng sareng panyetelan anu tiasa dikonfigurasi, Allocadia kalebet seueur kamampuan pikeun ngabantosan anjeun Ngajalankeun Pemasaran kalayan langkung ketat, konsistén, sareng katebak. Éta bakal ngahémat anjeun waktos sareng usaha dina ngarencanakeun sareng ngabiayaan sahingga anjeun tiasa museurkeun langkung seueur tanaga kana nyusun sareng ngaéksekusi kampanye pamasaran anu hadé anu ngajalankeun hasil anu optimal.

Allocadia ku nomer *:

  • Rata-rata waktos disimpen dina perencanaan & anggaran: 40-70%
  • Jumlah inpormasi anu henteu réposisikeun répérformasi: 5-15%
  • Perbaikan bersih dina ROI Pamasaran: 50-150%
  • Mangsa mayar dina investasi Allocadia: Dina 9 bulan

* Sakumaha dilaporkeun ku palanggan Allocadia

Manajemén Kinerja Marketing Prakték Best

Ngaoptimalkeun kinerja pamasaran anjeun mangrupikeun perjalanan ngalangkungan lima tahap kematangan. Kami parantos nyimpulkeun tahapan-tahapan ieu sareng sacara ati-ati ngaguratkeun kumaha kamajuan ngalangkungan unggal tahapan dina tahap kami Modél kematangan Kinerja Pemasaran. Di jerona anjeun bakal diajar ngaidentipikasi dimana anjeun ayeuna, sareng naon anu anjeun kedah lakukeun pikeun maju ka tingkat salajengna.

Ieu sapertos anu katingali tina luhur:

  1. Ngadegkeun a Puseur pamasaran kaunggulan anu narik, ngalatih, sareng nahan bakat pangsaéna dina bisnis, kalebet jalma anu gaduh data anu kuat sareng kamampuan analitis.
  2. Sejajarkeun usaha anjeun sareng anu di Jualan sareng Keuangan, dugi ka titik Keuangan mangrupikeun panaséhat anu dipercaya sareng Penjualan ngartos kumaha sareng dimana Marketing nyumbang kana garis luhur.
  3. Atur jelas, kahontal, Tujuan pinter dina unggal tingkatan organisasi Pamasaran, sareng ngagantikeun métrik 'kasombongan' sapertos pangunjung situs wéb sareng email dibuka ku métrik anu langkung sesah sapertos biaya-per-lead, kontribusi pipa, sareng ROI.
  4. Ngaleungitkeun silo data, ngabakukeun ngeunaan taksonomi sareng kerangka anu tetep, sareng netepkeun hiji sumber bebeneran pikeun méakkeun pamasaran sareng pangaruh. Manfaatkeun data anjeun pikeun tindakan resép.
  5. Investasi dina tumpukan téknologi pamasaran anu nganggo alat tambihan nilai pangénggalna, kalayan peta anu jelas dimana anjeun badé angkat sareng tumpukan anjeun nalika bisnis ngembang. Intina nyaéta CRM anjeun, pamasaran otomatis, sareng solusi MPM.

Hoyong terang kumaha anjeun nyusun Modél Kematangan Kinerja Pemasaran? Candak survey penilaian urang sareng bandingkeun hasil anjeun ka langkung ti 300 pemasar sanés di sakumna dunya!

Candak Survey Peniléyan Marketing

Allocadia ngalayanan perusahaan B2B dina sababaraha séktor kalebet Téknologi, Keuangan & Perbankan, Manufaktur, Jasa Bisnis, sareng Perjalanan & Perhotelan. Palanggan profil idéal ngagaduhan tim 25 atanapi langkung pemasar sareng / atanapi strategi pemasaran multi-kanal anu rumit sering ngalangkungan sababaraha géografi, produk, atanapi unit bisnis.

Studi Kasus Manajemén Kinerja Marketing - Allocadia

Bisnis jasa kauangan gancang-gancang sareng kalapa pisan, utamina nalika ngalayanan pasar massal. Di Charles Schwab, ieu ditarjamahkeun kana anggaran pamasaran anu ageung sareng cair kalayan réalisasi anu sering sareng langkung ti 95 pusat biaya. Pikeun ngajantenkeun masalah langkung nangtang, tim di Charles Schwab ngagaduhan standar méakkeun anu luhur pisan, tujuanana pikeun target -2% dugi ka + 0.5% anggaran.

Allocadia ngabantosan tim ageung pamasar ieu turun tina spreadsheets sareng ngahijikeun méakkeun pamasaranna dina hiji sistem anu dihijikeun sareng standarisasi anu ngalaksanakeun kabutuhanana pikeun fleksibel sareng responsif kana perobihan. Kalayan prosés penganggaran anu langkung saderhana, langkung gancang sareng pisibilitas langkung saé kana inpéstasi, para pemasar di Charles Schwab mangrupikeun pangurus anu hadé pikeun anggaran pamasaran sareng juru dongéng anu langkung saé pikeun pangaruhna dina bisnis.

Unduh Studi Kasus

Lima Léngkah Pikeun Tumuh Kinerja Marketing Anjeun

Kinerja Marketing Infographic

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.