ALT-PRT SC

Depositphotos 16363679 s

Bener henteu kedah seueur pikeun ngagumbirakeun kuring. Kuring kantos di kelas latihan Powerpoint dinten anu lalu. Kelasna henteu kunanaon ... kuring kénging sababaraha tip. Anu panggedéna anu kuring leumpang jauh, sanaos, henteu aya hubunganana sareng Powerpoint.

Palatih nunjukkeun urang kumaha cara teundeun screenshot tina jandela kana presentasi kami. Kuring sok pencét tombol PRT SC (Print Screen) sareng bakal motong gambar na dina Paint. Tapi anjeunna kedah kami klik ALT-PRT SC…

Éta ngan ukur layar shot sareng jandela aktip. Amis !! (Anjeunna ogé nunjukkeun ka kami fungsionalitas panén di Powerpoint ogé)

Éta hal-hal leutik dina kahirupan ...

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.