Alterian Ngadegkeun Déwan Pemasaran Média Sosial

dina DMA '09 di San Diego, Alteria ngumumkeun peluncuran Déwan Pemasaran Média Sosial.

SMMC bakal nyayogikeun tungtunan, dokuméntasi sareng nasihat prakték pangsaéna pikeun organisasi ngeunaan jinis data anu leres anu tiasa ditampi ku média sosial, sareng kumaha cara ngagunakeunana pikeun generasi kalungguhan sareng layanan palanggan.

Bakal aya portal online pikeun nyayogikeun sumberdaya ieu, anu bakal kalebet forum diskusi sareng kasempetan pikeun perusahaan nunjukkeun yén aranjeunna nunjukkeun prakték anu pangsaéna. Déwan bakal pendak pikeun anu munggaran di DMA di San Diego sareng teras dina unggal suku unggal bulan ngabahas kamajuan pangénggalna dina rohangan ieu, kalayan tujuan anu munggaran pikeun ngartikeun naon anu janten panggunaan inpormasi média sosial anu henteu ditampi.

SMMC bakal ngalakukeun sababaraha hal anu hébat pikeun industri média sosial:

  • Ngahasilkeun eusi anu tiasa dianggo pikeun organisasi, palanggan sareng mérek.
  • Ngadegkeun prakték sareng peraturan anu paling saé ngeunaan privasi média sosial.
  • Ngabantosan organisasi pamasaran média sosial kalayan tantangan sareng kasempetan ngeunaan panggunaan data.

Alterian_logo.jpgIeu kedah janten sumber anu saé sareng kuring ngarepkeun éta nuturkeun sababaraha standar anu tiasa dianggo ku pangguna, ogé, mastikeun ratusan aplikasi anu muncul dina unggal dinten.

Déwan ieu kalebet sababaraha hitters beurat - Grup DMRS, Acxiom, Merkle, TargetBase, Alteria, Engauge, Epsilon jeung Harris Interaktif.

3 Komentar

  1. 1

    Douglas,

    Kumaha sakumpulan perusahaan pamasaran mail / email langsung ngagambarkeun média sosial dugi ka aranjeunna kedah neuteup déwan pamasaran média sosial? Aranjeunna bakal "nyayogikeun padoman, dokuméntasi sareng nasihat prakték anu pangsaéna" dumasar kana pangalaman naon? Kuring ngalangkungan halaman wébna sareng teu saurang ogé nyebatkeun média sosial salaku tawaran jasa, teuing kompeténsi inti. Sakola kuring… Abdi henteu ningali hubunganna di dieu.

    • 2

      Hai @giavanni,

      Kuring yakin dasawarsa ngumpulkeun sareng ngempelkeun data klien bakal nyayogikeun perusahaan média sosial kalayan seueur wawasan ngeunaan tanggung jawab data sareng karusiahan. Kuring henteu percanten jalma ieu nyobian konsultasi dina média sosial, aranjeunna malah konsultasi dina panggunaan data dina média sosial.

      Anjeun ogé nuju nyarios sareng hiji jajaka anu sumping tina pamasaran langsung, surat langsung sareng industri média tradisional. Abdi tiasa ngawartosan anjeun yén ngalarapkeun sadaya pelajaran anu kuring pelajari tina industri éta parantos nyayogikeun kuring sakedik deui sareng réréncangan anu mutuskeun hiji dinten aranjeunna pro média sosial. Kuring parantos ngerjakeun ngungkit data sareng téknologi salami 20 taun ayeuna.

      Éta écés pisan pikeun kuring yén Facebook sareng perusahaan média sosial sanés henteu ngagaduhan pitunjuk nalika pamasaran ... sanaos aranjeunna nyayogikeun kendaraan anu sampurna pikeun éta.

      Doug

  2. 3

    Halo Douglas,

    Abdi leres-leres ngadukung anjeun yén SMMC bakal nyayogikeun tungtunan, dokuméntasi sareng nasihat prakték anu pangsaéna pikeun organisasi. Di dieu kuring henteu tiasa néwak naon anu bakal dilakukeun SMMC pikeun industri média sosial ??

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.