Alterian SDL | SM2: Kecerdasan Média Sosial

tukang ngarobah sdl

Alterian SDL | SM2 mangrupikeun solusi kecerdasan média sosial anu nyayogikeun perusahaan kana pisibilitas ayana dina bentang sosial sareng ngungkabkeun dimana paguneman anu aya hubunganana, saha anu ilubiung, sareng naon anu dipikirkeun konsumén ngeunaan éta.

Pendiri Mark Lancaster ngajelaskeun naha SDL mangrupikeun konci pikeun usaha pamasaran online perusahaan anjeun:

Parabot ieu ngandung sadaya padamelan panggilingan anu seueur pakakas dina tawaran pamasaran média sosial, tapi jalan anu langkung saé pikeun nganteurkeun sababaraha fungsi anu hésé dipendakan sapertos analisis séntimén, jilid unggal dinten, pangaruh utama sareng seueur deui. Sanaos seueur alat fokus kana daérah géografis anu hadé, Alterian SM2 sampurna di bumi dina bentang internasional anu saé, ngamungkinkeun pendataan dina modeu multi-basa, tarjamahan, ngalebetkeun laporan ngeunaan sentimen, demografi, jaringan média sosial sareng seueur deui. Nyaho yén manajemén komunitas lokal, sareng lokal, kontén anu relevan mangrupakeun konci pikeun papacangan anu épéktip, ieu mangrupikeun sarat anu penting pikeun perusahaan anu ayana global.

Fitur konci sareng pungsionalitas SDL | SM2:

  • Volume Harian - Ukur gedena paguneman pikeun merek khusus ku sinyalna, tangtukeun periode waktos kalebet sajarah anu diarsipkeun sareng bor kana sinyalna tulisan atanapi koméntar khusus.
  • Bagikeun Sora - Diajar naon sumber anu ngagaduhan pangaruh pangpangna dina sawala, marios pangsa jinis eusi dina sababaraha saluran sareng ngabandingkeun pangsa diskusi dina sababaraha mérek pikeun ngartos naon anu nyetir paguneman.
  • Bandingkeun Kaping - Nganalisis paguneman mérek ngalawan pesaing, lacak kumaha topik jejer kana waktos ngabandingkeun, ningali babandingan sisi-sisi, pangkat ngalawan tawaran kalapa sareng patokan ngalawan standar industri.
  • téma - Pendakan masalah anu dibahas ngeunaan mérek, pesaing atanapi industri anjeun, ngartos minat unik pamirsa khusus, mastikeun kecap konci anu leres-leres dianggo dina panyusunan pamilarian.
  • Démografi - Identipikasi situs pangaruh, blog sareng jalma, bagéan dumasar kana popularitas, jenis kelamin sareng umur pangarang.
  • Panulis Tags - Bandingkeun kecap konci tag antara mérek sareng pesaing anjeun, ngartos téma umum sareng gedena paguneman, sareng ngaidentipikasi konci Ecological pikeun SEO.
  • Overlay Peta - Ngartos gedena paguneman ngalangkungan sababaraha daérah, ngasingkeun lokasi fisik tina sababaraha paguneman sareng ngorondang pikeun nafsirkeun sifat paguneman.
  • Tingali Laporan - Pelaporan kasadaran ku hiji klik mastikeun anjeun moal sono kana pos atanapi tulisan anu penting, kéngingkeun aksés kana kata-kata anu aya hubunganana sacara real-time sareng kamampuan pikeun tetep waspada kana topik-topik panas sareng réaksi gancang.
  • Laporan Sentimen - Tolok persépsi merek atanapi émosina palanggan pikeun iklan, ngartos sebaran séntimén pikeun mérek salami periode waktos khusus sareng ngarobih sentimen khusus pikeun industri atanapi mérek.

Pondokna, Alterian SM2 nyayogikeun inpormasi anu diperyogikeun pikeun ngabantosan pemirsa target anjeun, komunitas anu aya hubunganana, pangaruh dina pasar target anjeun, sareng peta rute tina sababaraha cara pikeun ngalibetkeun aranjeunna. Éta nyayogikeun eupan balik anu berharga sareng pandangan kana tren pangénggalan sareng pamekaran anu aya hubunganana sareng merk anjeun, sareng seueur inpormasi dasar anu diperyogikeun pikeun nyusun kampanye média sosial anu suksés salaku bagian tina strategi pemasaran umum.

2 Komentar

  1. 1

    Nalika anjeun Mésér Facebook Fans jumlah pengunjung kana halaman anjeun sakumaha leresna situs anjeun bakal ningkat, ngamungkinkeun anjeun ngamangpaatkeun langkung ageung jejaring sosial masarakat pikeun nambahan panghasilan. Sajumlah jalma anu ayeuna beuki ageung ngagunakeun situs jejaring sosial pikeun mésér pikeun kakait sareng babaturanana sareng kulawarga. Kalayan sajumlah pelanggan anu luar biasa muka jaringan unggal dinten anjeun gaduh calon calon pikeun nampilkeun perusahaan, jasa sareng barang ka calon nasabah di panjuru dunya. Mésér kipas facebook di yourcocialfans ..

  2. 2

    Kami nganggo SDL Alterian SM2 pikeun palanggan salami 2 taun. Mangrupikeun alat anu paling saé pikeun Analisis Média Sosial sareng konsumén urang ngartos nilai SM2 anu jauh langkung saé tibatan platform anu dipikaterang sanésna sareng tangtosna dianggo dina seueur basa. Cinta alat ieu!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.