Amazon Associates: Naha aya anu ngasilkeun artos?

buku pamasaran

Kuring kedah jujur ​​... Abdi resep gaduh abdi rak buku dina blog kuring sareng kuring resep ngabahas buku anu kuring baca sareng blogger anu sanés. Saur kuring henteu kantos ngadamel récéh di Amazon Associates, sana. Éta ngajantenkeun kuring heran naha akun gaul kuring rusak atanapi jalma ngan saukur henteu mésér buku tina situs wéb.

Titik jujur ​​kadua kuring: Kuring jarang balanja di Amazon. Abdi resep Border sareng Cafe na sareng aranjeunna ganjaran Program. Kuring gaduh akun Internét nganggo T-Mobile sahingga kuring nyéépkeun waktos langkung seueur di ditu. (Sedih, huh?) Dimana program rujukan atanapi afiliasi Border?

Dinten ayeuna, kuring ngomean rak buku. Ieu bacaan kuring ayeuna:
Mavericks at Work: Naha Pikiran Paling Asli dina Usaha MenangCEO Yesus: Ngagunakeun Hikmah Kuno pikeun Kapamingpinan SisiPernah Dahar Nyalira: Sareng Rahasia Anu Lain Pikeun Suksés, Hiji Hubungan dina hiji Waktos

 

 

 

 

Hayu atuh terang upami anjeun leres-leres klik sareng mésér salah sahiji buku ieu. Ogé, Abdi hoyong diskusi anjeun ngeunaan buku ieu - atanapi rekomendasi pikeun anu sanés. Abdi resep maca ... panginten ieu mangrupikeun hal anu umum diantara blogger. Ogé, hayu atuh terang upami anjeun leres-leres ngasilkeun artos sareng Amazon Associates.

10 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Kuring henteu acan ngadamel nanaon, Hiji-hijina cara anjeun leres-leres "ngiringan bank" tina mitra Amazon nyaéta upami anjeun ngagaduhan ton jalma anu nganjang kana situs anjeun. Langkung saé anjeun mendakan sababaraha buku langka sareng ngajantenkeunana dina ebay

  3. 3

    Kuring parantos daptar hal dina sababaraha situs wéb sareng blog kuring anu langkung ti 2 taun sareng kuring bahkan henteu acan ngahontal tahap pamayaran.
    Abdi hoyong pisan ngadangu ti batur anu leres-leres ngasilkeun artos salaku afiliasi Amazon.

  4. 5

    Kuring resep mendakan kuring sanés hiji-hijina anu henteu ngahasilkeun nanaon ti Amazon Kuring ngagaduhan toko sareng nyobian sadayana anu kuring kantos damel nyaéta £ 0.33p saatos 18 bulan saur anjeun kuring kedah nyerah sareng ngalakukeun hal anu mangpaat sapertos diajar basa Perancis.

  5. 6

    Kuring parantos gaduh blog kuring mangtaun-taun sareng kuring henteu kantos ngadamel sen sareng Amazon Associates. Kuring ngasilkeun artos nganggo Google Adsense sareng kuring henteu ngalakukeun nanaon! Amazon Associates seueur teuing damel nanaon.

  6. 7
    • 8

      Éta pisan anu mirip sareng pangalaman kuring, Brandon. Kuring leres-leres henteu yakin naha éta rusak atanapi ngan ukur kasus anu pikareueuseun, perséntase afiliasi anu dahsyat ... tapi waktos kuring paling pas dianggo milarian pendapatan di tempat sanés!

  7. 9

    Kusabab posting terakhir kuring (11 jam ka pengker) klik kuring ayeuna aya dina 17,368 - sareng kuring leres-leres kéngingkeun jual. Jigana konci na ngamajukeun barang tikét ageung. Anjeun ngan ukur teu tiasa ngajual buku anu cekap pikeun ngajantenkeunana pantes. Tapi jual sababaraha MacBook, atanapi bahkan kontén digital (sapertos pilem) anu gaduh pangmayaran langkung luhur - sareng anjeun tiasa ngasilkeun sahenteuna $ 75 dugi ka $ 100 sasasih, pastina anjeun moal hirup kaluar tapi anjeun tiasa mayar artos anjeun biaya bir bulanan.

  8. 10

    Amazon associates nyaéta sampah. Upami aranjeunna mayar per klik maka aranjeunna panginten tiasa dibanderol (gumantung kana jumlah klik) tapi nyobian supados batur mésér hal anu aranjeunna henteu acan milarian dina wéb? Leres leres! Teu aya anu kuring terang parantos ngahasilkeun récéh tina ieu - tong nyéépkeun waktos anjeun. Buka nganggo adsense, atanapi buysellads. Saha waé (kecuali upami anjeun tiasa kana média tribal) henteu pantes waktos anjeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.