Amazon Associates Sucks Pusat sakumaha goréngna Komisi

Amazon associates

John Chow nembé nyerat naha anjeunna henteu ngamanpaatkeun Amazon pikeun pamasaran apiliasi, alesan utami janten komisi rada handap. Abdi badé ngiringan John kusabab alesan anu sanés.

Amazon ngajantenkeun mustahil ngagunakeun pakét Associates maranéhna. Éta leres-leres edan unggal waktos kuring lebet ka dinya pikeun tautan, kuring henteu tiasa kéngingkeunana. Ieu conto. Abdi nembé mésér Herd: Kumaha Ngarobih Paripolah Massa ku Ngamankeun Sifat Asli urang (ku Mark Earl) saatos maca ngeunaan éta dina blog Hugh MacLeod - gapingvoid.

  1. Kuring lebet kana Amazon.com Associates Central.
  2. Abdi angkat ka Ngawangun Tautan.
  3. Kuring milih Tautan Produk kumargi kuring atos terang nami produk na.
  4. Abdi lebet Gerombolan kalayan kategori produk salaku buku.
  5. Kuring meunang deui 10 hasil. Tina 10, bukuna Mark ngan ukur hiji-hijina anu disebat "Kawanan" tapi éta nomer 3 dina daptar. Nomer 1 nyaéta Rasa Rusiah Gajah. Nuhun Amazon!
  6. Ayeuna kuring kedah pencét "Candak HTML" anu nganteurkeun kuring ka halaman anu pikareueuseun pikeun ngadamel tautan kuring:
    Amazon Ngawangun Tautan
  7. Upami kuring milih Afiliasi-ID anu sanés ayeuna, halaman bakal ngusap sadaya pamilihan kuring sareng kuring kedah ngamimitian deui. Arrgh.
  8. Kuring nyalin sareng nempelkeun kode kana WordPress sareng masangkeunana.
  9. Gambar na henteu nembongan. Kuring terang yén Amazon henteu kalebet jalur relatif ka gambar ngalangkungan domainna. Aranjeunna surélék ka kuring deui sareng ngawartosan éta sabab kuring kedah hosting gambar dina sérver kuring. Dupi anjeun ngaheureuyan abdi? Naha Amazon sanésna S3?

Pembaruan: Upami anjeun masih merjuangkeun ngawangun tautan anjeun, kuring bakal nyarankeun pisan ngagunakeun Amazon Associate's SiteStripe!

Sababaraha tip Perbaikan Produk pikeun Amazon:

  1. Pasang bentuk "Kéngingkeun Tautan" tina sababaraha halaman dina Halaman Pendaratan Login.
  2. Hayu atuh ngawangun témplat karesep kuring sareng simpen dina akun abdi (kuring ngan ukur nganggo 1 perenah).
  3. Nalika kuring milarian barang, ngaréspon ku template HTML anu kuring nunjuk dina léngkah 2)
  4. Entong nyarios éta HTML kecuali saleresna mah HTML. HTML anu anjeun nyayogikeun henteu ngandung hak URI kana gambar!
  5. Punten angkat piksel pelacak gambar tina tautan téks saderhana anjeun. Geesh. Éta selang nepi perenah kuring. Tingali di handap ieu dimana kuring ngagaduhan link Amazon ka "Ajax". Perhatoskeun celah saatosna?

Ieu bakal butuh 20 menit kuring pikeun milari kodeu darn sareng angkat kana handapeun hiji menit. Dina sagala kajujuran, saur kuring desain jasa apiliasi ieu parantos robih ti saprak didamel. Pembina tautan bahkan masih ngeposkeun tonggong (Amazon - tingali AJAX dina pilihan buku anjeun). Éta pikareueuseun dina dinten 1 sareng pikareueuseun ayeuna. Janten ... sanés ngan ukur komisi rendah, antar muka ngabandungan.

PS: Tautan ka Barudak ayeuna parantos kalebet kana abdi Halaman Bacaan. Kuring ngarepkeun anu hiji ieu!

23 Komentar

  1. 1
    • 2

      Hai Nathania!

      Éta salah sahiji plugins paling saé anu kantos kuring tingali. Hanjakalna, kuring nganggo éditor polos kumargi kuring nambihan seueur naskah sareng multimédia dina tulisan kuring sareng plugin na henteu cocog. Ayeuna parantos béta sababaraha bulan ayeuna - kuring ngarepkeun anjeunna tiasa ngerjakeun éta sareng editor naon waé anu aya!

      Ogé, panulis plugin naon waé anu kedahna ningali - éta salah sahiji plugin!

      Ogé, Amazon kedah ngahubungi manalang sareng nyéwa anjeunna pikeun ngadamel halaman Associates na !!! 🙂

      Thanks!
      Doug

      • 3

        Gampang pisan pikeun anjeun nganggo plugin ieu, bahkan dina pamasangan WP standar. Kuring ogé nganggo éditor polos, tapi sacara standar WP ogé ngagaduhan pangropéa téksu anu dipasang. Ngan ukur nganggo éditor téks anu beunghar sacara standar, sareng togél tab pikeun tampilan kode pikeun ngalaksanakeun naon waé anu anjeun pikahoyong. Teras togél deui ka tampilan téks anu euyeub pikeun teundeun teras sered item amazon kana pos anjeun. Éta ngan ukur klik tambahan, teras anjeun tiasa tetep nganggo éditor anu anjeun pikaresep pikeun kaseueuran padamelan anjeun!

  2. 5

    Sahamna dugi ka 70% YTD. Aranjeunna kedah ngalakukeun anu leres!

    Kuring nyobian nyingkahan tautan produk éta pikeun ngahubungkeun jero atanapi ngaitkeun kana gambar leutik sapertos anu anjeun lakukeun dina halaman bacaan anjeun.

    • 6

      Kuring rada kasar ka aranjeunna, sanés? Kuring hormat pisan ka Amazon, Robert. Aranjeunna parantos ngarobih industri ritel sareng distribusi. Kuring ngan leres-leres bingung yén perusahaan anu maju bakal merhatoskeun sakedik perhatian pikeun nyangking langkung seueur rohangan wéb.

      Upami aranjeunna tiasa neraskeun API sakumaha Google, kuring leres-leres pikir aranjeunna tiasa gaduh pertumbuhan dua digit dina penjualan wéb. Sababaraha perusahaan ngalih ka arah ieu sareng Amazon tiasa dilangkungan upami aranjeunna henteu nyandak kasempetan pikeun nanem modal!

      Thanks!
      Doug

  3. 7

    Kuring nyobian Amazon sakedap deui ... Kuring ngan nyimpen kotak search leutik dina basa Inggris halaman utama tina blog abdi ... Kuring teu sabar pikeun ngawangun tautan kuring sacara manual :)

    Di sisi anu sanésna, kuring kantos ningali Roger Johansson ti 456BereaStreet janten rada suksés sareng Amazon? (anjeunna desainer CSS anu saé pisan) 🙂

    Soré :)

  4. 8

    Abdi dina jalan anu sami sareng anjeun, Doug.

    Sababaraha bulan ka pengker, kuring parantos nyobian ngamaenkeun salah sahiji Blogspots kuring sareng Associate ieu sareng murag kana masalah anu sami. Gambar na henteu nembongan! Sareng leres, aranjeunna ngabodor anjeun. 😈

  5. 9
  6. 10
  7. 11
    • 12

      Amazon Associates ngagaduhan layanan palanggan anu paling henteu kapake di dunya. Aranjeunna ngawaler dina waktos tilu dinten tapi waleranna INANE. Aranjeunna henteu asup akal. Éta siga aranjeunna henteu repot maca kaprihatinan anjeun, aranjeunna ngan ukur nyebarkeun inpormasi anu henteu kapake, teu kapake, teu aya artina. Hiji waktos aranjeunna naros ka kuring pikeun ngirimkeun "inpormasi anu dipénta ku aranjeunna" tapi aranjeunna henteu ogé nyungkeun nanaon pisan.

  8. 13

    Kuring pikeun hiji, sapertos penghasilan anu dihasilkeun tina Amazon Associates tapi kuring henteu tiasa satuju langkung seueur ngeunaan wangunan link. Kuring janten parah frustasi dina sabaraha gelangan kuring kedah ngaluncatan nembé kéngingkeun tautan produk.

    Upami anjeun hoyong nganggo salah sahiji widget na, éta angin ngahiliwir. Tapi nalika anjeun hoyong tautan pikeun produk individu, éta nyeri karajaan.

  9. 14

    Anjeun kaleungitan titik anu langkung ageung naha amazon henteu saé pikeun seueur jalma.

    Amazon masihan anjeun ngan ukur jandela 24 jam pikeun rujukan anjeun mésér produk. satutasna anjeun teu meunang nanaon.

    80% jalma moal mésér dina 24 jam.

    Kuring nuju ékspérimén sareng sababaraha buku anu pangsaéna dina Amazon sareng kuring ngagaduhan seueur klik.

    Kuring ogé yakin seueur jalma anu saleresna bakal mésér naon-naon tapi henteu dina 24 jam.

    Éta 6% abdi ical sareng Amazon ngagaduhan pelanggan énggal

    Émut, bagian anu paling hésé pikeun Amazon nyaéta kéngingkeun palanggan anu mayar énggal. Sakali deui ngalakukeun éta, éta bakal ngajantenkeun langkung seueur salami hirupna konsumén.

    Dina dunya anu idéal, kuring bakal kéngingkeun jumlah komisi salami hirupna konsumén anu kuring rujuk.

    Hanjakalna, kuring ngan ukur ngirim lalu lintas gratis amazon, sareng nganggur nanaon pikeun kuring.

    A
    http://www.lucky-six.blogspot.com

    • 15

      Amzagong kantos masihan jandéla anu teu aya watesna, tapi sakumaha sadaya perusahaan anu ngaraos nyeri, aranjeunna janten burit ageung GREEDY….

  10. 16

    Jigana Amazon Associates masih anu pangsaéna. Pasti sababaraha alat rada aneh, tapi upami anjeun pangembang, éta leres-leres masihan anjeun sadaya alat anu anjeun peryogikeun pikeun ngajualan.

  11. 18

    Amazon.com Halaman wéb Associates mangrupikeun JOKE ... Abdi henteu tiasa ngapdét alamat kuring dina halaman pamayaran-info.html. Éta sanés masalah komputer kuring atanapi cookies atanapi firewall sakumaha saran Amazon "dukungan". Aranjeunna ngawartosan kuring henteu aya anu tiasa aranjeunna laksanakeun pikeun ngabantosan kuring pikeun ngapdet ti alamat North Carolina ka nagara sanés. Janten, saur kuring kuring bakal nutup akun Amazon Associate kuring sareng sadaya padamelan anu kapungkur kuring jalan ka atrash bin sareng Amazon henteu badé wengi-wengi kusabab kaleungitan kuring salaku rekanana HANYA Kusabab halaman wéb na guyonan sareng dukunganna tiasa ' bahkan ngamutahirkeun alamat kuring! Entong deui kuring bakal mésér nanaon ti Amazon.com!

  12. 19

    Google Adsense mayar halaman wéb kuring rébuan US $ sedengkeun Amazon jusyt mayar kuring $ 7 - $ 12 sabulan. Ku teu sangka éta wajar, kuring bakal ngaleungitkeun tautan amazon tina situs kuring gancang-gancang teuing.

  13. 20

    Ku jalan kitu, kuring nembé sadar yén kuring parantos masihan lalu lintas Amazon tina halaman wéb kuring sakitar 6-8 taun ayeuna sareng kuring henteu sadar yén KTP parantos dibatalkeun - Amazon henteu ganggu ngingetan kuring yén kuring némbak henteu. pélor ... aranjeunna sacara tenang sareng bahagia nyandak sadaya patalimarga sareng palanggan anu kuring kirimkeun ka aranjeunna sareng malah henteu marahmay ngabéjaan yén kuring tiasa ngasilkeun artos…

  14. 21
  15. 22

    omg Andrew, naha anjeun henteu nyangka aya anu pareum nalika anjeun henteu ningali pendapatan tina Amazon sababaraha bulan?

    Atoh, alesan sanésna aranjeunna kedah ngémutan ngamutahirkeun jasa na nyaéta ayeuna aranjeunna henteu ngagaduhan fungsionalitas pelacakan sub-id (pelacakan kata kunci) pikeun urang anu ngalakukeun PPC…

    Salam,
    ngarampog

  16. 23

    Kumaha anjeun ngalereskeun tautan? Abdi ngagaduhan masalah anu sami pikeun nyobaan tautan kana wordpress.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.