Repricing: Kumaha Amazon Repricing Works sareng Sabaraha lami Éta

pameuntasan amazon

Amazon ngalaporkeun yén padagang anu ngajual di pasar na dicirikeun 45% unit dijual dina kuartal kadua 2015, naék tina 41% sataun sateuacan. Kalayan jutaan anu ngajual anu ngajual milyaran produk dina situs dagang sapertos Amazon, anu ngical kauntungan tina ngarobih harga na ngarah duanana kalapa sareng masih tiasa ngajaga kauntungan. Repricing mangrupikeun strategi ngamangpaatkeun harga pikeun ngahontal paningkatan penjualan.

Naon Repricing Otomatis?

Sapertos seueur sistem, sanajan kitu, sesah pikeun ngumpulkeun data anu diperyogikeun di seueur gunung produk teras ningkatkeun atanapi nurunkeun harga numutkeun turun naek diantara pesaing anjeun. Alat repricing otomatis parantos mecenghul salaku investasi anu saé pikeun anu ngajual pikeun netepkeun aturanana sareng ngamungkinkeun sistem pikeun ngarobih harga sakumaha diperyogikeun.

RepricerExpress mangrupikeun salah sahiji alat éta, sareng aranjeunna atos netepkeun kumaha Amazon Repricing Works sareng Sakumaha lami Éta.

  • Repricing dimimitian nalika salah sahiji 20 penjual anu luhur pikeun barang anu pasti ngarobih harga aktipna, waktos nanganan, harga pengiriman, sareng tawaran.
  • Amazon ngirim pesen ka RepricerExpress kalayan harga, ngirim sareng inpormasi ngajual pikeun 20 jelema anu ngajual.
  • RepricerExpress nganalisis 20 inpormasi tukang ngajual sareng ngajalankeun harga anjeun ngalawan aranjeunna, ngitung harga énggal anjeun.
  • RepricerExpress ngalaksanakeun cek harga anyar pikeun mastikeun éta dina minimum (lantai) sareng nilai maksimum (plafon) anjeun.
  • Sakali diverifikasi, RepricerExpress unggah harga énggal ka Amazon kanggo diolah.
  • Amazon urang Sistem Kasalahan Harga mariksa harga énggal ngalawan akun minimum Seller Amazon Seller Central sareng harga maksimum anjeun.
  • Sakali harga anjeun diverifikasi, éta kadaptar salaku harga anjeun ayeuna. Repricing ieu sadayana lumangsung teras-terasan dina jangka waktu 24 jam, 7 dinten saminggu.

Kumaha Amazon Repricing Works

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.