Amazon Versus Dunya!

e-commerce Amazon

Amazon ayeuna nangtung salaku salah sahiji sumber ritel anu paling kuat di dunya. Kalayan jutaan konsumén sareng penggemar anu paéh, éta nangtang sanés ngan ukur pangecér sanésna sareng offline, tapi sadayana saluran pamasaran online.

Produk Amazon anu paling anyar, Kindle Fire, nyandak sababaraha kritik anu parah minggu kamari. Paduli, penjualan tetep katingalina matak pikasieuneun, kalayan leuwih ti 1 juta Unit Kindle (kalebet Kindle Fire) anu dijual per minggu kanggo minggu katilu berturut.

Salaku sumber jumlahna ageung patalimarga anu mumpuni, Amazon berharga henteu ngan ukur pikeun konsumén tapi ka rébuan padagang sareng penerbit anu daptar produkna dina pasaran sareng ngalangkungan program pamasaran PPC Amazon, Amazon Product Ads.

Pariksa infographic (A Strategi BPK Mimiti!) Ningali kumaha Amazon ngarangna éta saingan pikeun pangsa pasar anu langkung ageung tina dunia ritel sareng jasa.

Amazon vs Apple infographic

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.