Jasa Wéb Amazon: Sakumaha ageung AWS?

Statistik Jasa Wéb Amazon

Gawe sareng perusahaan téknologi, kuring heran kana sabaraha anu hosting platform na dina Amazon Web Services (AWS). Netflix, Reddit, AOL, sareng Pinterest ayeuna dijalankeun dina jasa Amazon. Malah GoDaddy ngalihkeun seuseueurna infrastruktur na di dinya.

Konci pikeun popularitas nyaéta gabungan kasadiaan tinggi sareng béaya rendah. Amazon S3, salaku conto, dirancang pikeun nganteurkeun 99.999999999% kasadiaan, ngaladénan triliunan obyék di dunya. Amazon kasohor ku harga agrésip sareng AWS 'henteu bénten. Éta kasadiaan tinggi sareng biaya murah parantos pikaresepeun pikeun anu ngamimitian anu hoyong skala gancang sareng éfisién.

Panghasilan $ 18 milyar pikeun 2017 sareng pertumbuhan ampir 50% dina kuartal kadua 2018 nunjukkeun yén solusi Amazon Cloud terus narik pelanggan anyar kénca sareng katuhu.

Nick Galov, HostingTribunal

The downside, dina pendapat abdi, nyaéta pangalaman pangguna sareng dukungan. Asup kana panel Layanan Wéb Amazon anjeun sareng anjeun parantos patepung sareng puluhan pilihan kalayan sakedik detail ngeunaan naon platform anu leres-leres dilakukeun sareng kumaha aranjeunna tiasa dianggo sasarengan. Parios daptar produk di handap infographic… sadayana ti hosting dugi ka AI gaduh platform nyalira dina AWS.

Pasti, anjeun tiasa ngagali sareng ngadidik diri. Nanging, kuring mendakan yén prosés saderhana sapertos nyetél halaman wéb nyandak seueur usaha di ditu. Tangtosna, kuring sanés pangembang wéb lengkep. Seueur perusahaan anu kuring damel sareng masihan kuring katingal anéh nalika kuring nyaritakeun ngeunaan masalah anu kuring gaduh.

Infographic ieu ti HostingTribunal,  AWS Wéb Hosting, ngalakukeun padamelan anu saé dina ngadokuméntasikeun sajarah AWS, statistik pertumbuhan ayeuna, aliansi sareng kemitraan, padamelan utama, naha anjeun kedah host sareng AWS, solusi wéb hosting utama dina AWS, sareng carita kasuksésan: 

Statistik Jasa Wéb Amazon

Daptar Layanan Wéb Amazon

Solusi AWS Server:

  • Amazon EC2 - Server Virtual dina Awan
  • Amazon EC2 Auto Scaling - Skala Kapasitas Komputasi pikeun Minuhan Pénta
  • Amazon Wadah Élastik Layanan - Ngajalankeun sareng Ngatur Wadah Docker
  • Amazon Wadah Élastik Layanan pikeun Kubernetes - Run Managed Kubernetes on AWS
  • Pendaptaran Amazon Elastic Container - Toko sareng Kéngingkeun Gambar Docker
  • Amazon Lightsail - Peluncuran sareng Atur Server Swasta Virtual
  • AWS Batch - Run Jobs Batch at Any Scale
  • AWS Elastic Beanstalk - Run sareng Atur Aplikasi Wéb
  • AWS Fargate - Ngajalankeun peti tanpa Ngatur Server atanapi Kluster
  • AWS Lambda - Ngajalankeun Code anjeun dina Tanggapan kana Kajadian
  • Repository Aplikasi AWS Serverless - Panggihan, Nyebarkeun, sareng Nyebarkeun Aplikasi Serverless
  • VMware Cloud on AWS - Ngawangun Awan Hybrid tanpa Hardware Khusus
  • Pos AWS - Jalankeun jasa AWS di tempat

Solusi Panyimpenan AWS

  • Amazon S3 - Panyimpenan Skalabel dina Awan
  • Amazon EBS - Blok Panyimpenan pikeun EC2
  • Amazon File Elastic File - Diatur File Storage pikeun EC2
  • Amazon Glacier - Panyimpenan Arsip murah dina Awan
  • AWS Storage Gateway - Hybrid Storage Integrasi
  • AWS Snowball - Angkutan Data skala Petabyte
  • AWS Snowball Edge - Petabyte skala ngangkut Data sareng Komputasi Di-papan
  • AWS Snowmobile - Angkutan Data skala Exabyte
  • Amazon FSx for Lustre - Sistem file komputasi anu intensip dikelola sacara lengkep
  • Amazon FSx pikeun Windows File Server - Sepuh ngatur sistem file pituin Windows

Solusi Databés AWS

  • Amazon Aurora - Database Relasional Diatur Kinerja Tinggi
  • Amazon RDS - Layanan Database Relasional Diatur pikeun MySQL, PostgreSQL, Oracle, SQL Server, sareng MariaDB
  • Amazon DynamoDB - Diurus NoSQL Database
  • Amazon ElastiCache - Sistem Caching In-mémori
  • Amazon Redshift - Gudang Data, Gancang, Sederhana, Cost-effective
  • Amazon Néptunus - Jasa Basis Data Anu Diurus Pinuh
  • AWS Database Migration Service - migrasi basis data sareng Downtime Minimal
  • Amazon Quantum Ledger Database (QLDB) - Basis data buku buku anu dikokolakeun sapinuhna
  • Amazon Timestream - Basisir séri waktos dikelola lengkep
  • Amazon RDS on VMware - Otomatis manajemén database di tempat

AWS Migrasi sareng Solusi Transfer

  • AWS Application Discovery Service - Pendakan Dina-enggoning Aplikasi pikeun Ngalancarkeun Migrasi
  • AWS Database Migration Service - migrasi basis data sareng Downtime Minimal
  • AWS Migration Hub - Lacak Migrasi ti Hiji Tempat
  • AWS Server Migration Service - Migran Server Dina-enggon ka AWS
  • AWS Snowball - Angkutan Data skala Petabyte
  • AWS Snowball Edge - Petabyte skala ngangkut Data sareng Komputasi Di-papan
  • AWS Snowmobile - Angkutan Data skala Exabyte
  • AWS DataSync - Mindahkeun data online saderhana, gancang
  • AWS Transfer pikeun SFTP - jasa SFTP anu dikokolakeun sapinuhna

Jaringan AWS sareng Solusi Pangiriman Eusi

  • Amazon VPC - Sumberdaya Awan Terasing
  • Amazon VPC PrivateLink - Aman Ngakses Jasa Hosted on AWS
  • Amazon CloudFront - Jaringan Pangiriman Eusi Global
  • Amazon Route 53 - Sistem Ngaran Domain Anu Skala
  • Amazon API Gateway - Ngawangun, Nyebarkeun, sareng Ngatur API
  • AWS Direct Connect - Konéksi Jaringan khusus pikeun AWS
  • Balancing Beban Elastis - Balancing Beban Skala Tinggi
  • Peta AWS Cloud - Pendaptaran sumber daya aplikasi pikeun microservices
  • AWS App Mesh - Monitor sareng kontrol microservices
  • AWS Transit Gateway - Gampang skala VPC sareng sambungan akun
  • AWS Global Accelerator - Ningkatkeun kasadiaan aplikasi sareng kinerja

Parabot Pamekar AWS

  • AWS CodeStar - Ngembangkeun sareng Nyebarkeun Aplikasi AWS
  • AWS CodeCommit - Kode Toko di Repository Git Wasta
  • AWS CodeBuild - Ngawangun sareng Nguji Code
  • AWS CodeDeploy - Ngahasilkeun Code Otomatis
  • AWS CodePipeline - Ngaleupaskeun Parangkat Lunak nganggo Pangiriman Kontinyu
  • AWS Cloud9 - Tulis, Ngajalankeun, sareng Debug Code dina Cloud IDE
  • AWS X-Ray - Nganalisis sareng Debug Aplikasi Anjeun
  • AWS Command Line Interface - Alat terpadu pikeun Ngatur Layanan AWS

AWS Manajemén sareng Tata Kelola Tata Pemerintahan

  • Amazon CloudWatch - Sumber Daya Monitor sareng Aplikasi
  • AWS Auto Scaling - Skala Sababaraha Sumber Pikeun Minuhan Pénta
  • AWS CloudFormation - Nyiptakeun sareng Ngatur Sumberdaya nganggo Citakan
  • AWS CloudTrail - Lacak Kegiatan Pamaké sareng Pamakéan API
  • AWS Config - Lacak Inventory Sumber Daya sareng Parobihan
  • AWS OpsWorks - Operasi otomatis ku Chef sareng Bonéka
  • Katalog Layanan AWS - Nyiptakeun sareng Nganggo Produk Standar
  • AWS Systems Manager - Kéngingkeun Wawasan Operasional sareng Laksanakeun
  • Panaséhat AWS dipercaya - Optimalkeun Kinerja sareng Kaamanan
  • Dashboard Kaséhatan Pribadi AWS - Tampilan Pribadi ngeunaan Kaséhatan Layanan AWS
  • AWS Control Tower - Nyiapkeun sareng ngatur lingkungan anu seueur, patuh, multi-akun
  • Manajer Lisénsi AWS - Lacak, atur, sareng kontrol lisénsi
  • Alat AWS Well-Architected - Tinjauan sareng ningkatkeun beban padamelan anjeun

Jasa Media AWS

  • Amazon Elastic Transcoder - Transkoding Média Scalable Gampang digunakeun
  • Aliran Pidéo Amazon Kinesis - Ngolah sareng Nganalisis Aliran Video
  • AWS Elemental MediaConvert - Ngarobih Kandungan Pidéo Dumasar kana File
  • AWS Elemental MediaLive - Ngarobih Eusi Pidéo Langsung
  • AWS Elemental MediaPackage - Video Origination and Packaging
  • AWS Elemental MediaStore - Panyimpenan Média sareng Asal HTTP Sederhana
  • AWS Elemental MediaTailor - Personalisasi Video sareng Monetisasi
  • AWS Elemental MediaConnect - Pangiriman pidéo langsung anu aman sareng aman

Kaamanan, Identitas, sareng Solusi AWS AWS

  • Identitas AWS & Manajemén Akses - Atur aksés pangguna sareng Konci Énkripsi
  • Diréktori Awan Amazon - Nyiptakeun Diréktori Awan-pribumi anu Fleksibel
  • Amazon Cognito - Manajemén Idéntitas pikeun Aplikasi Anjeun
  • AWS Single Sign-On - Layanan Single Cloud Sign-On (SSO)
  • Amazon GuardDuty - Jasa Deteksi Ancaman Diurus
  • Amazon Inspektur - Nganalisis Kaamanan Aplikasi
  • Amazon Macie -Manggihan, Klasifikasi, sareng Ngajaga Data Anjeun
  • Manajer Sértip AWS - Penyediaan, Atur, sareng Nyebarkeun Sértipikat SSL / TLS
  • AWS CloudHSM - Panyimpenan Konci Dumasar Hardware pikeun Patuh Peraturan
  • Layanan Diréktori AWS - Host sareng Atur Diréktori Aktip
  • AWS Firewall Manager - Manajemén Pusat Aturan firewall
  • Jasa Manajemén Kunci AWS - Diatur Kahiji sareng Kontrol Konci Énkripsi
  • Organisasi AWS - Manajemén Berbasis Kawijakan pikeun Sababaraha Akun AWS
  • Manajer Rahasia AWS - Puterkeun, Atur, sareng Kéngingkeun Rahasia
  • AWS Shield - Perlindungan DDoS
  • AWS WAF - Saring Lalu Lintas Wéb jahat
  • AWS Artifact - aksés Dina-paménta ka laporan patuh AWS
  • AWS Security Hub - Pusat kaamanan sareng patuh anu ngahijikeun

Solusi AWS Analytics

  • Amazon Athena - Query Data di S3 nganggo SQL
  • Amazon CloudSearch - Layanan Milarian Anu Diurus
  • Amazon Elasticsearch Service - Run sareng Skala Elasticsearch Cluster
  • Amazon EMR - Hosted Hadoop Framework
  • Amazon Kinesis - Gawe sareng Data Streaming Real-time
  • Amazon Redshift - Gudang Data, Gancang, Sederhana, Cost-effective
  • Amazon Quicksight - Layanan Bisnis Analytics Gancang
  • Pipa Data AWS - Layanan Orkestrasi pikeun Périodik, Aliran Kerja anu disetir ku Data
  • AWS Lem - Nyiapkeun sareng Ngamuat Data
  • Amazon Managed Streaming pikeun Kafka - jasa Apache Kafka dikelola sapinuhna
  • Formasi Danau AWS - Ngawangun situ data anu aman dina sababaraha dinten

Solusi Pembelajaran Mesin AWS

  • Amazon SageMaker - Ngawangun, Ngalatih, sareng Nyebarkeun Model Pembelajaran Mesin dina Skala
  • Amazon Comprehend - Ngajalajah Wawasan sareng Hubungan dina Téks
  • Amazon Lex - Ngawangun Chatbots Sora sareng Téks
  • Amazon Polly - Ngarobih Téks kana Biantara Hirupna
  • Pangakuan Amazon - Nganalisis Gambar sareng Video
  • Tarjamah Amazon - Tarjamahan Basa Alami sareng Fasih
  • Amazon Transcribe - Pangakuan Biantara Otomatis
  • AWS DeepLens - Kaméra Pidéo Diaktipkeun Di jero Pidéo
  • AWS Deep Learning AMI - Gancang Mimitian Deep Learning dina EC2
  • Apache MXNet dina AWS - Scalable, Kinerja Tinggi Deep Learning
  • TensorFlow on AWS - Perpustakaan Mesin AKAL open-source
  • Amazon Personalisasi - Ngawangun rekomendasi real-time kana aplikasi anjeun
  • Prakiraan Amazon - Ningkatkeun akurasi ramalan ngagunakeun pembelajaran mesin
  • Amazon Inferentia - Mesin inpormasi chip chip
  • Amazon Textract - Nimba téks sareng data tina dokumén
  • Inferensi Elastis Amazon - Akselerasi inferensi jero diajar
  • Amazon SageMaker Ground Truth - Ngawangun susunan data latihan ML anu akurat
  • AWS DeepRacer - Mobil balap skala 1/18 otonom, disetir ku ML

Solusi AWS Mobile

  • AWS Amplify -Bangun sareng nyebarkeun aplikasi seluler sareng wéb
  • Amazon API Gateway - Ngawangun, Nyebarkeun, sareng Ngatur API
  • Amazon Pinpoint - Push Notification pikeun Aplikasi Mobile
  • AWS AppSync - Real-time sareng Aplikasi Data Mobile Offline
  • Ladang AWS Device - Test Android, FireOS, sareng Aplikasi ios dina Alat Asli dina Awan
  • AWS Mobile SDK - Pakakas Pangembangan Software Mobile

AWS Augmented Reality sareng Virtual Reality Solutions

  • Amazon Sumerian - Ngawangun sareng Ngajalankeun Aplikasi VR sareng AR

Solusi Integrasi Aplikasi AWS

  • Fungsi Léngkah AWS - Koordinat Aplikasi Anu Disebarkeun
  • Layanan Antrian Sederhana Amazon (SQS) - Antrean pesen anu Diatur
  • Amazon Simple Notification Service (SNS) - Pub / Sub, Mobile Push sareng SMS
  • Amazon MQ - Managed Message Calo pikeun ActiveMQ

Solusi Dursasana Palanggan AWS

  • Amazon Connect - Pusat Kontak Berbasis Awan
  • Amazon Pinpoint - Push Notification pikeun Aplikasi Mobile
  • Amazon Simple Email Service (SES) - Email Ngirim sareng Nampi

Aplikasi Bisnis AWS

  • Alexa for Business - Pemberdayaan Organisasi anjeun sareng Alexa
  • Amazon Chime - Rapat bébas Frustasi, Telepon Video, sareng Obrolan
  • Amazon WorkDocs - Layanan Panyimpenan sareng Babagi Perusahaan
  • Amazon WorkMail - Surélék Usaha Kalér sareng Diurus sareng Kalénderan

AWS Desktop sareng Aplikasi Solusi Streaming

  • Amazon WorkSpaces - Jasa Komputasi Desktop
  • Amazon AppStream 2.0 - Aplikasi Desktop Stream Aman ka Browser

Solusi AWS Internét tina Hal (IoT)

  • AWS IoT Core - Sambungkeun Alat kana Awan
  • Amazon FreeRTOS - Sistem Operasi IoT pikeun Mikrokontrol
  • AWS Greengrass - Komputasi Lokal, Olahtalatah, sareng Singkronkeun pikeun Alat
  • AWS IoT 1-Click - One Click Creation of a AWS Lambda Trigger
  • AWS IoT Analytics - Analytics pikeun Alat IoT
  • AWS IoT Button - Cloud Programmable Dash Button
  • AWS IoT Device Defender - Manajemén Kaamanan pikeun Alat IoT
  • AWS IoT Device Management - Onboard, Ngatur, sareng Ngatur jarak jauh Alat IoT
  • Acara AWS IoT - Deteksi acara IoT sareng réspon
  • AWS IoT SiteWise - kolektor data IoT sareng juru basa
  • Katalog Perangkat Rakan AWS - Katalog anu dikurifikasi tina hardware IoT anu cocog AWS
  • Grafik AWS IoT Things - Gampang nyambungkeun alat sareng jasa wéb

Solusi Pangembangan Game AWS

  • Amazon GameLift - Simple, Fast, Cost-effective Dedicated Game Server Hosting
  • Amazon Lumberyard - Mesin Game 3D Palang-platform Gratis sareng Sumber Pinuh, Terpadu sareng AWS sareng Twitch

Solusi Manajemén Biaya AWS

  • AWS Cost Explorer - Nganalisis Biaya sareng Pamakéan AWS Anjeun
  • Anggaran AWS - Atur Biaya Biasana sareng Anggaran Pamakéan
  • Ngalaporkeun Instance Reservation - Teuleum langkung jero kana conto anu ditangtayungan anjeun (RI)
  • Laporan Biaya sareng Pamakéan AWS - Ngaksés Biaya Komprehensif sareng Inpormasi Dianggo

Solusi AWS Blockchain

  • Amazon Managed Blockchain - Nyiptakeun sareng ngatur jaringan blockchain anu kaukur

Solusi Robotika AWS

  • AWS RoboMaker - Ngembangkeun, nguji, sareng nyebarkeun aplikasi robotika

Solusi satelit AWS

  • Stasion AWS Ground - Stasion taneuh anu dikokolakeun pinuh salaku jasa

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.