Ambisi: Gamifikasi Pikeun Ngatur, Motivasi, sareng Maksimalkeun Peunteun Tim Penjualan anjeun

Ambisi - Platform Penjualan Perusahaan Penjualan

Kinerja penjualan penting pisan pikeun bisnis mana waé anu ngembang. Kalayan tim penjualan anu aktipitas, aranjeunna ngaraos langkung motivasi sareng nyambung kana tujuan sareng tujuan organisasi. Pangaruh négatip para karyawan anu teu kaanggurkeun kana hiji organisasi tiasa penting - sapertos produktivitas anu kirang, sareng bakat sareng sumber daya anu boros.

Nalika ngeunaan tim penjualan khusus, kurangna Dursasana tiasa ngarugikeun pendapatan langsung usaha. Usaha kedah milarian cara pikeun aktipkeun ngiringan tim penjualan, atanapi résiko ngawangun tim anu kirang performa kalayan produktivitas rendah sareng tingkat omzet anu luhur.

Platform Manajemén Penjualan Ambisi

ambisi mangrupikeun platform manajemén penjualan anu nyingkronkeun unggal departemen penjualan, sumber data, sareng métrik kinerja sasarengan kana hiji sistem anu gampang. Ambisi nyayogikeun kajelasan sareng nunjukkeun analytics kinerja real-time pikeun sadaya organisasi penjualan.

Ngagunakeun panganteur tarik-na-leupaskeun saderhana, bahkan pamimpin penjualan non-téknis tiasa nyiptakeun kartu skor khusus, kontes, laporan, sareng seueur deui. Ieu sababaraha cara pamimpin penjualan anu sanés nganggo Ambisi dina tumpukan téknologi na.

Candak Peloton sareng jantenkeun janten parangkat lunak kanggo tim penjualan sareng anjeun ngagaduhan ambisi –– pembinaan motivasi digabungkeun sareng papan pamimpin anu dimangfaatkeun. Kalayan Peloton, pengendara tiasa ningali dimana aranjeunna nangtung sapanjang perjalanan bari ningkatkeun kaluaranana. Ngalangkungan parangkat lunak gamition Ambition, pamimpin penjualan tiasa nyiptakeun pangalaman anu sami sareng kontes fantasi, TV penjualan, papan pamimpin sareng SPIFF pikeun ngabantosan parobihan anu bermakna dina organisasi. 

Gamification Penjualan

Gamifikasi parantos aya mangtaun-taun, dina hiji bentuk atanapi bentuk anu sanés. Tim penjualan parantos mendakan nilai-nilai dina nyiptakeun insentif sareng ngadorong persaingan pikeun nyiptakeun tingkat Dursasana sareng motivasi anu langkung luhur diantara reps. Barina ogé, saha anu henteu resep saeutik sainganana?

Gamification Penjualan Ambisi

Dijurung ku pergeseran gancang ka padamelan jauh, gamifikasi parantos robih tina "saé-saé" ka "kedah-kanggo-gaduh". Akuntabilitas di antara tim parantos janten langkung penting kusabab tim penjualan henteu aya di lantai penjualan. Gamification ogé tiasa masihan pamimpin penjualan wawasan kumaha kinerja wawakil nalika damel ti bumi sareng ngamungkinkeun aranjeunna ngadorong persaingan anu séhat.

Parangkat Lunak Asah Penjualan

Pelatihan penjualan mangrupikeun pangungkit tuang anu paling mangaruhan kedah memaksimalkeun kinerja wakil penjualan sareng, dina gilirannana, pangaruhna positif pikeun tim penjualan sacara gembleng. Henteu janten masalah industri, omzet mangrupikeun masalah kasohor dina penjualan, sareng kasempetan pangembangan profesional tiasa janten faktor motivasi pikeun tetep padamel. 

Parangkat lunak Asah Penjualan Ambisi

Kalayan tim henteu deui dina lantai, pamimpin penjualan teu ngagaduhan kamampuan mampir ka méja rep sareng naroskeun kumaha kaayaanana, tingali dimana aranjeunna peryogi bantosan atanapi ngajawab patarosan anu teras-terasan. Nanging, ku Ambisi, palatih penjualan ngajantenkeun langkung gampang pikeun manajer penjualan nalika aranjeunna terus ngaluyukeun kana suasana jauhna. Pikeun perusahaan ageung sareng alit, pamimpin penjualan tiasa nyetél rapat anu teras-terasan, ngarekam paguneman, sareng nyimpen rencana aksi sadayana dina hiji tempat. Program fleksibilitas sareng kuat ngamungkinkeun para pamimpin mendesain program sorangan sareng ngajadikeun otomatis rapat anu teras-terasan janten, nalika kahirupan ngahalangan, rapat-rapat parantos diatur. 

Wawasan Penjualan sareng Manajemén Kinerja

Tim penjualan mangrupikeun mesin anu ngawasa unggal usaha. Prosés manajemén kinerja penjualan perusahaan kedah difokuskeun ngajaga mesin ieu dilayanan kalayan saé, reps latihan kana katerampilan anu diperyogikeun pikeun ngahontal tujuan organisasi sareng ngawaskeun kamajuanana nalika aranjeunna maju. 

Dasbor Penjualan Ambisi

Kalayan skor CRM powering produktivitas produktivitas sareng kompetisi, pamimpin penjualan tiasa pastikeun yén repetisi aranjeunna ngangkut sadaya kagiatan, tujuan, sareng catetan ngeunaan konsumén ayeuna sareng poténsial. Pamingpin penjualan ogé ngagaduhan pisibilitas kana telepon atanapi email anu direngsekeun ku perwakilan, sareng rapat anu dijadwalkeun atanapi réngsé, sareng ningali reps dina kuadran produktivitas kanggo ningali saha anu ngarobah kagiatan kana tujuan sareng hasil.

Pikeun manajer penjualan anu hoyong kéngingkeun wawasan kinerja unggal dintenna pikeun répis penjualan, platform Ambition nyayogikeun unggal rep penjualan ku scorecard anu kalebet udagan sadidinten. Pamingpin penjualan tiasa ningali naha répés anu kénca sadidinten tanpa parantosan kagiatan 100% sareng ngamungkinkeun aranjeunna ngajadwalkeun sési pembinaan gancang pikeun ngabantosan para perwakilan deui dina jalur anu leres. Sedengkeun teu aya bener cara ngawaskeun kumaha kinerja wawakil penjualan, ngamangpaatkeun sistem manajemen kinerja penjualan, sapertos Ambisi, tiasa mastikeun aksés kana data anu dipercaya sareng ngamungkinkeun wawasan penjualan sareng pamimpin penjualan pikeun menerkeun jalanna. 

di luhur 3,000 manajer penjualan ngungkit Ambisi pikeun ngabantosan langkung seueur telepon, mesen langkung seueur rapat, sareng ngarayakeun tawaran anu langkung caket pikeun tim penjualan anu jauh atanapi di kantor. Sakumaha seueur pamimpin penjualan anu hoyong ngiringan jumlah platform anu aranjeunna anggo, Ambisi ngalakukeun éta sadayana. Ti asah penjualan dugi ka papan pamimpin, Ambisi ngabantosan pamimpin penjualan nyandak kaputusan anu langkung cerdas sareng strategis sahingga tim nganteurkeun pagelaran anu dikokolakeun anu langkung saé anu diperyogikeun pikeun ngasilkeun hasil. 

Ambisi ngagabung sareng Salesforce, Slack, Dialsource, Cisco, ringDNA, Velocity, Gong, SalesLoft, Chorus, sareng Outreach ... Microsoft Teams badé sumping. Pikeun diajar langkung seueur ngeunaan Ambisi sareng kumaha anjeun ngatur wakil penjualan anjeun:

Jadwalkeun Demo Ambisi Dinten

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.