Gerentes Amérika Manja…

Depositphotos 40596071 s

Gerentes Amérika anu Manja. Sababaraha aya ogé anu brat.

Bayangkeun ngatur di hiji pulau. Pulo anjeun ngagaduhan sumber daya manusa anu kawates, jauh tina sababaraha jam sareng anjeun nyarios basa anu sanés. Narikna padamel di pulau anjeun sesah kusabab basa asli sareng pulau. Pulo na henteu di orient atanapi Karibia, éta tiis sareng basah ku sababaraha bulan ngan ukur nyayogikeun siang siang. Ngadégdég, karyawan anjeun parantos dididik pikeun nyarios dua basa alternatip sanés kumargi basa anjeun henteu dikenal di luar pulau anjeun.

Salaku manajer sareng anggota pulau, tanggung jawab anjeun pikeun mindahkeun karyawan anjeun kana posisi dimana aranjeunna tiasa suksés. Anjeun kedah kerja keras ngajaga karyawan; sabab, sanaos imahna, aranjeunna tiasa ninggalkeun pulau iraha aranjeunna hoyong ngudag kasempetan anu sanés. Anjeun kedah investasi seueur artos ka padamel anjeun boh dina gaji sareng sumberdaya. Unggal pagawé dimimitian ku 5 minggu liburan per taun. Anjeun panginten henteu tiasa ngamajukeun jalma gancang kusabab omzet sareng hoream karyawan tiasa ngubur usaha anjeun.

Pulo na Islandia. Kota na nyaéta Reykjavik. Éta nagara anu matak. Rahayatna beunghar budaya, sajarah, sareng ngagaduhan salah sahiji budaya anu paling séhat sareng paling beunghar di dunya. Fishing sareng pariwisata mangrupikeun industri top di Islandia. Aranjeunna gaduh kadaharan ti laut anu pangsaéna di dunya. Pulo ieu beunghar ku fitur géologis anu matak ti mimiti glasier, geyser, dugi ka kebon lava.

Perusahaan kuring ngintun kuring ka Islandia minggu ayeuna pikeun ngabantosan salah sahiji klien kami. Ti saprak badarat, kami kagum. Budaya organisasi, profesionalisme sareng dédikasi karyawan jauh béda pisan sareng perusahaan Amérika anu kantos kuring damel. Kanyataanna, sigana urang nuju manja.

Di Amérika, upami anjeun teu resep padamel anjeun anjeun tiasa langsung mecat aranjeunna, nyungkeun aranjeunna angkat, atanapi damel teu cukup nyaman janten aranjeunna angkat. Upami éta henteu produktif, anjeun henteu kedah nerapkeun sumberdaya kantun kéngingkeun anu énggal. Produktivitas urang di bangsa ieu kasohor di panjuru dunya tapi sanés kusabab manajer hébat kami. Éta kusabab sumber daya manusa anu dipimilik ku urang. Éta hartosna urang henteu kedah ngatur. Urang henteu kedah mingpin. Kami henteu ningali umur panjang perusahaan salaku asét sering janten karyawan langkung lami sareng perusahaan; urang sasaran aranjeunna pikeun kalemahan.

Klién anu kami didatangan mangrupikeun bisnis anu nguntungkeun dina industri internasional anu ngagolkeun praktis dimana-mana waé. Aranjeunna nyanghareupan langkung seueur tantangan tibatan urang. Nyatana, pesaingna di nagara urang tiasa bangkrut salaku bagian tina rencana bisnis strategis na! Aranjeunna difokuskeun kualitas, sedengkeun pesaingna fokus kana harga. Aranjeunna gaduh strategi jangka panjang, sedengkeun pesaingna hariwang ngeunaan harga saham ayeuna. Mata pencaharianna meryogikeunana, sareng aranjeunna nganteurkeun.

Di sadaya daérah, budaya sareng kasusah lingkunganana nungtut yén aranjeunna janten pemasar anu langkung saé, jalma bisnis anu langkung saé, sareng pangpangna, pangurus anu langkung saé. Nalika kami linggih dina rapat kami sareng puluhan pagawé, kami henteu tiasa terang mana anu payun sareng anu mana anu janten manajer senior - sadayana sadayana aral, komitmen, vokal, sareng aktipitas.

Dina karir kuring, kuring kantos pendak sareng 1 atanapi 2 manajer anu panginten tiasa bersaing dina lingkungan ieu. Duka tah, rébuan batur anu kuring damel sareng henteu nyandak lilin. Jujur, kuring pikir kuring salah sahiji anu terakhir…. Kuring henteu yakin yén kuring bakal suksés didinya ogé.

Gerentes kami manja. Aranjeunna henteu kedah ngatur, aranjeunna henteu kedah adaptasi sareng lingkunganana aranjeunna ngan saukur ngarobih lingkungan pikeun masker ketidakmampuan ngarah. Dina sababaraha bisnis, omzet karyawan bahkan mangrupikeun kaunggulan kusabab éta tiasa tetep mayar. Sababaraha yakin langkung mirah pikeun kéngingkeun padamel énggal tibatan tetep ngalaman.

Nathan Myhrvold, tilas Chief Scientist, di Microsoft nyarios, "?? Pangembang parangkat lunak luhur langkung produktip tibatan rata-rata pangembang parangkat lunak sanés ku faktor 10X atanapi 100X, atanapi bahkan 1,000X, tapi 10,000X." ??? Kuring rada yakin pernyataan ieu tiasa diulang dina kaseueuran organisasi. Kanyataanna - padamelan anu hadé henteu patut Tambih deui tibatan pagawé anu sanés, éta hargana éksponénsial langkung.

Nalika dunya urang terus ngahijikeun, pulau urang beuki leutik. Amérika ayeuna janten palanggan pasar global sareng kami moal hasil kecuali urang ngayakeun tanggung jawab manajer urang. Naon anu nungtut Islandia nedunan henteu jauh teuing di masa depan pikeun nagara urang. Karyawan sareng manajer anu saé urang bakal dicandak ku perusahaan anu ngahargaan nilaina. Manajer anu goréng bakal naék perusahaan badé kana taneuh.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.