Amplifinity: Solusi pikeun Advokasi Merk

amp gplus lulugu

Amplifinity ngamungkinkeun B2B, B2C sareng Agénsi pikeun nyebarkeun strategi advokasi mérek. Mangpaat program advokasi mérek nyababkeun ningkat akuisisi palanggan, nyiptakeun pangacara brand satia sareng tiasa diaksés, sareng pamustunganana - pikeun ngajalankeun penjualan.

Platform perusahaanna ngarecah kana bidang fokus ieu:

  • Touchpoints Palanggan - AMP ngahijikeun sareng touchpoints sadaya klien kami langsung kana sistem perusahaanna - ngalangkungan tanda asup via rekening konsumen, widget dinamis, atanapi tautan saderhana.
  • Program Advokasi - AMP ngajantenkeun saderhana naroskeun ka palanggan anjeun pikeun nyebarkeun nami anjeun. Ngagunakeun halaman Akun Abdi pikeun ngalacak kagiatan, kamajuan, sareng status hadiahna, pangacara merek tetep aktipitas sareng terang yén aranjeunna berharga pikeun kasuksésan perusahaan anjeun.
  • Ruang Kontrol - Ruang Kontrol AMP ngamungkinkeun mérek ngawangun, ngalacak sareng ngatur Program Advokasi. Konfigurasi sareng pangabisa kustomisasi aranjeunna nyayogikeun klien pikeun ngagunakeun, ngarobih sareng ngendalikeun programna. Aranjeunna tiasa ngonpigurasikeun sareng ngendalikeun tata letak halaman, alur kerja, sareng strukturna reward.
  • Integrasi perusahaan - Dirancang pikeun integrasi sistem perusahaan, kagiatan anu dihasilkeun ngalangkungan platformna, ti mimiti rujukan dugi ka penjualan tutup, tiasa diintegrasikeun langsung ka sistem CRM anjeun.

mérek-ngadukung

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.