Kompas: Milarian Paripolah anu Ngadorong Reténsi Palanggan

ingetan kompas

Nurutkeun hiji diajar ti Econsultancy sareng Oracle Marketing Cloud, 40% perusahaan langkung fokus kana akuisisi tibatan ingetan. Perkiraan anu aya nyaéta hargana lima kali langkung seueur pikeun narik palanggan énggal tibatan nahan anu ayeuna.

Anu langkung penting, dina pamanggih kuring, sanés biaya kéngingkeun atanapi nahan palanggan, éta pendapatan sareng kamampuan manjangkeun umur konsumén anu leres-leres ngabantosan kinerja perusahaan. Sareng ieu tetep henteu ngémutan pangaruh tina bagikeun palanggan anu bagja ayeuna sareng narik pelanggan anyar. Sacara sederhana, ingetan sakumaha kawasa salaku kapentingan anu nyusun kana rekening pangsiun anjeun.

Kompas ku Amplitude ngamungkinkeun pamekar platform niténan paripolah pangguna teras nunjukkeun pangaruh paripolah éta dina ingetan anjeun sacara umum. Upami anjeun terang ieu, anjeun teras tiasa damel deui insinyur sareng ngaoptimalkeun platform anjeun pikeun ngadorong ingetan.

Kompas nyeken ngalangkungan data pangguna anjeun sareng ngaidentipikasi paripolah anu paling prediksi ingetan. Ngartos paripolah ieu mangrupikeun konci pikeun ningkatkeun produk anjeun sareng nyetir pertumbuhan anu berkelanjutan.

Perusahaan gaduh studi kasus ti QuizUp, salah sahiji aplikasi mobile trivia sosial panggedéna di pasar. Ku analisa paripolah palanggan, aranjeunna tiasa ningkatkeun ingetan pangguna aplikasi na.

Ieu tinjauan tina Kompas.

ingetan amplop-kompas

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.