Amplitude: Mobile Analytics pikeun Pembuat Kaputusan

analytics mobile

amplitudo nyaéta aplikasi hapé anu saderhana analytics platform pikeun pamekar pikeun ngahijikeun. Platform kalebet analisa real time, dashboard interaktif, ingetan ku cohort, corong retroaktif instan, riwayat pangguna masing-masing sareng ékspor data.

amplitudo-mobile-analytics

Rencana propésional, bisnis sareng perusahaan ogé kalebet analisis pendapatan, pamisahan pangguna, pamundut anu tiasa disesuaikan, atribusi iklan analytics, aksés basis data langsung sareng integrasi khusus gumantung kana paket anu anjeun daptar.

Ngahijikeun sareng Amplitude ngan ukur ngabutuhkeun hiji garis kode dina aplikasi anjeun. Sakali terintegrasi, anjeun bakal ngalacak unggal dinten, mingguan, sareng pangguna aktif, sési, ingetan, jinis alat, platform, nagara, basa, versi aplikasi, lokasi, sareng seueur deui sadayana. Tambahkeun garis kode pikeun ngalacak acara tambahan dina sési.

Pelaporan ingetan Amplitude:
amplitude-ingetan-laporan

Pakakas pamekar parangkat lunak Amplitude (SDKs) sayogi dina Github kanggo ios, Android sareng JavaScript.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.