Ampush: Platform Iklan Sosial Facebook Ad

amp panuduh

Ampus ngabantuan mérek sareng langsung ngiklan réspon sareng Facebook Ads, nganteurkeun pangasilan dina mérek skala sareng mitra agénsi kalayan AMP 2.0 Platform Pamasaran Sosial. Ampush ngadorong milyaran tayangan iklan sosial per bulan dina platform iklan pituin mobile sareng desktop.

Platform Iklan anu Diurus AMP 2.0:

  • Launchpad - Alat ad anu didamel, dumasar eupan sareng kreasi kontén dirancang pikeun gancang ngawangun, ngapdet, sareng ngatur rébuan unit iklan sareng grup ngalangkungan dasbor anu dirancang pikeun pangguna kakuatan.
  • sinyal - Ngahijikeun data CRM pihak kahiji sareng katilu pikeun gampang ngaidentipikasi, ngabagi, sareng nangtoskeun pemirsa pikeun pesen khusus anu dikustomisasi pikeun unggal kelompok, bari dilapis dina kamampuan nargétkeun pituin.
  • Navigator - koordinat Panawaran dumasarkeun aturan, tés multivariat skala gedé, sareng wawasan pangukuran dina iklan pikeun maksimalkeun pungsi kinerja ngalawan tujuan anu ditetepkeun ku pangguna.
  • radar - ngalaporkeun anu tiasa disesuaikan sareng analytics dasbor kalayan pisibilitas real-time kana kinerja iklan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.