Rumaja Rata-rata?

Seth qur'an dinten ieu dina tulisan tina LA Times. Mangrupikeun tulisan anu lengkep dina umur 12 dugi 24 taun.

Cukup pikaresepeun, tulisan éta nyarios ka barudak di luar Hollywood ... tapi putra abdi (17) aya di dieu di Indiana! Anjeun bakal mendakan yén rébuan kilométer mendakan sakedik bédana antara dua, sanaos. Dina dinten anu ditangtoskeun, ieu anu anjeun bakal mendakan putrana ngalakukeun:
tagihan

  • Talatah instan
  • Ngamutahirkeun na MySpace
  • Ngamutahirkeun na Blog
  • Ngarekam musikna nyalira (Pariksa BillKarr.com)
  • Nulis musik sareng babaturanana
  • Campur musik nganggo Acid Music Studio
  • Bade acara (konser alit)
  • Ngoméntaran kana MySpaces séjén
  • Ngadangukeun musik
  • Ngawangkong dina telepon
  • dating
  • Nyobian Tanggal
  • Diajar nyetir
  • Grup Pemuda Garéja
  • Maca (Kuring ngajantenkeun anjeunna maca ... tapi anjeunna mimiti ngiringan)

Bill kaluar sareng sababaraha réréncangan ayeuna dina pilem. Pindah ka pilem jarang pisan, sanaos ... éta mangrupikeun anggaran musikna. Anjeun tiasa perhatoskeun hiji barang leungit tina daptar na… TV. Abdi kedah praktis nyungkeun anjeunna kanggo nonton acara TV sareng kuring! Putra abdi luar biasa calakan, alus haté, sareng séhat. Baheula, anjeunna maén bal, baskét, baseball, skateboarding, rollerblading, sareng sajabana, sareng sajabana. Sakali-kali, anjeunna ngahurungkeun XBox na sareng maénkeun sababaraha kaulinan sareng réréncangan.

Tanpa tekanan ti kuring, putra abdi sopan santun sareng jalma anu sosial pisan. Sadayana babaturanana mirip pisan. Aranjeunna raos pisan dina musik, pakean, rambut, sapatu, sareng sajabana… sadayana henteu umum. Nyatana, mainstream nyaéta musuh. Anu nyandak kuring deui kana komentar Seth:

Upami anjeun sibuk pamasaran sapertos anu ngagaduhan perhatian kuring, anjeun parantos ngalakukeun kasalahan anu gedé.

Putra abdi kedah janten ngimpina pasar urang. Ampir sadayana 'rasa' na asalna tina paripolah sosialna, sareng henteu salah sahijina ku iklan mainstream. Éta leres-leres aya anu kedah dipikirkeun! Sigana mah putra abdi henteu bosen. Kanyataanna, kuring pikir éta ngan sabalikna. Anjeunna leres-leres nyobian ngalakukeun hal anu produktif unggal menit unggal dinten. Anjeunna hirup hirup sapinuhna sareng henteu hoyong miceun menit sajam naon.

Sareng… teu sapertos bapak-bapak putra rumaja, anjeunna henteu ngabiayaan kuring. Anjeun bakal mendakan kami seuri sareng ngaco unggal wengi. Kuring moal pernah labél anjeunna salaku rata-rata - anjeunna mangrupikeun nonoman anu hebat anu kuring yakin bakal ngahontal pisan dina kahirupan.

PS: Kuring masih kedah ngagorowok supados anjeunna ngaluarkeun anjing, tapi kuring bakal ngungkulan éta unggal dinten dibandingkeun sareng anu kedah diurus ku bapak kuring!
PPS: Kuring gaduh putri umur 12 taun anu sami-sami imajineun, tapi kuring ngajauhkeun anjeunna tina internét.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.