Presentasi: Cara Gampang Maéhan Rapat

Screen Shot 2014 10 18 at PMN 11.40.52

nyaéta sareng a presentasi PowerPoint dahsyat. Jean Palmer Heck mangrupikeun juru pidato umum sareng palatih nyarios umum anu ngabagi bukuna, Penguin, Merak sareng Pancake sareng abdi. Éta buku anu saé pikeun PowerPoint cacad… Éta bakal janten kuring.

Dina sisi anu positip, slide PowerPoint kuring parantos mekar sapanjang jaman sareng kuring nuturkeun prakték pangsaéna langkung seueur kalayan masing-masing éditan. Ieu mangrupikeun dek slide panganyarna anu dibagi dina Ngamajukeun Program Anjeun blog di Émbaran Walker anu kuring pikir mangrupikeun conto anu hadé tina presentasi anu hadé ... kalayan nasihat anu saé pikeun ngawangun presentasi anu saé.

Pitunjuk Jean nyayogikeun formula anu parantos kabuktosan, kumaha carana, petunjuk sareng ideu pikeun ngarancang presentasi PowerPoint anu langkung saé. Kusabab citra mangrupikeun bagian anu kritis pikeun ngarancang presentasi anu saé - nasihat pribadi kuring pikeun nyéépkeun waktos iStockphoto pikeun mendakan sababaraha gambaran anu jelas anu ngadukung inpormasi anu anjeun badé dugikeun.

Méakkeun artos pikeun gambar anu saé - éta mangrupikeun inpormasi anu saé!

One comment

  1. 1

    presentasi hébat.

    Cara anu saé pikeun milarian visual nyaéta ngalaksanakeun pamilarian canggih dina Flickr kalayan kotak "Ngan Milarian Kreatif Commons" dicentang.

    Ngan pastikeun anjeun nuturkeun atribusi sareng pedoman pamakean.

    Kuring reuwas kuring geus hirup jadi lila kalawan jumlah presentasi uih kuring geus katempo.

    Di dieu pikeun dunya anu langkung saé. 😀

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.