Surat Buka pikeun @Jack Ngeunaan Twitter

abdi resep twitter

Dear Jack,

Salami sataun ayeuna, kuring guyon yén Twitter sapertos budak awéwé anu kuring resep di sakola anu moal masihan kuring waktos siang. Hiji waktos urang maénkeun muterkeun botol di kolong bawah, sareng anjeunna nyodorkeun botol kanggo nyium si lalaki di gigireun kuring anu nyentak. Anjeunna ngarecah haté kuring. Sareng anjeunna antukna megatkeun dirina. Urang duaan éléh. Twitter ogé kaleungitan.

Anjeun nyerat dina panggero earnings Anjeun:

Kami gumbira ngalaporkeun yén panggunaan aktif unggal dinten langkung gancang pikeun kuartal 3 berturut, sareng kami ningali yén pertumbuhan anu kuat teras-terasan.

Kuring henteu yakin saha We nyaéta, tapi nalika kuring nguping istilah na pamakean aktif sapopoe digancangan, Kuring ngeclakeun cimata. Anjeun nuju nyium jerk. Sareng éta lebay sabab kuring anu bogoh ka anjeun.

Anjeun nambihan:

Anjeun henteu angkat sadinten tanpa ngupingkeun ngeunaan Twitter.

Sanaos éta leres, hayu urang jujur ​​saling. Éta dasarna kusabab istilah na tweeted parantos dipiheulaan ku namina Donald Trump langkung ti sataun ayeuna.

Éta jalma anu anjeun henteu paduli teuing mangrupikeun hiji-hijina alesan naha seuseueurna jalma nguping ngeunaan Twitter pisan taun ka tukang. Sareng katingalina éta bakal neraskeun taun ieu. Boro-boro kado anu bakal nyayogikeun Twitter pikeun kamulyaan na sateuacanna.

Abdi sanés Hack

Kuring kantos damel di industri online ti saprak didamel sareng pamasaran tradisional sateuacanna. Kuring ningali nalika Koran bunuh diri, teu maliré kana bakat jurnalistik anu dipeunteun ku pamiarsa sareng dagang pikeun bola soca sareng kupon. Aranjeunna murag asih jeung brengsek.

Kuring parantos ngalakukeun panilitian rajin sareng nyayogikeun SaaS rundingan langkung tina $ 3 milyar dina inpormasi sareng akuisisi. Kuring prediksi (sakumaha anu sanésna ngalakukeun) pupusna sisi kulawu industri pencarian. Kuring mangrupikeun bagian awal tina pertumbuhan ExactTarget sareng ngabantosan ngamimitian perusahaan sanés anu dijual ka Oracle. Kuring nulis ngeunaan Téhnologi Pemasaran unggal dinten. Abdi ngurilingan.

Sareng kuring resep Twitter ... sanaos anjeunna henteu ngupingkeun kuring.

Kumaha Kuring Percaya Twitter Tiasa Ngabuburit… Gancang

Hayu urang luncat langsung kana titik. Kuring frustasi dina Twitter sabab kuring pikir masalahna jauh kirang rumit tibatan anu anjeun hasilkeun. Sareng sabab kuring yakin anjeun parantos bogoh ka angka anu bertambah - anu bodo - anu nyababkeun bunuh diri anjeun nyalira.

Pangalaman Twitter baheula janten papanggihan anu luar biasa pikeun jalma anu endah, merek, atanapi bahkan genius anu dikemas kana 140 karakter. Pangalamanana ayeuna siga nyobian gaduh paguneman di pit mosh panggedéna dina planét. (Kuring sok hoyong nganggo istilah mosh pit dina hiji tulisan).

Ribut di Twitter henteu henti ... sareng anjeun ngagungkeun kanaékan éta panggunaan aktip.

Kieu anu kuring nyarankeun langsung:

  1. Meungpeung Ngulang Tweet. Eureunkeun gélo. Dina akun Twitter kuring, kuring henteu kénging ngulang tweet anu sami salami waktos anu khusus kecuali kuring mayar kanggo ngamajukeun Tweet. Naha kuring bakal mayar anjeun padahal kuring ngan ukur tiasa ngabunyikan kamandang unggal dinten? Hint: Kuring henteu mayar anjeun.
  2. Ngeusi batre pikeun API pamakéan per tweet diterbitkeun. Éta henteu kedah seueur ... tapi salaku panerbit, kuring resep mayar langganan bulanan dimana kuring sacara otomatis tiasa tweet peringatan ngeunaan tulisan kuring sahingga pengikut kuring bakal ngabales. Spammers moal. Aranjeunna bakal angkat.
  3. Muatan pikeun panggunaan #ad per tweet diterbitkeun. Jutaan dolar ngalir ka platform anjeun unggal dinten anu anjeun henteu monetisasi. Pasti, réréncangan kuring bakal hate kuring pikeun nunjukkeun ieu, tapi kuring nyobian ngabantosan anjeun - sanés aranjeunna. Éta bakal ngirangan pamundut, sareng urang tiasa salawasna meungpeuk atanapi kick spammers anu solicit tanpa méré tag.
  4. nambah Milih Seratan langsung. Abdi henteu tiasa sareng moal mariksa DM kuring sabab éta teu aya kadali. Kuring henteu terang dimana bahkan ngamimitian tapi bakal resep kasempetan pikeun ngantep sababaraha pangguna nyarios ka kuring sacara pribadi. Ayeuna aranjeunna dicampur sareng rébuan pesen sanésna sareng kuring nolak parios éta.
  5. Eureun ngirim kuring email nuturkeun Budaya Pop Akun Twitter anu henteu aya hubunganana sareng kuring. Upami anjeun ngupingkeun kuring (contona nonton saha kuring berinteraksi), anjeun bakal terang yén Kanye West sareng Justin Bieber mangrupikeun jalma anu kuring teu resep pisan. Nalika anjeun nganggap diri anjeun salaku sababaraha TMZ sosial, sanés naha kuring nganggo anjeun… sareng sanés kumaha jutaan batur nganggo anjeun. 
  6. Ngabédakeun Merek ti Jalma. Teu kedah seueur anu ngabédakeun, tapi bakal anéh upami kuring tiasa bédana. Abdi tiasa nyaring sareng ngabagi eupan abdi antara paguneman pribadi sareng propésional.
  7. Ngarangkul janten Saluran Palanggan. Jutaan keluhan sareng ulasan ngaliwat platform anjeun unggal dinten sareng ngalih ka perusahaan anu mésér alat monitoring média sosial pikeun néwak éta. Naha anjeun henteu nawiskeun alat pikeun ieu? Naha Twitter henteu narik karpét tina aplikasi pihak katilu sareng ngalakukeun éta nyalira? Abdi resep bot tinjauan dina situs abdi anu bakal méré tag kuring sareng nyebarkeun ka Twitter pikeun dunya pikeun ditingali. Abdi resep ningali anjeun nyayogikeun sentimen sareng ulasan sacara otomatis salaku bagian tina profil mérek.
  8. Punten ngalereskeun anjeun milarian internal jeung kumplit katepatan Yén kuring kedah nganggo situs: twitter.com maluruh di Google pikeun mendakan jalma-jalma dina Twitter pikaseurieun.

img 0339
Di dinya anjeun gaduh, Jack. Abdi leres-leres ngarepkeun Twitter moal tetep sareng jalma jahat éta anjeunna teras-terasan ngambung di pésta. Nincak jerk panggunaan sareng ngarangkul Dursasana. Cinta sajati Twitter linggih di dieu ngantosan.

Psst… Telepon kuring. 😉

Douglas

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.