Ngagunakeun Kampanye pikeun ngalacak Popularitas Kategori dina WordPress sareng Google Analytics

analitik universal

Dina tulisan terakhir kuring, kuring mendakan sarana nyukcruk kategori WordPress ku ngalirkeun dinamis nami kategori dina kode skrip pikeun Google Analytics. Masalah sareng pendekatanna nyaéta unggal-unggal anjeun instantiate fungsi ngalacak, éta ngahasilkeun tampilan halaman. Janten, upami anjeun gaduh sababaraha kategori anu diidentifikasi, anjeun bakal ngajalankeun sababaraha tampilan halaman. Yuck!

Janten kuring sababaraha ngali sareng ngaidéntifikasi yén anjeun tiasa nyetél kampanye di Google Analytics sareng néwak nami kategori salaku kecap konci pikeun kampanye éta. Kalayan sababaraha parobahan alit dina kode, anjeun tiasa sacara gampil ngawangun kampanye, disebat "Kategori".

Ngarobih Code Analytics anjeun

Dina footer situs anjeun, anjeun bakal mendakan tag skrip Google Analytics anjeun:

_uacct = "UA-xxxxxx-x";
urchinTracker();

Sareng ngagentos éta ku kode ieu (pastikeun ngagantikeun kode UA- anjeun tibatan xxxxxx-x):

_uacct = "UA-xxxxxx-x";
_uccn = "kategori"; _ucsr = "posting"; _ucmd = "paménta"; _ucct = "0"; ngaran ucing. ","; }?> _uctr = " "; urchinTracker (); </script>

anjeun kudu ayeuna siapkeun saringan khusus pikeun kampanye anjeun! Dina sababaraha dinten, anjeun bakal tiasa ngalacak kampanye di Google Analytics! Ngaran kampanye bakal "katégori", sumber iklan bakal "pos", jinis iklan bakal "pamundut" sareng vérsi na bakal "1.0"!

Kampanye Google Analytics

7 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Dupi…

    _ucsr="pos";
    _ucmd = "paménta";
    _ucct=”1.0″;

    ...sadayana diperlukeun atawa bisa kuring meunang jauh kalayan ngan nambahkeun ngaran kampanye jeung istilah kampanye?

    _uccn = "kecap konci";
    _uctr = "daftar, tina, kecap konci";

  3. 3

    Hatur nuhun Doug, abdi nyobian nuturkeun parentah anjeun tapi kuring leungit dina nyieun filter custom. Kumaha anjeun nyetél anjeun?

    • 4

      Hai Fred,

      Kuring masih nyaluyukeun sareng parantos ngarobih sababaraha hal dina saringan kuring ti saprak nyerat ieu. Anjeun moal percanten… tapi kuring henteu émut kumaha kuring nyetél éta! (Doh!) Abdi kedah ngalakukeun sababaraha rékayasa sabalikna.

      Hanjakal, Google Analytics boga sababaraha dokuméntasi dahsyat!

      Doug

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.