Anjeun Sanés Hiji-hijina Perjoangan sareng Analytics

statistik analytics

Kami parantos nyayogikeun watesan analytics ogé didaptarkeun sadayana pamasaran online analytics anjeun tiasa mendakan pikeun ngabantosan anjeun kalayan ngukur pangaruh stratégi pamasaran anjeun. Sakumaha anjeun tiasa tingali ku sababaraha statistik di handap, sanajan, pemasar terus bajoang sareng aranjeunna analytics pilihan sareng hasilna. Kuring yakin inti tina ieu nyaéta analytics langkung sering nyayogikeun seueur inpormasi, tanpa nyayogikeun saran pikeun solusi.

As analytics parangkat lunak janten langkung maju, ngajantenkeun sadaya data siga anu matak hésé; tapi usaha kedah tiasa ngukur saha, naon, kunaon, sareng kumaha usahana pikeun hadé tujuan pamasaranana sareng kumaha carana janten suksés. Via Mainstreethost

Ieu anu matak panasaran pamasaran analytics statistik anu disayogikeun tina infographic:

  • CMOs ngalaporkeun yén aranjeunna nyéépkeun 8% tina anggaran pamasaran aranjeunna dina analytics pamasaran.
  • Ku 2015, pamasaran analytics belanja diperkirakeun ningkat ku 60%.
  • Taun kamari, Kampanye Manajemén Diterangkeun anu ngahijikeun langkung ti 4 saluran digital ngaleungitkeun saluran tunggal atanapi dual ku 300%.
  • 40% organisasi pamasaran kompléks ageung bakal ngembangkeun a pendekatan laju-layered kana pamasaran terpadu.
  • 60% pemasar milari pilihan analisis dina aranjeunna média sosial parabot manajemén.
  • Satengah sadaya perusahaan bajoang pikeun éfisién nangkep sareng nganalisis inpormasi tina sababaraha saluran média sosial.
  • Atribusi klik-pamungkas mangrupikeun modél pangukuran anu paling umum dina hasil média sosial.

analytics-infographiC

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.