Ngali langkung jero kana Hasil Survey anjeun: Palang Tab sareng Analisis Saringan

crosstab sareng filter hasil surveymonkey
75% jalma anu resep ucing sareng resep kana produk parfum ucing abdi awéwé.

Kuring ngalakukeun Pamasaran Media Sosial pikeun SurveyMonkey, janten kuring proponén ageung ngagunakeun survey online pikeun ngahontal konsumén anjeun pikeun nyandak kaputusan bisnis anu langkung hadé, langkung strategis. Anjeun tiasa kéngingkeun seueur wawasan tina survey anu saderhana, utamina nalika anjeun terang hiji atanapi dua hal ngeunaan nyiptakeun sareng nganalisis éta. Jelas nyerat sareng ngararancang survey anu saé mangrupikeun bagian anu penting tina prosés ieu, tapi sadayana padamelan payun hartosna kirang pisan upami anjeun henteu terang kumaha carana analisa hasilna anjeun.

Di SurveyMonkey, kami nawiskeun sababaraha alat pikeun ngabantosan anjeun nyiksikan, dadu, sareng ngémutan tanggal anjeun. Dua anu pang gunana nyaéta silang-tab sareng saringan. Kuring badé masihan anjeun tinjauan ringkes sareng panggunaan masing-masing kasus, janten anjeun terang kumaha nerapkeunana pikeun kabutuhan anjeun.

Naon ari silang?

Cross-tabbing mangrupikeun alat analisis anu pas anu nyayogikeun anjeun perbandingan langsung dua atanapi langkung patarosan survey. Nalika anjeun nerapkeun saringan tab salib, anjeun tiasa milih réspon anu anjeun badé béréskeun, sareng tingali kumaha bagéan éta ngaréspon unggal patarosan dina survey anjeun.

Janten upami anjeun panasaran kumaha jalma anu béda-béda jinisna ngaréspon kana sababaraha patarosan survey anjeun, salaku conto, anjeun bakal kalebet patarosan survey naroskeun ngeunaan jenis kelamin réspondén anjeun. Teras, saatos anjeun nerapkeun cross-tab, anjeun bakal gampang ningali kumaha réspon lalaki, dibandingkeun sareng awéwé.

SurveyMonkey Palang-tab

Awéwé ngalaporkeun langkung resep ucing tibatan lalaki, janten upami anjeun ngajual produk ucing, anjeun panginten badé udagan éta ka awéwé.

Ieu tiasa leres-leres manpaat dina strategi pemasaran anjeun. Pitunjuk tina cross-tab tiasa nyaritakeun seueur ngeunaan jalma anu resep kana ideu atanapi produk anjeun - tiasa ngabagi jalma anu ngaréspon pikaresepeun kana proposal anjeun ku kelompok umur, jenis kelamin, karesep warna - kategori naon waé anu anjeun kalebet salaku patarosan survey tiasa dianggo pikeun langkung ngarecah réspon anjeun nganggo tab salib.

Naon nyaring?

Larapkeun saringan kana hasil anjeun pikeun ningali segmen réspondén anjeun dihapus tina anu sanés. Anjeun tiasa nyaring dumasar réspon, ku kriteria khusus, atanapi ku pasipatan (tanggal, réngsé vs. réspon anu sawaréh réngsé, alamat email, nami, alamat IP sareng nilai khusus) pikeun ngahususkeun hasil anjeun, janten anjeun ngan ukur ningali réspon ti jalma anu museurkeun anjeun.

Janten upami anjeun pamasaran produk pikeun anu resep ucing, contona, sareng salah sahiji patarosan survey anjeun naroskeun naha réspondén anjeun resep ucing, réspon jalma anu ngaréspon "henteu" kana patarosan éta panginten henteu dipikaresep pisan. Larapkeun saringan anu pilih ngan ukur pikeun jalma anu ngajawab "enya," atawa "meureun" (upami éta mangrupikeun pilihan), sareng anjeun bakal tiasa ningali ngan ukur hasil konsumén poténsial.

hasil saringan surveymonkey

Sakali urang nyaring pikeun ucing, urang mendakan yén kaseueuran réspondén tetep henteu resep kana parfum ucing urang. Kami tempo investasi dina produk anyar.

 Ngagabungkeun Saringan sareng Cross-Tabs pikeun Analisis Survey Anu Hadé

Janten, anjeun panginten heran, naha anjeun tiasa nerapkeun saringan sareng cross-tab dina waktos anu sami? Jawabanana enya! Éta strategi anu manpaat pikeun ngirangan sora sareng ngémutan réspon anjeun.

Terapkeun heula saringan anjeun. Janten jalma anu janten palanggan poténsial, dumasar kana conto urang baheula. Teras dilarapkeun tab salib anjeun pikeun milarian terang kumaha béda-béda perasaan konsumén poténsial. Janten, balik deui ka conto anu resep ucing urang, anjeun mimiti ngalarapkeun saringan sahingga anjeun ngan ukur ningali réspon ti jalma anu meureun resep kana produk anjeun.

Teras lebetkeun tab silang anjeun supados anjeun terang yuswa (jenis kelamin, tingkat pendapatan, sareng lokasi ogé tiasa janten faktor anu pikaresepeun di dieu), sareng voila. Anjeun kéngingkeun pandangan komprehensif ngeunaan palanggan poténsial anjeun anu tiasa dipisahkeun ku umur, jenis kelamin, atanapi naon waé anu anjeun resep.

crosstab sareng filter hasil surveymonkey

75% jalma anu resep ucing sareng resep kana produk parfum ucing abdi awéwé.

Ngan émut pikeun mikir payun ngeunaan faktor-faktor anu bakal pikaresepeun dina analisis anjeun, janten anjeun tiasa ngarencanakeun pikeun aranjeunna dina desain survey anjeun. Henteu aya jalan pikeun cross-tab pikeun tingkat panghasilan, upami anjeun henteu nyungkeun éta dina survey aslina.

Kami arepkeun tinjauan analisa cross-tab sareng filter ieu mangpaat pikeun anjeun! Masih gaduh patarosan analisis survey deui? Kumaha upami conto wawasan anu anjeun kéngingkeun nganggo salib-tab atanapi fitur saringan? Caritakeun ngeunaan éta dina bagian koméntar ieu di handap. Hatur nuhun!

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.