Anatomi Eksekutif Marketing

eksekutif pamasaran anatomi

Kami ngabagi infographic, Peran Anyar Kapala Téhnologi Pimpinan Marketing, bari deui anu nyarios kana pangakuan yén éksékutip pamasaran diperyogikeun pikeun téknis ogé ngagaduhan bakat pamasaran.

Infographic Ieu sakedik langkung tradisional dina pendekatan na tentang naon anu diperyogikeun pikeun janten eksekutif pamasaran. Nalika kuring henteu satuju kana salah sahiji rekomendasi di handap, kuring kaget yén téknologi siga anu henteu ngahasilkeun peunteun. Kalayan sumberdaya ngaleutikan nalika perusahaan motong anggaran pamasaran, éksékutip pamasaran kedah waspada kana kasempetan pikeun ngungkit téknologi. Téknologi tiasa ngungkulan masalah sumberdaya sareng ningkatkeun hasil sacara signifikan.

Nyatana, upami anjeun ngabandingkeun bagian Return on Investment tina infographic sareng padamelan padamelan sareng bidang pangetahuan anu asli, anjeun panginten aya perhatosan sakedik sela! Eksekutif pamasaran kedah ngawangun élmuna dimana panghasilanna. Sejarah sareng kauangan tiasa ngabantosan aranjeunna pikeun dugi ka kantor eksekutif, tapi sababaraha kelas dina média anyar sareng téknologi online bakal nyiapkeun aranjeunna pikeun dunya nyata!

eksekutif pamasaran anatomi

Infographic ti Master Pepperdine Universitas Online Administrasi Bisnis

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.