Anatomi musibah

bomSeueur bulan kapengker, kuring kataji Dreamhost urang transparansi nalika datang ka musibah dimana situs klienna turun dina jangka waktu anu cukup panjang.

Minggu ayeuna, kuring resep sorangan! Saatos kéngingkeun paling hits anu kantos, situs kuring turun (kusabab sababaraha setélan MySQL), kuring nerapkeun cache dina situs. Kuring gaduh rubakpita 100Gb (kuring henteu kantos caket nganggo) sareng 10Gb rohangan. Éta sadayana disebarkeun rapih pikeun klien kuring kana sababaraha bungkus anu saé anu kuring gampang diatur.

Anu kuring gagal sadar nyaéta volume rohangan anu badé ditanggung nalika kuring ngahirupkeun cache sareng akun abdi, sanaos. Kuring gancang ngarangkep tilu rohangan sérver sareng nyandak situs kuring ka tonggong layar. Salaku kabeneran aya, kuring aya dina rapat tingkat tinggi anu saé sareng sababaraha urang pamasaran anu berpengaruh pisan ti kota Indianapolis pikeun Review Buku Pemasaran bulanan kami.

Janten… kalayan situs abdi ka handap sareng seueur réréncangan anu nelepon, ngirim email, sareng olahtalatah langsung ka kuring, kuring henteu sadar kana sadayana. Abdi uih deui kana méja kuring sareng ngagaduhan pesen, nelepon, IM, pesen téks…. aduh.

Hatur nuhun ka anjeun sadayana anu nyobian nyepeng kuring! Abdi ngahargaan pisan. Sakali kuring ningali masalahna, kuring gancang mindahkeun situs kana bungkus anu langkung mantap kalayan seueur rohangan pikeun perluasan sareng MySQL max threading. Hapunten kanggo waktos anu lungsur.

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.