2 Komentar

  1. 1

    Hatur nuhun kana tips na. Abdi nyobian kumaha milarian milis kuring kalayan leres. Kuring kéngingkeun harga kabuka anu saé tapi saur seueur daptar kuring masih teu kabuka. Meureun kuring ngirim seueur teuing surat ka aranjeunna, tapi kuring nyobian ngalatih aranjeunna liwat email sareng kuring kedah pengkuh.

    • 2

      Hai Mozie, aya kamungkinan email-na anu teu kabuka saéstuna henteu kénging kana koropak asli. Anjeun tiasa nganggo alat sapertos mitra kami di 250ok pikeun ngawas tingkat pangiriman koropak anjeun pikeun ningali naha anjeun kadorong ka folder sampah ku sababaraha ISP. Anjeun tiasa ogé ngagunakeun alat sapertos mitra kami di Teu aya bewara pikeun ningali naha alamat email éta leres-leres leres. Kaseueuran waktos urang ningali tingkat anu teu kabuka anu penting, éta mangrupikeun alamat surélék anu tiasa dianggo atanapi henteu dikantunkeun, atanapi urang ngagaduhan masalah sareng kamampuan ngirim anu urang kedah troubleshoot sareng leres. Éta tiasa janten masalah infrastruktur, yén kami dilaporkeun sareng dina daptar hideung tina sababaraha jinis sareng kedah ngabuktoskeun kamalinaan urang, atanapi yén eusi kami mangrupikeun panyaring spam sababaraha ISP. Éta industri anu tangguh ... khususna pikeun anu ngirim jujur!

      Douglas Karr

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.