Anatomi Ngirit sareng Méakkeun

pengeluaran anatomi

Salaku pamasar, sakapeung masalah urang anu paling ageung kéngingkeun munding-kaputusan. Jalma-jalma henteu sadar, tapi aya élmu pikeun kajadian éta. Sedengkeun infographic ieu fokus kana pandangan anu kaputusan mésér konsumén, Pemasar kedah difokuskeun kumaha aranjeunna tiasa ngabantosan dina prosés ngalangkungan desain, bungkus, pesen sareng terlibat. Niténan karanjang balanja anu ditingalkeun sareng pangunjung anu bouncing - teras nguji variasi anu béda - tiasa ngaleungitkeun halangan pikeun lebet.

Anatomi nyimpen sareng nyéépkeun

sumber gambar: Duit Pasar

One comment

  1. 1

    Hatur nuhun pikeun input deskriptif ieu ngabédakeun pengeluaran sareng hemat. Hal anu pangsaéna ngeunaan tulisan ieu nyaéta urang ngartos hasil ahir tina ngaluarkeun teuing dibandingkeun sareng ngahemat anu seueur. Hatur nuhun pikeun input anu saé ieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.