Jangkar: Podcasting Gratis, Gampang, Mobile-friendly

Jangkar Podcasting App

jeung jangkar, anjeun tiasa pinuh ngajalankeun, ngédit, sareng ngatur podcast anjeun langsung tina telepon atanapi desktop anjeun. Jangkar lengkep bébas dipaké tanpa wates panyimpenan. Pangguna tiasa néwak sadaya audio na nganggo aplikasi Anchor mobile atanapi unggah tina dasbor anjeun online.

Jangkar Desktop Platform

Ngagabungkeun saloba bagéan anu anjeun pikahoyong kana épisode (misal, lagu témana anjeun, intro, wawancara sareng tamu, sareng sababaraha pesen pangdéngé), tanpa kedah ngaédit anu maju.

Jangkar Fitur Kalebet:

  • Wawancara Jangkar - ngamungkinkeun anjeun nelepon di luar.
  • Sebaran - ngadistribusikaeun podcast anjeun kana platform podcast utama (kalebet Apple Podcast sareng Google Play Music) kalayan ngan ukur hiji klik.
  • Pamuter Embedded - Upami anjeun parantos gaduh blog atanapi halaman wéb anjeun nyalira, anjeun tiasa sacara gampang ngalebetkeun podcast anjeun di dinya janten urang tiasa ngupingkeun tanpa kedah ninggalkeun situs anjeun. Candak kode Lebetkeun tina profil anjeun dina aplikasi Anchor mobile atanapi tina dasbor anjeun di anchor.fm.
  • Tepuk tangan - Saha waé anu ngupingkeun podcast anjeun dina Anchor tiasa ngagaplok momen anu dipikaresepna. Keprok terus-terusan, janten saha waé anu nguping engké bakal tiasa (opsional) nguping bagian-bagian anu dipikaresep ku batur.
  • Koméntar Audio - Pendengar tiasa ngirim pesen sora ka acara anjeun iraha waé. Éta bakal dugi ka menit pikeun némbalan, anu ngajaga sadaya pesen anjeun pondok sareng lucu.
  • Transkripsi Otomatis - Anchor nyalin audio anu diunggah kana Anchor (sahandapeun 3 menit).
  • Pidéo Sosial - nalika anjeun hoyong ngamajukeun podcast anjeun dina média sosial, Anchor ngahasilkeun pidéo anu animasi, ditranskripsi dina format anu pangsaéna pikeun unggal platform. Aranjeunna ngadukung kuadrat pikeun Instagram, bentang pikeun Twitter sareng Facebook, sareng potrét kanggo Stories.
  • Analytics Podcast - Kalayan jangkar, anjeun tiasa ningali hal-hal sapertos sandiwara anjeun dumasar kana waktos, kumaha épisode silih tumpuk, sareng aplikasi mana anu dianggo ku jalma pikeun ngadangukeun. Upami pamirsa anjeun nganggo aplikasi Anchor, anjeun bahkan tiasa ningali saha anu nguping unggal episode, sareng dimana aranjeunna keprok atanapi mairan.

Podcast Jangkar

Mimitian Podcast Anjeun

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.