Kurangna Panyingkepan Angi Roofing sareng Konflik Kapentingan Kudu Dipikabutuh

Angi Roofing Konflik kapentingan

Pamiarsa publikasi kuring sigana sadar yén kami parantos ngabantosan sababaraha perusahaan atap ngawangun ayana onlinena, ngembangkeun panéangan lokalna, sareng ngarahkeun petunjuk pikeun usahana. Anjeun ogé tiasa émut yén Angi (saméméhna Angie's List) mangrupikeun klien konci anu kami ngabantosan optimasi mesin pencarina sacara régional. Jaman harita, fokus bisnis éta nyetir konsumen ngagunakeun sistemna pikeun ngalaporkeun, marios, atanapi milarian jasa. Kuring kungsi hormat luar biasa pikeun bisnis jeung pendiri - sarta kami mantuan aranjeunna nyirorot tumuwuh bisnis maranéhanana.

Pikeun leuwih ti 18 taun, Angie's List henteu kantos nunjukkeun kauntungan taunan, sareng analis panginten pangajen perusahaan henteu realistis. Dina 2017, Angi ngalih tina bisnis langganan konsumen ka generasi kalungguhan pikeun perusahaan anu didaptarkeun dina ulasan na. Taun 2021, aranjeunna ngarobih deui, ngarobih halaman wébna, sareng ngaluncurkeun aplikasi énggal anu ngarep-arep nembus industri jasa bumi langkung jauh. Aya sakedik ragu yén aya langkung seueur kasempetan pendapatan pikeun generasi kalungguhan tibatan dina bisnis langganan biaya datar anu ngembangkeun merek Angi sacara dramatis.

Tapi kuring yakin maranéhna ngan indit jauh teuing.

Masalah Tumuwuh Sareng Arah Palsu

Salah sahiji lokal kuring Indianapolis roofers spends cukup jumlah duit kalawan kontrak taunan kalawan Angi ngajalankeun ngarah kana bisnis na. Kuring parantos damel sareng Bob sareng bisnis kulawargana salami mangtaun-taun sareng anjeunna mangrupikeun réréncangan anu saé sateuacan éta. Anyar-anyar ieu, Bob merhatikeun yén anjeunna beuki seueur kalungguhan palsu ngalangkungan Angi… sareng kalungguhan anu saé kalayan padamelan ageung mimiti ngalambatkeun. Abdi moal ngungkabkeun komitmen bulanan Bob ka Angi, tapi kuring tiasa nyarios yén éta mangrupikeun kontrak anu ageung. Dina tilu bulan, anjeunna nampi 72 petunjuk palsu - masing-masing ngaleungitkeun perhatian tina usahana.

Bob mimiti nyarios ka kuring langkung seueur ngeunaan éta sareng nyobian ngawadul ka Angi… tapi keluhanna teu kadéngé. Anjeunna perhatikeun yén wawakilna mimiti sering balik ogé, nambahan frustasina. Sadayana ieu dina waktos atap sareng kasempetan siding skyrocketing sareng booming jasa bumi anu aya hubunganana sareng pandémik.

Keluhan Usaha Angi

Daptar Angie diwangun dina kecap-sungut di tengah Indiana sareng mangrupikeun merek anu dipikacinta ku kulawarga anu dianggo pikeun nyewa usaha lokal. Kuring pendak sareng dewan sababaraha kali sareng aranjeunna leres-leres ngartos naon anu dijual ka masarakat kapercayaan... masalah anu ageung dina industri jasa bumi.

Nyatana, kuring ngagaduhan kontrak anu penting sareng Angie's List sateuacan aranjeunna umum pikeun ngalakukeun forensics ngeunaan padamelan anu parantos dilakukeun ku firma pikeun mastikeun yén sadayana parantos ningkat. Pimpinan perusahaan henteu ngabahayakeun naon waé anu tiasa ngarusak merek atanapi nempatkeun résiko konsuménna.

Kuring henteu deui yakin yén éta fokus organisasi. Sareng éta gaduh pangaruh anu dramatis.

Nyatana, dina bulan Pebruari 2022, éta Better Business Bureau nyabut akreditasi Angi alatan kagagalan ku bisnis pikeun taat kana sarat BBB yén Usaha Akréditasi minuhan sarta abide ku standar tangtu.

Angi BBB

Jarami pamungkas: Angi Roofing

Saha éta kontraktor roofing paling reviewed kalawan ulasan hébat dina Angi di sababaraha wewengkon géografis? Anjeun bisa jadi reuwas pikeun manggihan yén éta Angi Roofing.

Salaku Bob ieu putting kaluar tanda petik sarta pasamoan jeung konsumén poténsial, bayangkeun reuwas na pikeun manggihan yén parusahaan anjeunna Mayar pikeun kalungguhan éta dina kompetisi langsung kalayan anjeunna. Leres… Angi ngagaleuh perusahaan-perusahaan roofing terkemuka di daérah-daérah tertentu sareng ngarahkeun pamimpin langsung ka perusahaan sorangan.

Numutkeun kana Fool fool The Motley, ieu dimimitian taun ka tukang.

Hanrahan ngomong yén bisnis, ayeuna katelah Angi Roofing, tumuwuh gancang, geus sadia di ngeunaan belasan pasar, sarta baris geura-giru jadi di lima deui. Roofing ngagaduhan seueur kualitas anu tiasa dianggo pikeun perusahaan dina kategori, kalebet nilai pesenan rata-rata anu luhur sareng pasar anu tiasa dialamatkeun, anu anjeunna diperkirakeun $ 50 milyar.

Fool fool The Motley

Pikeun nyatakeun yén klien kuring livid sigana mangrupikeun pernyataan anu ngahina. Angi henteu kantos ngahubungi anjeunna sareng nyarioskeun ka anjeunna ngeunaan akuisisi éta, henteu kantos nginpokeun ka anjeunna yén aranjeunna nuju nyetir bisnis sorangan, sareng henteu kantos nyarios yén anjeunna paling dipikaresep nampi sésa-sésa. Bob parantos milarian naséhat hukum sareng badé langsung kaluar tina kontrakna sareng Angi.

Laksanakeun panéangan di sababaraha kota di midwest dina Google Maps sareng anjeun bakal ningali yén Angi mimiti nyandak alih bungkus peta lokal sareng promosi. Angi Roofing. Sareng, tangtosna, aranjeunna ngamajukeun usaha ieu salaku kontraktor roofing paling reviewed di luar sana… muhun duh… éta sababna anjeun mésér éta.

Angi Roofing Cincinnati on Google Maps

Dimana Komisi Perdagangan Federal?

Tingali gancang dina situs Angi sareng anjeun moal mendakan panyingkepan conspicuous hubungan finansial ieu. Upami kuring ngagaduhan hubungan sirkular dimana kuring nunjukkeun ka konsumén yén kuring mangrupikeun influencer anu dipercaya anu nyayogikeun ulasan bebas ngeunaan usaha… .

Anjeun moal mendakan panyingkepan sapertos kitu dina halaman bumi Angi atanapi aranjeunna Roofer pilarian:

Angi Roofing

Janten influencer panggedéna di nagara éta dina jasa bumi henteu terang-terang ngungkabkeun ka konsumén yén éta nyetir ngarah kana bisnis sorangan, henteu ngungkabkeun ka konsumén bisnisna yén aranjeunna henteu bersaing sareng aranjeunna, sareng teu aya anu naroskeun ieu?

Ieu unbelievable.

Tapi Naha Éta Haram?

Abdi henteu nyarios yén Angi parantos ngalakukeun hal-hal anu haram di dieu. Kuring ngan mawa ieu perhatian dulur urang jeung kuring yakin media jeung FTC kedah nyandak katingal teuing deeper dina ieu. Dina pabeungeutannana, éta pendapat abdi yén ieu téh iklan nu nipu. Sahenteuna, kuring yakin kurangna panyingkepan nunjukkeun penilaian anu luar biasa ku perusahaan.

Kuring pernah bisa dipercanten a situs review dimana kuring yakin kuring meunang rekomendasi sumberdaya bebas - pikeun manggihan yén parusahaan dianjurkeun Angi sorangan. Sareng salaku panyadia ladénan, kuring moal pernah mayar petunjuk ti pesaing langsung kuring!

One comment

  1. 1

    Wah! Éta gélo! Ieu mangrupikeun perjalanan anu parantos dilakukeun ti mimiti "Angie" dugi ka prakték bisnis ayeuna "Angi". Sanaos henteu sami, éta ngingetkeun kuring kana sababaraha prakték bisnis ti Amazon. Ékspansi aranjeunna henteu ngan ukur panyadia "pasar" pikeun perusahaan tapi ogé janten anu ngajual produk sorangan di pasar aranjeunna gaduh kontrol pinuh ku henteu pernah sigana sapertos lapangan maén tingkat ku cara naon waé atanapi imajinasi anu anjeun tiasa bayangkeun nyalira.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.