Pamasaran Industri Jasa Kedah Ngawengku Daptar Angie

daptar angies

Kecap sungut ngagaduhan peran ageung dina nyiptakeun gambar mérek positip sareng ngadorong prospek pikeun ngalakukeun éta kabisat pamungkas pikeun mésér atanapi ngadukung jasa. Wéb ngagaduhan seueur situs ulasan… anu kalolobaanana kabuka pikeun pangguna anonim anu janten masalah kusabab trolling pesaing sareng ulasan palsu. Situs ieu nyaéta dilindih ku pesaing anu ngarepkeun ngarusak reputasi anjeun.

Usaha reuwas mendakan kumaha bedana klien kami, Daptar Angie, nyaéta. Dina Angie's List, anjeun akun bisnis gratis. Reputasi anjeun diwangun tina basa palanggan anu 1.5 juta anu kuat, sadayana sadayana didaptarkeun sareng biasana mayar langganan, ngaleungitkeun kamungkinan ulasan palsu atanapi bias. Angie's List bahkan nyayogikeun jasa mediasi pikeun mastikeun yén masalah dilaporkeun akurat. Jasa ieu parantos janten populér pikeun pangguna na anu sering dipilarian ku jalma Daptar Angie + jasa sareng kota!

Angie's List mangrupikeun panyadia utama pikeun ulasan anu dipercaya pikeun kontraktor sareng dokter di langkung ti 550 kategori, sapertos atap, tukang ledeng, tukang beberesih sareng dokter gigi. Langkung ti 2 juta anggota mariksa Daptar Angie pikeun mendakan panyadia layanan lokal anu pangsaéna sareng ngahémat proyék kalayan diskon anggota eksklusif

Daptar Angie muka halaman pikeun tiap perusahaan sareng masihan gaya kartu laporan A dugi ka F kanggo perusahaan. Jasa ieu ngadorong konsumén pikeun marios ngeunaan harga, kualitas, résponsipitas, ketepatan waktos sareng profesionalisme, sareng sasmita nunjukkeun agrégat ulasan pelanggan.

Usaha henteu tiasa mayar kanggo aktipitas Daptar Angie atanapi pangaruh kana rating ku cara naon waé, tapi ngadaptar ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun peringatan email sahingga anjeun tiasa:
SSA2011

  • Ngatur reputasi anjeun ku maca sareng ngaréspon laporan sareng ulasan ngeunaan bisnis
  • Ngadamel toko pikeun ngapdet inpormasi bisnis, nawiskeun jasa sareng diskon pikeun mamingan konsumén
  • Promosi peringkat hébat anjeun sakali aranjeunna kahontal!
  • Kalayan peringkat anu saé, Daptar Angie ogé ngidinan Anjeun pikeun ngadistribusikaeun poéna ka masarakat.

margi Daptar Angie tegas pisan pikeun janten sumber anu dipercaya, akurat, perusahaan anjeun bakal nguntungkeun tina ulasan anu akurat ku konsumén asli. Nalika anjeun damel, anjeun kedah nyorong palanggan anjeun pikeun ngaji ulasan perusahaan anjeun dina Angie's List supados anjeun tiasa nyetir peunteun anu langkung saé sareng langkung seueur bisnis dina jalan anjeun. Hiji anu ngagaduhan momentum, pastikeun pikeun ngamangpaatkeun tawaran Angie's List sareng iklan majalah. Komunitas raver ngeunaan tawaran saprak aranjeunna mikawanoh sareng percanten kana usaha anu diidinan diiklankeun di dinya!

Naon waé industri jasa anu serius ngeunaan reputasina kedah ngatur sareng ngamajukeun ayana di Angie's List. Ngadaptar ayeuna!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.