Jumlah Nomer

skor klout

Kuring kantos nguping média média sosial anu terhormat nyarios, "Entong merhatoskeun jumlah pengikut Anjeun gaduh." sareng “henteu janten masalah sabaraha pameget Anjeun gaduh". Aranjeunna salah. Upami éta henteu janten masalah, kami moal ngitung aranjeunna. Kami cacah sadayana… Sareng urang nangtoskeun sadayana ku nomer anu urang tingali. Hayu atuh ngajelaskeun.

Ayeuna, aya serangan balik kana Klout sareng parobihan algoritma anu dilakukeun. Metodologi nyetak pangaruh propriétéris robih sareng skor Klout masarakat turun - paling dugi ka 10 poin, kalayan seueur turun dugi ka 20 poin. Klout ngabéla langkah ku nyayogikeun tanggapan yén parobihan algoritma énggal masihan indikasi anu langkung akurat pikeun pangaruh online batur.

Jalma-jalma teu paduli katalitian. Aranjeunna paduli angka.

Kuring henteu ragu éta Maksud Klout éta hébat. Serelek tina skor Klout minggu kamari jam 71 kana skor Klout 61 minggu ieu sacara teknis hartosna nanaon kumargi jumlah éta mangrupikeun ukuran ukur patalina.

Kanyataanna, sanajan, skor numeris mangrupikeun hal anu penting pikeun seueur jalma pikeun népakeun pangaruh sareng interaksi online. Upami Klout nyaluyukeun algoritma ciwit sakaligus dina sababaraha bulan, aranjeunna panginten henteu bakal kéngingkeun serangan balik. Tapi upami kuring ngajantenkeun usaha kuring sareng anu sami sareng skor na tetep konsisten tapi milik kuring turun ... penampilan anu kualitas sistem janten patarosan. Éta anu kajantenan ... sareng Klout ayeuna nyobian ngali.

Dina pamanggih kuring, Klout bakal langkung saé ngan saukur ningkatkeun skala tibatan ngirangan skor. Upami skala na 100 sateuacanna, aranjeunna kedahna ngan saukur naékkeun janten 115. Penyesuaianana bakal ngajantenkeun parobihan skor Klout masarakat henteu pati penting. Kuring miharep ieu ngabeledug, kuring masih resep naon anu dicobaan ku Klout (sanaos kuring masih pikir éta skor parsial sabab henteu dianggap atanapi milarian stats lalu lintas).

Perkara nomer

Upami anjeun henteu percanten yén angka penting, anjeun ngabodor diri. Sering kali, kami gaduh klién anu ngagaduhan 0 kipas, 0 pengikut, 0 retweet, 0 ditingali, 0 suka, sareng sajabana Salah sahiji klien kami anu anyar ngagaduhan pidéo anu saé online anu sacara propésional direkam sareng nyayogikeun demonstrasi anu hébat pikeun produkna. Masalahna nyaéta sakitar 11 pandangan pidéo éta.

Saeutik pisan jalma anu nyéépkeun waktos pikeun nonton pidéo kalayan 11 pintonan.

Janten, urang ngalakukeun naon anu disebat batur blasphemous. Saatos sababaraha bulan sareng sababaraha ratus pandangan, kuring kaluar sareng mésér 10,000 pintonan jeung Ngadamel 1,000 ti jasa a. Éta henteu haram sareng henteu ngalanggar istilah jasa saha waé. Éta hurung rindang, sanaos. Dina 2 minggu, éta ngalihkeun pidéo Youtube dugi ka 10,000 panémbong. Saminggu saatosna sareng pidéo ayeuna dumuk di leuwih ti 12,000 pintonan sareng pasangan belasan langkung suka. Pidéo anu sami, eusi anu sami, ayeuna nambihan 2,000 pintonan per minggu tibatan puluhan.

Jalma-jalma dipangaruhan ku Jumlah

Jalma anu ngagaduhan ~ 50,000 pengikut tiasa nambihan 50 pengikut sapoé kana Twitter. Pikeun anu énggal dina Twitter, nambihan 50 pengikut dina sabulan bakal langkung saé ... tapi éta ngan saukur henteu bakal kajadian. Kuring henteu paduli kumaha hebatna konténna… tumuh pikeun rata-rata pangguna Twitter sabanding ka handap aranjeunna ayeuna. Upami aranjeunna hoyong ngagancangkeun pertumbuhanana, aranjeunna kedah nabrak jumlahna. Deui, anu purists bakal ngajawab yén meuli pengikut éta goreng teuing. Éta gampang pikeun aranjeunna nyarios nalika aranjeunna parantos gaduh rébuan pengikut.

Angka Henteu Tambih Deui

Masalah sareng nomer nyaéta aranjeunna henteu teras-terasan nambihan. Abdi resep conto di handap… akun otomatis dina Twitter. Henteu ngan ukur ngagaduhan skor pangaruh anu langkung luhur tibatan kuring, éta ogé pangaruh ka Klout nyalira (ironisna, éta ogé pangaruh kana padamelan sareng pasar saham).

tuturkeun kuring nuturkeun anjeun

Popularitas sareng Nomer Blogging

Manipulasi angka gampang. Abdi émut nalika standar emas pikeun popularitas dina blog mangrupikeun palanggan Feedburner anjeun. Gmail sumping di tempat kejadian sareng ngantep jalma-jalma ngagaduhan alamat email sareng koméntar dina alamat email. Salaku conto, upami alamat email abdi namina@domain.com, kuring tiasa ngagunakeun nami+1@domain.com, nami+2@domain.com, nami+3@domain.com, jst. Sababaraha blogger anu nyanggap ieu sareng ngan saukur nyerat skrip pikeun ngalanggan puluhan rébu palanggan kana email Feedburner sorangan.

Hasilna? Blog-blog aranjeunna naék popularitas sapeuting. Sababaraha diantarana malah tiasa ngajual iklan sareng sponsor dumasar kana jumlah anu ngagelebug. Salaku tés, kuring mésér tulisan blog dina salah sahiji blog sareng kuring ngagaduhan sababaraha ratus réspon tina ratusan rébu palanggan. Éta negeskeun kacurigaan kuring. Aranjeunna parantos ngaluhuran jumlahna.

Mangtaun-taun sanggeusna, blog kuring masih kénéh populér sareng maca. Éta janten blog populér ku standar saha waé. Tapi… blog-blog éta ditipu masih payun ti kuring dina kalolobaan situs peringkat. Aranjeunna ngagaduhan kontén pikeun nyokong pertumbuhanana, janten aranjeunna berhasil. Naha kuring kapiuhan henteu selingkuh sapertos aranjeunna? Sabenerna, leres. Abdi kuciwa. Kuring kuduna ngamangpaatkeun kasempetan éta nalika aranjeunna timbul.

Anjeun Tiasa Mésér Nomer Naon waé

Anjeun tiasa mésér nanaon. Pengikut, Fans, Retweet, Likes, Pageviews, Youtube Views, Youtube likes… Aya jasa di saluruh wéb. Kuring parantos nyobian seueur sistem ieu sareng sababaraha jalan langkung saé tibatan anu sanés. Patarosan, numutkeun kuring, sanés naha ieu sacara moral leres atanapi henteu ... patarosan na mangrupikeun investasi. Tiasa mésér nomer saleresna ningkatkeun pisibilitas sareng popularitas produk atanapi jasa anjeun online? Kadang-kadang ... éta gumantung kana naon anu dipromosikeun anjeun!

Kuring gaduh réréncangan anu pikasieuneun yén kuring mayar jasa ieu, tapi saminggu saurna aranjeunna naros ka kuring pikeun ngamajukeun hiji acara atanapi produk anu dipiboga ku aranjeunna. Lumayan narik ... aranjeunna pikir éta salahna sacara moral salah tapi teras ngahontal nalika aranjeunna tiasa nguntungkeun tina éta.

Kedah Anjeun Mésér Nomer?

Abdi henteu percanten mésér nomer salah ... éta mangrupikeun investasi pamasaran sapertos anu sanés. Masalahna nyaéta naha anjeun moal tiasa ngamangpaatkeun investasi éta sareng nyayogikeun kontén anu tiasa numutkeun hal ieu. Upami henteu, anjeun bakal icalan artos. Teu cilaka, teu aya salahna ka saha waé anu dilakukeun ... lian ti buku saku anjeun.

Catetan: Kuring yakin éta curang pikeun ngajual iklan dumasar kana nomer anu anjeun terang henteu nyata.

Seueur jalma bakal henteu satuju sareng kuring pisan kana topik ieu. Naon iklan sareng pamasaran inti na? Upami sadayana gumantung kana kamekaran organik, urang sadayana bakal teu aya damel di industri pamasaran.

Naha kuring ngamanipulasi popularitas sareng kabiasaan konsumén upami kuring mésér kipas? Leres!

Naha kuring ngamanipulasi popularitas nalika kuring nyewa desainer propésional pikeun ngembangkeun mérek supados katingalina janten perusahaan anu langkung ageung tibatan éta? Leres!

Pamasaran sadayana ngeunaan ngembangkeun gambar dina prospek 'yén aranjeunna peryogi jasa anjeun. Pamasaran ogé ngeunaan ngamangpaatkeun paripolah konsumén pikeun ningkatkeun hasil bisnis. Abdi teu tiasa ngabantosan yén seuseueurna jalma henteu merhatoskeun jumlah leutik… Tapi kuring tiasa ngarobih angka supados aranjeunna merhatoskeun!

Marketing ngagaduhan jalma dina panto anjeun. Éta tanggung jawab anjeun pikeun netepkeun ekspektasi sareng ngaleuwihan aranjeunna sareng palanggan anjeun. Upami pamasaran anjeun netepkeun harapan anu teu tiasa dijaga, maka anjeun bohong sareng éta salah. Tapi upami anjeun mésér sakedik pandangan Youtube, pidéo anjeun janten viral, sareng anjeun ngajual hiji ton produk ka konsumén anu senang kusabab éta, éta mangrupikeun investasi pamasaran anu saé.

Investasi kami pikeun jasa ieu geus jarang. Éta ngan ukur nalika urang damel sareng hiji jalma, produk atanapi jasa anu kami terang bakal leres yén urang nanem modal. Atanapi nalika urang damel sareng klién anu kedah kéngingkeun promosi gancang-gancang. Dina sadaya kaayaan, urang biasana ngagunakeun jasa salaku kickstart pikeun ngembangkeun aranjeunna. Sakali aranjeunna tumuh, teu kedah teraskeun.

Anjeun bakal kagum kana kumaha alusna gawéna - Abdi ngadorong anjeun pikeun nyobaan nyalira ... mésér 5,000 tina hiji hal sareng nonton kumaha ngagancangkeun pertumbuhan.

11 Komentar

  1. 1
    • 2

      Hai Ty,

      Anu ironisna nyaéta seueur bungkus marios nawiskeun ulasan saham langsung tina kelelawar. Motivasi kuring di luhur nyaéta ngan saukur pikeun meunangkeun perusahaan ka titik dimana masarakat umum tiasa ngambil alih. Abdi nambihan yén ieu sanés ngan ukur taktik kami. Sarua jeung promosi ieu, urang leres-leres ngalakukeun promosi anu saé - nanyakeun influencer pikeun ngalakukeun ulasan ngeunaan produk. Kami henteu mayar aranjeunna ngabohong ... kami leres-leres nyayogikeun produkna sareng ngantep chipna murag dimana-mana. Kuring yakin tinjauan produk langkung seueur tina dukungan tibatan "angka" saderhana.

      Abdi nambihan ogé, yén seueur jalma henteu ngaréspon sacara hadé kana ulasan 5-bintang. Kuring aya dina konperénsi sababaraha taun ka pengker dimana pabrik produk nyarios yén jumlah ulasan bintang 5 anu saé pisan muragkeun penjualan. Jalma-jalma ngagaleuh langkung seueur produk bintang 4 saatos aranjeunna ningali naon anu henteu sampurna ngeunaan produk éta. Upami éta mangrupikeun hal anu henteu ngaganggu aranjeunna, aranjeunna bakal mésér.

      Éta ogé anuansa anu pikaresepeun tina tingkah laku pembeli.

      Doug

      • 3

        Nuhun kana réspon anu émut. Leres pisan: aya halangan hanteu anu anjeun kedah peuntas sateuacan dianggap serius ku jalma asing. Itungan pengikut nyaéta jas sareng dasi pamasaran.

        Nanging kuring nembé mendakannana kitu ... icky. Kuring heran naha jalma-jalma ngaraos sapertos kitu ngeunaan iklan nalika éta kirang dikembangkeun? Siga, "naha kuring bakal nyaritakeun kumaha hébatna produk kuring, éta bohong?"

        • 4

          Jigana "icky" mangrupikeun cara anu hadé pikeun ngajelaskeunana. Sigana kuring yén jaman ayeuna éta téh jahat anu diperyogikeun. Sareng jasa ieu ngabeledug ... janten aya anu nganggo éta! 

  2. 5
    • 6

      Naha anjeun tiasa ngawartosan kuring nyobian nyingkahan éta, Kenan? 🙂 Kuring parantos tuah sareng Socialkik sareng Retweet.it - ​​duanana ngalaporkeun kabuka sareng parantos nyayogikeun dukungan sareng tanggapan.

  3. 7

    Doug,

    Salaku jalma pamasaran sareng bisnis kuring satuju sareng posisi anjeun ngeunaan mésér suka, pandangan, sareng +1 salaku investasi. Aya seueur kagiatan pamasaran di ranah non-digital anu ngalakukeun hal anu sami. Kontes kalayan hadiah, nyandak survey nganggo insentif, kupon - sadayana tujuanana pikeun "mésér" waktos, perhatian, sareng papacangan. 

    Tapi dimana garisna digambar? Tindakan mésér suka, pandangan, sareng +1 tiasa ngarusak kapercayaan. Naha klien anjeun sareng pidéo anu saé éta daék nyatakeun yén aranjeunna ngagaleuh pandanganana? Kuring curiga jawaban na henteu sabab klien éta ngagaduhan sababaraha tingkat kapercayaan anu diwangun ku basis pelanggan ayeuna anu aranjeunna henteu hoyong ruksak. 

    Conto sanésna: ulasan Google Places tiasa dipésér dina situs sapertos Fiverr (http://fiverr.com/ ) atanapi Elance (https://www.elance.com/ ). Henteu aya anu langkung nguciwakeun pikeun ayana dina internét sareng teu gaduh ulasan. Kuring, salaku konsumén, bakal ngalih kana bisnis sanés dina milarian tempat makan. Tapi upami kuring ningali réstoran sareng ulasan kuring bakal maca aranjeunna sareng nyandak kaputusan. Upami kuring mendakan ulasan ditulis ku jalma anu henteu pernah nyobian tuangeun atanapi ngaléngkah dina tempat éta kuring bakal henteu percanten kana sistem (langkung seueur dina pamikiran ieu di http://agtoday.us/vyVjXn). 

    Aya ogé sudut hukum anu kedah diperhatoskeun: Tingali kana pedoman Komisi Perdagangan Federal AS (FTC) anu ngatur dukungan sareng kasaksian (http://www.ftc.gov/opa/2009/10/endortest.shtm ). Éta tiasa dicarioskeun yén mésér resep resep mésér dukungan sahingga kedah diungkabkeun. Upami teu aya panyingkepan pembeli sapertos éta aya résiko kakeunaan litigasi sareng denda.

    Salaku pamimpin pamikiran (enya, kuring nganggap anjeun pamimpin pamikiran, anjeun tiasa nempatkeun plak dina panto kantor anjeun :), anjeun ditingali salaku sumber anu dipercaya ku _ wawasan sareng kaahlian. Anu anjeun nyerat tulisan ieu ngabantuan kami ngartos dina dasar pamasaran, iklan, sareng hubungan masarakat. Kuring yakin anjeun henteu mésér suka sepanjang waktos :)

    Catetan samping: naha aya rumus konstanta / rasio / kurva anu kedah dipertimbangkeun ku bisnis dina hal iraha ngagaleuh kéngingkeun "jisim penahan kritis" teras lirén ngagaleuh?

    Nuhun sakali deui,

    John

  4. 8

    Hai Doug,
    Pikeun jalma-jalma di luar sana anu ngucurkeun pisan anggapan yén ngagaleuh pengikut, sareng sajabana, sacara alami goréng, kuring hoyong nawiskeun analogi anu tiasa ngarobih pipikiran aranjeunna. Kami henteu kaganggu nalika Budweiser, Coca Cola, Nike, Ford, sadaya perusahaan ageung, nyéépkeun jutaan dina hiji iklan pikeun Super Bowl. Naha iklan éta "kéngingkeun" hak pikeun ditayangkeun, dumasar kana sababaraha api média sosial popularitas? Henteu, aranjeunna ngan saukur ngagaleuh. Kanyataanna nyaéta urang salaku pemasar ngalakukeun barang pikeun ngabantosan klien urang, dunungan, ngajual seueur barang.
    Kami ngalaman sakedik waktos Dr. Jekyll sareng Mr. Hyde dina sagala hal sosial. Di hiji sisi, urang kadang-kadang hoyong ngajaga kasucian pangalaman sosial, tapi urang henteu kedip-kedip nalika ngagunakeun kagiatan pamasaran anu kirang optimal anu sigana ngalanggar sumanget sareng maksud anu hartosna média sosial.
    Sareng kuring pikir seueur kolega kami masih kajebak dina anggapan yén ngagaduhan pamirsa ageung kumaha waé ngakibatkeun reputasi, kapercayaan, sareng sagala rupa anu sanés.
    Marty 

  5. 10

    Doug,

    Kumaha cara jual anu lega, RT, sareng +1 pikeun ngabantosan industri khusus? Jasa anu anjeun sebatkeun moal tiasa pokus kana kelompok sempit naon waé, saur anjeun sapertos dokter hewan piaraan alit atanapi tukang kiridit.

    Naha pendekatan pikeun industri khusus pikeun milari ngagunakeun kakuatan ngagaleuh kanaékan jumlah anu lega nalika ngembangkeun ceruk sareng wangunan sempit ngalangkungan padika média sosial anu sanés?

    John

    • 11

      Kuring henteu terang yén saha waé anu nalungtik asal muasal tina retweet atanapi suka, janten kuring henteu yakin éta masalah naha target na cerdas atanapi lega. Kauntungannana bagéan Ecological, sigana mah, éta panginten moal aya anu ngarepkeun jilid ageung sapertos aya sareng topik anu lega.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.