Animaker: Do-It-Your Animation Studio, Marketing Video Editor, sareng Video Ad Builder

Pembina Pidéo Animasi Animaker sareng Editing Platform

Pidéo animasi sareng live kedah diperyogikeun pikeun unggal organisasi. Pidéo pikaresepeun pisan, ngagaduhan kamampuan ngajelaskeun konsép sesah sacara ringkes sareng nyayogikeun pangalaman anu sacara visual sareng anu kadéngé. Sedengkeun pidéo mangrupikeun médium anu luar biasa, éta sering henteu kapendak pikeun usaha alit atanapi pemasar kusabab sumber anu diperyogikeun:

  • Peralatan vidéo sareng audio propésional pikeun rékaman.
  • Sora profesional pikeun skrip anjeun.
  • Grafik sareng animasi profesional pikeun dilebetkeun.
  • Sareng, panginten, sumber anu paling mahal sareng kritis - éditan profesional pikeun pangaruh.

Warta anu hébat nyaéta urang teraskeun ningali kamajuan - boh dina perangkat keras boh perangkat lunak. Telepon modéren tiasa ngarékam pidéo éndah dina resolusi 4k anu euyeub. Tambihkeun mikropon anu meujeuhna sareng audio anjeun bakal ngalengkepan pangalaman visual. Lapisan dina intros, outros, musik, visual, atanapi bahkan animasi sareng anjeun tiasa gaduh potongan pamasaran kontén anu épéktip tanpa ngarobih bank.

Animasi Animaker sareng Platform Éditan

Animaker urang pembina drag-and-drop ngajantenkeun gampang pikeun saha waé pikeun nyiptakeun vidéo animasi pro-tingkat nganggo témplat anu tos dilakukeun sareng asét siap-siap sareng kamampuan téknis enol. Platform diwangun pikeun individu atanapi tim pikeun ngembangkeun naon waé pidéo.

Pemasar ngamangpaatkeun Animaker pikeun gambaran umum mérek, video onboarding, video penjelasan, pidéo panjelasan animasi, pidéo démo, kasaksian pelanggan, presentasi bisnis, iklan video, pintonan slaid, video Instagram, video Facebook, sareng pidéo Youtube sareng iklan video.

Salah sahiji fitur anu pangsaéna nyaéta Animaker ngamungkinkeun anjeun ngadamel deui pidéo anjeun pikeun platform anu béda-béda. Kantun pencét dina tombol ngarobah ukuran sareng ngalih antara jinis video sanés langsung.

Ieu sababaraha fitur sareng fungsionalitas anu luar biasa anu sanés:

Studio Animasi

Studio animasi Animaker ngamungkinkeun anjeun ngararancang sareng nyebarkeun pidéo animasi anjeun kalayan sadaya alat anu diperyogikeun:

  • Pangwangun Karakter - Kalayan langkung ti 15 fitur raray kanggo ngarobih sareng langkung ti 10 slot aksésori, ngawangun karakter anu anjeun pikahoyong sareng bumbu video anjeun!
  • Babasan Wajah Karakter - Kalayan langkung ti 20 ungkapan raray, Animaker ngabantosan karakter sareng pidéo anjeun pikeun hirup.
  • Otomatis Lip-Singkronisasi - Tambihkeun voiceover kana karakter anjeun sareng nonton aranjeunna nyarios kalayan otomatis lip-sync. Anjeun teu kedah nyéépkeun waktos pikeun ngahirupkeun biwir karakter.
  • Smart Pindah - Animator nyéépkeun ampir 80% waktosna pikeun ngahirupkeun objék pikeun ngalih ti hiji tempat ka tempat anu sanés. Sareng kami parantos mutuskeun pikeun ngahémat waktos sareng usaha anjeun. Ngahirupkeun animasi kompléks nganggo Smart Move ngan ukur diklik tombol.

Jieun Animasi Mimiti Anjeun Ayeuna!

Suite Éditan Pidéo

Unggah wawancara anjeun, testimonial, atanapi video anu dirékam sanésna sareng tukang nyieun animasi nyayogikeun ton fitur sapertos épék kaméra, épék layar, lagu audio, transisi, sareng sanés-sanésna pikeun nambihan rasa tingkat pro kana pidéo anjeun.

  • Éditan Pidéo Langsung sareng Kualitas Média 4K - Pilih, unggah, sareng ngédit pidéo sadayana dina hiji tempat. Animaker ngamungkinkeun anjeun menonjol kalayan pidéo kualitas 4K anu murni.
  • Subtitle Pidéo Anjeun - Kalayan Animaker, anjeun tiasa sacara gampang nyerat pidio anjeun pikeun siap-siap pikeun unggal platform.
  • Overlay Pidio ku pencét - Overlay video sareng téks, gambar, stiker, sareng seueur deui.
  • Watermark Eusi Anjeun - Gampang cap logo anjeun kana pidéo sareng GIF ku watermark anjeun nyalira.
  • Aset Saham - Langkung 100 juta aset kanggo panggunaan anjeun. Perpustakaan Animaker ogé diintegrasikeun sareng anu di Getty pikeun gampang milarian gambar atanapi video anu sampurna pikeun proyek anjeun!
  • Épék Musik-Royalty-Free sareng Épék Sora - Animaker parantos anjeun nutupan payuneun sora kalayan langkung ti 100 lagu musik sareng rébuan épék sora dina perpustakaan audio kami.

Ngadamel Pidéo Mimiti Anjeun Ayeuna!

Animasi GIF sareng Pencipta Pidéo Pondok

GIF animasi anu hebat pikeun média sosial sareng pamasaran email ... Perpustakaan Animaker ogé diintegrasikeun sareng Giphy pikeun gampang mendakan GIF anu sampurna pikeun proyek anjeun!

Jieun GIF Animasi Anjeun Ayeuna!

Kolaborasi sareng Manajemén Merk

Undang babaturan sakelas anjeun dina kapal pikeun damel babarengan dina ngalengkepan pidéo anjeun. Animaker ogé nawiskeun alat mérek pikeun mastikeun integritas mérek anjeun tetep konsisten sapanjang sadaya pidéo anu anjeun terbitkeun.

Kalénder Pamasaran Video

Pangguna ayeuna kéngingkeun kalénder pamasaran video anu dikemas sareng ideu pidéo anu pikaresepeun pikeun ngabantosan anjeun ngarencanakeun sareng ngadamel pidéo pikeun sadayana dinten-dinten khusus sapanjang taun. Kantun arahkeun ka bagian anu ngagaduhan bulan ayeuna salaku judulna sareng anjeun bakal ngagaduhan seueur ideu kontén pidéo anu kabuktosan pikeun nguatkeun ayana média sosial anjeun.

animaker kalénder video

Ngadamel Pidéo Mimiti Anjeun Ayeuna!

Ngalangkungan sora anu disetir ku AI

Platform bahkan ngahijikeun kecerdasan sora-pikeun ngarobih sareng kaluaran skrip anjeun tanpa kedah ngagaduhan bakat. Animaker's Voice ngamungkinkeun anjeun pikeun:

  • Sora Manusa Sapertos - Gampang ngarobih téks atanapi skrip anjeun kana pangaluaran sora sapertos manusa anu bermutu.
  • Kadali Sora Canggih - Tambihkeun nada, lirén, atanapi nekenkeun kana kecap anu dipilih. Anjeun bahkan tiasa ngajantenkeun soanten atanapi ngahégak.
  • Pilihan Sora Multilingual - Nyiptakeun sora-overs pikeun pidéo anjeun dina 50+ sora sareng 25 basa anu béda.

Ngadamel Voiceover Ayeuna

Panyingkepan: Abdi mangrupikeun afiliasi tina tukang nyieun animasi sareng ngagaduhan tautan na sapanjang tulisan ieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.