5 Cara Pidéo Pidéo Animasi Ngaronjatkeun Épéktip Pemasaran Inbound

nyieun pidéo animasi online

Lamun urang nyebutkeun video parantos janten bagian penting dina kahirupan urang sadidinten, kami henteu lulucon. Urang nonton video online unggal dinten dina komputer, telepon sareng bahkan Smart TV. Numutkeun ka Youtube, jumlah jam jalma-jalma méakkeun nonton video naék 60% taun langkung sataun!

Situs wéb ngan ukur téks parantos luntur, sareng urang sanés ngan ukur nyarios: Google geus! Mesin pencari nomer 1 sadunya masihan prioritas tinggi pikeun eusi pidéo, anu ngagaduhan 53x langkung kasempetan tina némbongan dina halaman kahijina tibatan halaman wéb berbasis téks. Numutkeun kana Analisis tren Cisco, ku 2018 video bakal ngawangun 79% sadaya patalimarga Internét, dugi ti 66% ayeuna. Usaha kedah disiapkeun ti saprak booming pidéo online moal ngalaunan kapan.

Luyu sareng fenomena ieu, pidéo panjelasan animasi parantos janten icing kuéh tina sagala strategi pamasaran online. Saban poé beuki seueur perusahaan (mérek ageung sareng anu sami-sami) ngagunakeun pidéo dina kampanye pamasaranna, kusabab kinerja cemerlangna dina konvérsi sareng métrik klik-to-rate, diantara seueur kauntungan pamasaran sanés.

Naon ari Pidéo Penjelasanna?

An Pidéo Panjelasan mangrupikeun pidéo pondok anu ngajelaskeun ideu bisnis ngalangkungan carita anu sacara visual sacara animasi. Upami gambar sia sarébu kecap, pidéo hargana jutaan - nyayogikeun sarana ngahibur sahingga pangunjung langkung ngartos produk atanapi jasa anjeun.

Ieu hiji video penjelajah anu anyar anu urang ngembangkeun dina Cord Blood Banking, hiji topik anu cukup rumit anu saderhana ku panggunaan pidéo panjelasan:

Aya sadaya jinis pidéo panjelasan anu sayogi - tina pidéo papan tulis saderhana dugi ka animasi 3-D anu rumit. Ieu tinjauan ngeunaan jinis pidéo panjelaskeun.

Naha pidéo panjelasan ngadamel bédana dina kampanye pamasaran inbound? Hayu urang nuturkeun léngkah biasa pamasaran inbound pikeun ningali kumaha Pidéo Panjelasan tiasa ningkatkeun usaha pamasaran anjeun nganggo sababaraha data nyata:

Pidéo Panjelasan Mikat Anu Datang Pikeun Website Wéb Anjeun

Salah sahiji masalah utama kaseueuran bisnis online nyaéta kumaha mikat pangunjung online anyar pikeun situsna, dina basa sanésna, kumaha cara pangkat dina kaca mimiti Google. Kami terang yén pidéo atanapi halaman sareng pidéo gaduh kasempetan anu langkung saé pikeun direngking dina kaca munggaran hasil pamilarian dina halaman basis téks. Sacara sederhana, aranjeunna langkung gampang dicerna sareng dibagi - ngajantenkeun aranjeunna eusi anu sampurna pikeun ningkatkeun peringkat anjeun sacara umum.

Pidéo mangrupikeun senjata sanés-rusiah pikeun SEO (search engine optimization). Filsafat Google parantos lami milari kontén online anu paling berguna sareng pikaresepeun pikeun aranjeunna; sareng aranjeunna sadar yén palaku resep kana pidéo anu tiasa ngahibur sareng ngadidik. Ieu sababna Google wijaksana ganjaran jaba ku eusi video ku rarangkénna langkung luhur. Mesin pencari nganggap pidéo salaku salah sahiji bentuk eusi online paling narik sareng tujuanana pikeun nyugemakeun pangguna na ku sering ningalikeun pidéo heula dina hasil pamilarian. Teu heran naha Google mésér Youtube, jaringan sosial anu didorong ku video éta ogé mesin pencari anu paling dimangpaatkeun pikeun dunya.

Kauntungan sanés pidéo pamasaran panjelasan nyaéta pikeun aranjeunna kabagian. Pidéo mangrupikeun kontén online anu paling gampang pikeun dipelak dina média sosial, kalayan 12x langkung seueur kasempetan pikeun dibagikeun tibatan tautan sareng téks anu digabungkeun. Pangguna Twitter ngabagi 700 video unggal menit, sareng dina Youtube langkung ti 100 jam pidéo diunggah dina jumlah waktos anu sami.

Numutkeun kana Facebook, langkung ti 50% jalma anu datang deui ka Facebook unggal dinten di Amérika Serikat nonton sahenteuna hiji video unggal dinten sareng 76% jalma di Amérika Serikat anu nganggo Facebook nyarios yén aranjeunna condong mendakan pidéo anu aranjeunna nonton dina Facebook. Ku gaduh pidéo panjelasan dina situs anjeun, kamampuan anjeun pikeun dipendakan sareng dibagi ku pamirsa anu ditargetkeun ningkat pisan nalika ngagunakeun pidéo.

Tapi antosan, aya deui.

Pidéo Anu Ngécéskeun Ngarobih Anu Datang Kana Anjog

Ok, ayeuna anjeun parantos ningkatkeun kunjungan anjeun ku pidéo panjelasan, kumaha anjeun tiasa ngarobih éta pengunjung kana kalungguhan? Pidéo panjelasan ngamungkinkeun merek anjeun pikeun nganteurkeun nada anu sampurna unggal waktos. Sareng waktos mangrupikeun unsur konci. Rata-rata bentang perhatian manusa dina halaman wéb basis téks biasa nyaéta sakitar 8 detik, langkung handap tina bentang perhatian lauk mas! Dina raraga narik minat pengunjung anjeun, anjeun kedah ngirim pesen anjeun gancang sareng épéktip. Sanés ngan ukur ngeunaan narik aranjeunna, éta ogé ngajantenkeun aranjeunna tetep cekap lami pikeun ngartos usulan bisnis anjeun.

Pidéo panjelasan ditempatkeun di luhur lipatan dina halaman badarat anjeun ngahasilkeun kunjungan beuki ningkat ti mimiti 8 detik dugi ka 2 menit rata-rata. Éta dorongan 1500% dina Dursasana! Sareng éta waktos anu cekap pikeun pidéo pikeun ngawartosan pesen anjeun sareng ngadorong pemirsa anjeun nyandak tindakan. Ngagunakeun ajakan-to-aksi anu épéktip dina pidéo anjeun tiasa ngiringan pangunjung ngalanggan buletin, ngadaptar pikeun uji coba gratis, nyungkeun konsultasi, atanapi ngaunduh ebook. Pidéo ngajantenkeun pangunjung kana kalungguhan mumpuni.

Naha éta kalungguhan leres-leres badé mésér produk atanapi jasa anjeun kusabab hiji video penjelasan?

Pidéo Anu Ngécéskeun Ngarobih Kana Palanggan

Kami parantos ngajelaskeun kumaha pidéo pamasaran animasi mikat para tamu sareng ngajantenkeunana ngarah, janten ayeuna kami parantos ngahasilkeun angka anu paling penting pikeun bisnis online: penjualan.

Pidéo anu ngajelaskeun mangrupikeun asét kalayan kamampuan pikeun ngirangan poténsi-palanggan-karugian ku cara ningkatkeun sareng ngajaga pangunjung sareng nomer ngarah mantap sapanjang jalan ngalangkungan perjalanan pamasaran inbound. Tapi kumaha carana ngalakukeun éta? Nya, kakuatan video panjelajah anu pikaresepeun tiasa ngahontal pamirsa anjeun dina sababaraha tingkatan! Ieu sababaraha conto:

Studi Kasus Pidéo Penjelasan

gélo Endog, jasa anu diciptakeun ku Hiten Shah sareng Neil Patel, ningkat konvérsi ku 64% sareng ngahasilkeun $ 21,000 tina pendapatan bulanan tambahan nalika aranjeunna nempatkeun pidéo panjelasan animasi dina halaman badarat na. Ieu pidéo aranjeunna:

Dropbox ngahasilkeun 10% kanaékan konvérsi tina pidéo panjelasanna, ngahasilkeun $ 50 juta dina pendapatan tambahan di 2012 hungkul. Impressive, huh?

Pidéo Anu Ngécéskeun Ngarobih Palanggan janten Promosi

Janten, ieu kami dina tahap akhir. Anjeun gaduh palanggan anu parantos ngagaleuh produk atanapi jasa anjeun, sareng aranjeunna resep! Janten, kumaha video anu tiasa ngajelaskeun ngabantosan aranjeunna janten promotor anjeun?

Upami palanggan resep produk atanapi jasa anjeun (sareng naha henteu, leres?), Aranjeunna panginten tiasa ngabagi pidéo panjelasanna dina jaringan sosial sapertos Facebook, Twitter atanapi Youtube, nyebarkeun kecap-kecap éta ka réréncangan sareng réncangna (don entong isin, sareng nyungkeun aranjeunna bagi ogé).

Pidéo anu ngajelaskeun mangrupikeun bagian anu paling tiasa dibagikeun eusi online, sareng éta anu ngajantenkeun asét sampurna pikeun palanggan anjeun pikeun ngamajukeun anjeun ngalangkungan saluran média sosial. Salaku conto, ieu mangrupikeun pidéo panjelasan anu ngahontal ampir 45 rébu kunjungan dina Youtube waé:

Pidéo panjelasan mangrupikeun asét dina ngarobih palanggan anjeun kana komunitas ogé! Kami sadar yén kecap tina pamasaran sungut mangrupikeun salah sahiji cara pamasaran online paling épéktip - sareng nyayogikeun pidéo pikeun konsumén pikeun dibagi ngeunaan bisnis anjeun nguatkeun aranjeunna pikeun ngabagi sareng ngadukung anjeun gancang sareng gampang.

Tingali Portopolio Kami Kéngingkeun Quote Khusus

Sedengkeun nanem modalna langkung ti ngan ukur hiji tulisan, hiji infographic atanapi bahkan kertas bodas kompléks, pidéo anu tiasa dijelaskeun tiasa dianggo dina médium, sareng di sababaraha halaman sareng halaman badarat dina situs anjeun. Ieu nyumponan kamampuanna pikeun nyetir sareng ngarobih pengunjung - nyayogikeun pamulangan anu luar biasa pikeun investasi.

4 Komentar

  1. 1

    Kuring 100% satuju sareng pentingna pidéo panjelasanna. Kuring nembé ngamimitian perusahaan sorangan kuring ngarepkeun kuring henteu telat pikeun bisnis 🙂
    Kuring badé nunjukkeun ka masa depan kuring ka pos ieu upami aranjeunna kantos naros ka kuring naha pidéo ieu penting. Hatur nuhun!

  2. 2
    • 3

      Hai Jason,

      Kuring henteu yakin diménsi sakumaha pentingna salaku skrip. Animasi ngamungkinkeun anjeun nyaritakeun hiji cara anu anjeun pikahoyong dicaritakeun - tanpa gaduh waktos sareng biaya nyetél adegan, palaku, sareng sajabana. Kuring bakal nambihan animasi 3D, kecuali upami dilakukeun sacara hadé, tiasa katingali teu profesional. Hanjakalna, masarakat awam biasa kana Pixar sareng animasi 3D anu saé pisan ... upami anjeun teu tiasa cocog sareng kualitas éta, éta moal hasil.

      Doug

  3. 4

    Kumaha carana kuring tiasa nganggo ieu kanggo pusat telepon anu kaiket dimana prospekna bakal nelepon.

    Kumaha anjeun ngembangkeun skrip anu leres sareng naha konsumen atanapi bisnis nyandak perusahaan serius dina animasi ngalawan produksi kahirupan nyata sareng palaku

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.