Naha Animasi dina Surélék leres-leres jalan?

pamasaran email

Animasi dina Email Whitepaper

Anjeun gaduh 30 detik kanggo narik perhatian pamiarsa anjeun saatos aranjeunna ngeklik surélék anjeun. Ieu pastina jandela leutik. Upami anjeun sapertos kuring, maka anjeun panginten panginten panginten animasi rada picilakaeun kanggo dianggo ku pamasaran email, tapi anjeun hoyong narik perhatian anu nampi. Janten, naon anu anjeun lakukeun?

Nanging, saatos ngalangkungan pamasaran email kami peringatan tren sponsor, ieu tiasa janten alat anu saé pikeun para pemasar email upami dilebetkeun sacara épéktip.

Henteu ngan ukur animasi cara anu saé pikeun narik perhatian pamiarsa, tapi ogé ngamungkinkeun para pemasar pikeun narik perhatian sababaraha produk, nawaran, atanapi nelepon ka tindakan. Anjeun ogé henteu kedah ngantep animasi ieu mangaruhan kiriman anjeun. Jaga ukuran animasi leutik, jaga GIF animasi ngan ukur 6 pigura, sareng pastikeun pigura anu munggaran nutupan pesen (upami aya) supados email anjeun moal ngagaduhan masalah katéwak dina folder Spam.

Kanggo langkung seueur tip kanggo ngararancang sareng nganteurkeun animasi dina email anjeun, parios Delivra's Animasi dina Surélék: Kumaha Épéktip Ngagabungkeun Trat Pangénggalna ieu.

Unduh Kertas Bodas!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.