Sys-Con: Situs Wéb Anu Paling Ngaganggu, Kantos?

Sababaraha menit ka pengker, kuring nampi Google Alert dina tulisan ngeunaan naha Ajax parantos nyusul Java. Hurung sapertos tulisan anu saé, sanés? Abdi henteu tiasa ngawartosan anjeun kusabab henteu kantos maca. Ieu anu kuring pendak nalika kuring dugi ka dinya:

Websphere - Wéb Anu Ngaganggu

Naon anu ngajantenkeun halaman ieu pikaseurieun:

  1. Nalika halaman diluncurkeun, div pop-up pencét kuring pas di antara panon sareng tautan caket anu alit pisan dina dasarna. Pop-up sanés pop-up window janten blokir pop-up henteu jalan. Ogé, iklanna diposisikan kalayan ati-ati pikeun méréskeun LAIN ADS dina sidebar sareng éta leres-leres blok eusi anu kuring tingali.
  2. Upami anjeun ngagulung ka handap, iklanna tetep dina posisi relatif sami! Anjeun leres-leres henteu tiasa maca konténna tanpa ngaklik caket kana Iklan.
  3. Iklan video mimiti diputer pas situs na diluncurkeun kalayan sora! Teu paduli disada dina halaman wéb… nalika kuring naroskeun.
  4. Dina halaman aya 7 iklan dina tampilan biasa ... sareng henteu aya kontén.
  5. Teu aya kirang ti lima metode navigasi dina halaman! Aya kotak béréndélan, ménu tabs horisontal, ménu horisontal, ménu ticker horisontal, ménu sidebar… kumaha carana saha waé anu tiasa mendakan naon waé dina halaman wéb ieu? Abdi panasaran naha leres atanapi henteu nyaéta naon waé eusi dina situs di antara sadaya ménu sareng iklan!
  6. Ieu, kuduna, halaman wéb anu mangrupikeun sumber pikeun Profesional Wéb! Naha anjeun tiasa percanten?

Warta Téhnologi Warta sareng Inpormasi anu tiasa dibandingkeun

Dina babandingan, hayu urang tingali dina CNET. CNET ogé ngagaduhan komponén multimédia (anu anjeun pencét maén if anjeun hoyong, sareng 7 iklan dina tampilan anu biasa! Nanging, navigasi sareng halaman wéb ngamajukeun kontén tibatan nyumputkeunana.

CNET

Pangaruh sareng Babandingan

Upami anjeun henteu pikir desain mangrupikeun fitur penting pikeun halaman wartos sareng inpormasi, kuring bakal ngabandingkeun ieu babandingan Ngabandingkeun statistik Alexa:

Websphere sareng CNET Alexa Comparison

Naon halaman wéb anu paling ngaganggu anjeun? Punten… simpen kana situs pamasaran sareng / atanapi téknologi.

3 Komentar

  1. 1

    Hatur nuhun hatur nuhun!

    Tungtungna! Leres, sys-con nyaéta nu ramatloka paling bangor Kuring geus kungsi Wade ngaliwatan. Naha anjeun ningali footer gedé dina éta? Sareng situs éta henteu leres-leres didamel dina Firefox.

  2. 2

    Satuju pisan!

    Sys-con mangrupikeun salah sahiji halaman wéb anu kuring HATE pikeun angkat.
    Kadang-kadang aya spanduk malah moal render leres tur hésé nutup di firefox

  3. 3

    Ieu rada hadé lamun ngagunakeun Firefox jeung kombinasi Adblock (kalawan Filterset.G) jeung Flashblock. Ngan popup div pisan bangor masih némbongan (sadayana Iklan sejenna geus leungit).

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.