Daptar bodas Email Anjeun nganggo AOL

Kaol

Sugan sabab éta masih salah sahiji anu panggedéna ISP sareng anu paling rumit ngeunaan email, AOL leres-leres ngagaduhan jasa Postmaster anu hebat online. Kuring kedah ngahubungi aranjeunna nalika klien ngalaporkeun yén aranjeunna ngalaman masalah sareng email ngalangkungan alamat email AOL. Pasti, kami mendakan yén alamat IP tina aplikasi kami nuju diblokir.

AOL Postmasters

Éta hurung rada pikareueuseun, saolah-olah kami spammer atanapi naon ... tapi henteu. Sadayana email kami sifatna transactional atanapi invitational. Nyatana, henteu aya email pamasaran anu kaluar tina alamat ieu. Kuring nyauran guru anu saé sareng tiasa nyalametkeun, Greg Kraios, sareng anjeunna netepkeun kuring langsung sareng inpormasi kontak pikeun tukang pos AOL ogé Halaman wéb AOL Postmaster. Kuring nelepon aranjeunna sareng aranjeunna ngawartosan naon léngkah anu kuring tiasa lakukeun pikeun muka blokir sareng kana daptar bodas.

Kuring mendakan masalah anu paling ageung kami nyaéta sistem kami ngirimkeun kana rekening email AOL anu lepat kalayan lookup Reverse DNS kami ditumpurkeun. Reverse DNS mangrupikeun cara pikeun ISP pikeun milarian inpormasi domain sareng perusahaan anjeun ku alamat IP anu asalna. Ku mareumanana, kami katingali sapertos spammer. Kalayan alamat goréng anu cekap - AOL mutuskeun pikeun ningali saha kami. Nalika aranjeunna henteu tiasa mendakan saha kami, aranjeunna ngahalangan kami. Asup akal! Abdi teu tiasa nyarios kuring nyalahkeun aranjeunna.

Saatos kami Reverse DNS diaktipkeun, AOL muragkeun blok. Kuring ogé nyarios ka tim Penjualan kami sareng ngawartoskeun aranjeunna pikeun lirén ngalakukeun demo ku alamat email AOL (aranjeunna anu paling gampang diketik, henteu?). Saatos blok diturunkeun, anjeun kéngingkeun daptar pikeun daptar bodas ngalangkungan situs Postmaster. Kuring parantos ngalamar sahanteuna belasan kali - tapi gancang terang yén bebek anjeun kedah aya dina urutan sateuacan anjeun tiasa ngadamel:

  1. Kami ngaktipkeun Reverse DNS Lookup dina masing-masing Alamat IP anu kami kirimkeun email.
  2. Urang kedah nyetél alamat email eupan balik pikeun AOL pikeun nyerat kami nalika aya masalah email. Kami ngonpigurasi panyiksa @. Kami masih damel dina netepkeun lulugu email khusus pikeun "Kasalahan-Ka" tapi ieu mimiti anu saé.
  3. Urang kedah ngantosan sababaraha dinten saatos urang diblokir.
  4. Domain anjeun kedah cocog sareng domain dina alamat email kontak sareng loop eupan balik anjeun. Anjeun tiasa ngadaptar alamat email FBL anjeun sareng AOL.
  5. Upami anjeun ngagaduhan domain anu sanés, anjeun kedah ngadaptar pikeun masing-masing.
  6. Pastikeun pikeun ngawas alamat email anu anjeun kirimkeun. Anjeun kedah pencét tautan konpirmasi sateuacan aranjeunna bakal tiasa dianggo dina pamundut bodas anjeun.
  7. Léngkah pamungkas nyaéta ngadagoan réspon. Upami anjeun ditolak, anjeun tiasa nelepon Postmasters sareng nyayogikeun id id rujukan na. Ieu bakal ngamungkinkeun aranjeunna pikeun gancang milari éta sareng ningali naon anu salah. Sayaga pikeun ngalakukeun ieu sababaraha waktos!

Kuring ngarepkeun dinten urang tiasa nyorong email ieu tina email kami propaider ladén email sistem janten urang teu kedah hariwang ngeunaan éta! Kuring ngantosan rilis resmi sistem email transaksionalna (anu kuring ngabantosan pikeun ditetepkeun!) Ogé pikeun sababaraha kamekaran di perusahaan kami. Langkung gancang urang tiasa nganggo jasa pangiriman, langkung saé!

AOL ngagaduhan jasa Postmaster anu saé, tapi langkung saé urang henteu kedah sabar pisan. Hiji catetan, upami anjeun naros naha kuring henteu terang aranjeunna ngahalangan kami atanapi masalah anu diperyogikeun pikeun daptar bodas kami ... henteu pisan. Abdi resep ningali perusahaan waspada ngeunaan SPAM sareng ngurus konsuménna.

Butuh sababaraha usaha sateuacan urang cekap sajarah milis kanggo AOL pikeun daptar bodas, tapi éta dilakukeun saatos sababaraha usaha:

Pamundut Daptar Bodas anjeun, kalayan kode konfirmasi xxxxxxxx-xxxxxx, parantos disahkeun.

Henteu yakin kana naha email anjeun diblokir atanapi henteu? Pastikeun ngagunakeun hiji Alat monitoring Plain Inbox pikeun milarian sareng ngarobih masalah anu khusus pikeun ISP.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.