Kera: Panulis, Penerbit, Pangusaha

ape kawasaki

Dina persiapan wawancara urang sareng Guy Kawasaki, kuring ngagaleuh salinan Kera: Panulis, Penerbit, Pangusaha-Kumaha Nyebarkeun Buku.

Guy KawasakiKuring parantos maca seuseueurna buku Guy Kawasaki sareng parantos lami janten pameget (pastikeun pikeun ngalaksanakeun wawancara pikeun anu munggaran anjeunna nga-tweet ka kuring ... carita lucu!). Buku ieu rada benten, sanaos… éta mangrupikeun buku petunjuk langkah-demi-langkah anu lengkep dina cara nyalabarkeun ebook anjeun nyalira.

Panulis Guy Kawasaki sareng Shawn Welch dimimitian Kera: Panulis, Penerbit, Pangusaha ku carita anu leres ngeunaan hanjelu Guy kalayan kéngingkeun terbitan terakhir na sacara éléktronik disebarkeun ku pameseran massal ti perusahaan. Buku teras ngalangkungan sadaya tangtangan ebooks - tina format, dugi ka pakakas, kana distribusi ka pamasaran. Éta langkung hésé tibatan anu anjeun pikirkeun (dugi ka buku ieu!).

Buku ngajelaskeun sadaya metodeu anu kabuktosan pikeun nyiptakeun ebook anjeun, dugi ka screenshot alat anu tiasa dianggo, situs anu dianggo, sareng toko pikeun dipasar. Kuring bener-bener kagum kana sagala jéntréna. Éta leres-leres pituduh instruksi léngkah-léngkah pikeun saha waé anu nyebarkeun nyalira.

Kuring resep pisan yén kuring nuju ngagaleuh sareng nyebarkeun deui 3 salinan… ka Jenn jeung Marty anu duanana nuju ngerjakeun buku nyalira dugi ka Nathan, desainer urang, anu bakal ngabantosan desain grafis.

Naha Naha Anjeun Nyebarkeun Buku?

Kami mimiti kaget ku kasempetan nerbitkeun diri nalika kami ngawawancara Jim Kukral. Jim nunjuk ka kami yén kurva paménta pikeun ebooks naék langkung gancang tibatan kaluaran ebook anu asli. Ieu mangrupikeun waktos anu luar biasa pikeun individu atanapi perusahaan ngawangun kredibilitas sareng wewenang ku medarkeun ebook.

Upami anjeun ngagaduhan hal anu luar biasa kanggo nyarios ... ieu mangrupikeun kasempetan anjeun pikeun nyebarkeun sareng ngabagi na!

2 Komentar

  1. 1
    • 2

      Hai @daveyoung: disqus, aya tip nyerat dina buku. Saur Guy sigana anu pangpayunna nyaritakeun yén saurang panulis mangrupikeun léngkah anu saé upami anjeun henteu gaduh waktos atanapi bakat. Kuring gaduh ko-panulis dina buku kuring sareng anjeunna ngajantenkeun langkung gampang ... dasarna buku éta mangrupikeun pamikiran kuring tapi Chantelle ngatur éta sareng ngajaga proyék dina targét.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.