ApexChat: Ngabales Webchat Anjeun 24/7 Jeung Agén Chat Knowledgable

ApexChat Live Agen Pikeun Obrolan Website anjeun

Sababaraha klien kami rada senang sareng obrolan anu aranjeunna integrasikeun kana situsna… dugi ka kami ngungkabkeun sababaraha warta anu pikasieuneun. Nalika urang nganalisa obrolan ngawujud naon anu urang mendakan nyaéta yén pimpinan anu ngagaduhan kontak langsung sareng perwakilan biasana ditutup saatos ngajadwalkeun janjian sareng klien.

Masalah Jeung Web Chat

Para klien ngan ukur ngabales ngobrol langsung salami jam kantorna. Sakur obrolan di luar jam gawé ménta email atawa nomer telepon. Ieu mangrupikeun masalah anu ageung… seuseueurna teleponna saleresna sumping di luar jam kerja dina sonten sareng akhir minggu. Pitunjuk éta diteruskeun tapi jarang diwaler sareng ampir henteu pernah ditutup.

Aya harepan sareng webchat. Nalika anjeun nempatkeun obrolan éta dina situs anjeun, jalma nyangka yén anjeun bakal ngabales. Sareng upami anjeun henteu ngaréspon… aranjeunna ngalih ka situs salajengna. Jalma-jalma sering damel ti Senén dugi ka Jumaah sapopoe sareng bahkan henteu ngamimitian milarian jasa dugi ka sonten atanapi sabtu minggu nalika aranjeunna nampi waktosna. Sareng nalika aranjeunna ngalakukeun… anjeun kedah aya di dinya!

Mayar-Pikeun-Kinerja Live Chat Agen

ApexChat nyadiakeun lengkep, layanan obrolan turnkey. Aranjeunna nganggo agén obrolan langsung anu dilatih industri sorangan sareng platform parangkat lunak pikeun ngalayanan obrolan. Ieu hartosna penghematan biaya utama nalika urang ngaleungitkeun kabutuhan nyandak karyawan konci anjeun tina tanggung jawab inti pikeun nanganan obrolan atanapi nyewa sareng ngalatih saha waé pikeun ngamimitian.

Klién geus katempo, rata-rata, éta 42% tina kalungguhan converted via live obrolan lumangsung saatos jam bisnis has ti 9 enjing nepi ka 5 sore Tanpa sinyalna sabudeureun-the-jam anjeun bisa leungit ampir satengah lead Anjeun bisa meunangkeun ti panyadia Live Chat Anjeun.

Pangalusna sadaya, sajaba ti $ 50 bulanan minimum ngulang deui, ApexChat ngan ngecas fee per kalungguhan pikeun sabenerna kalungguhan mumpuni anu dikirim ka anjeun. Henteu aya kontrak jangka panjang, sareng anjeun tiasa ngabatalkeun jasa iraha waé tanpa aya pinalti.

Agén tiasa ngabales via webchat anjeun, Facebook Messenger, Google My Business chat, atanapi bahkan ngalangkungan SMS. Éta tiasa nyambungkeun sémah sareng batur di perusahaan anjeun ngalangkungan telepon atanapi ngajadwalkeun janjian atas nama anjeun. Aranjeunna malah nawiskeun hiji kaluar-maksud popup pikeun néwak sémah anu badé angkat.

ApexChat Exit-Intent Popup Window

Kami parantos ngalaksanakeun solusi dina 3 klien ayeuna, kalebet hiji kontraktor roofing Indianapolis, sarta sakabéh aranjeunna senang jeung tingkat layanan sarta réspon profésional anu agén obrolan nyadiakeun. Sareng… anu pangsaéna, aranjeunna terang yén aranjeunna henteu mayar spammer atanapi petunjuk anu teu cocog. ApexChat ogé nawiskeun aplikasi sélulér, solusi labél bodas, portal mitra, sareng portal palanggan anu gaduh analitik anu kuat.

ApexChat Dirojong Industri

Industri anu dirojong ApexChat kalebet jasa bumi, pengacara, panyadia jasa médis, pangakuan kuliah, sareng bahkan agénsi pamasaran. Aranjeunna ngahijikeun generasi kalungguhan maranéhna kana ampir unggal kontak, kutipan, iklan, analytics, atawa platform pamasaran sarta ayeuna ngawula leuwih 8,000 usaha.

ApexChat mangrupikeun parangkat lunak obrolan pangsaéna dina bisnis hukum. Urang nyéépkeun seueur waktos pikeun milarian anu mana perusahaan anu pangsaéna, sareng kuring bungah yén kami mutuskeun dina ApexChat. Kami henteu kantos ngagaduhan masalah sareng aranjeunna. Parangkat lunakna ngagampangkeun pikeun ngalakukeun asupan, sareng kami langsung nampi transkrip obrolan. Abdi nyarankeun pisan ApexChat.

Eric Stevenson, Pangacara

Nyuhunkeun Demo ApexChat

panyingkepan: Kami pasangan sarta affiliate pikeun ApexChat sareng nganggo tautan afiliasi kami dina tulisan ieu.