Konsentrasi kana API pikeun Tumuh Aplikasi Anjeun (Del.icio.us sareng Technorati)

akarNalika anjeun maca ieu, éta tiasa dibenerkeun ... tapi anjeun tiasa perhatoskeun yén kuring Technorati Pangkat nyaéta 0. Éta kusabab Technorati API henteu balik pangkat salaku bagian tina télépon (éta ngabalikan titik anu ditutup ).

Ogé, Del.icio.us' API nyaéta akting. Aranjeunna ngalereskeun masalah anu teu aya kiriman anu bakal dikintunkeun deui nalika anjeun nyungkeun tag khusus. Kiwari éta ngan ukur ngarilis rékor munggaran dina tag éta. Padamelan otomatis anu masarkeun Daily Reads kuring henteu kantos dipasang ogé.

Kuring parantos nempatkeun pamundut sareng duanana perusahaan tapi kuring henteu kénging réspon nanaon. Aranjeunna duanana perusahaan hébat anu leres-leres ngahontal ka kuring nalika kuring peryogi bantosan kapungkur sareng kuring miharep éta ayeuna. Éta panginten henteu janten kasus pikeun dua perusahaan ieu, tapi seueur perusahaan anu ngubaran perusahaan na API salaku fitur sekunder tina jasa atanapi aplikasi na.

Éta kasalahan anu tiasa maéhan usaha anjeun dina waktos anu caket. Kami nuju ngagancangan nuju wéb 'semantis' ... nganggo plugins, widget, rss, halaman khusus, sareng sajabana dimana API badé janten langkung penting tibatan User Interface sorangan. Dijero Campuran aplikasi, abdi tiasa ngahubungi sérpér sentral anu dina gilirannana komunikasi sareng sababaraha API. Upami kuring perusahaan Mashup, abdi moal ngalakukeun usaha anu henteu dimilik ku aranjeunna API serius.

sakumaha anu abdi terang, ieu pelajaran anu Google diajar mimiti pisan. Upami anjeun taliti niténan Google, masing-masing aplikasi anu aranjeunna bawa ka pasar gaduh API anu mantep anu ngundang kapinteran pihak katilu. Aya usaha sareng aplikasi anu henteu kaetung anu diwangun ti API-na ogé.

Rada teras ngadukung kapinteran pihak katilu, sababaraha perusahaan leres-leres merangan aranjeunna. Statsaholic kedah ngarobih nami na ti Alexaholic kusabab masalah mérek. Bayangkeun éta ... batur ngawangun User Interface anu hebat anu ngamajukeun statistik anu anjeun kembangkeun. Aranjeunna parantos ngadistribusikaeun statistik kana ratusan rébu (panginten jutaan) pangguna. Ngahontal anu henteu pernah tiasa didirikeun upami anjeun ngan saukur nyobian ngalakukeun éta nyalira ... sareng anjeun janten kesel sareng aranjeunna.

The Starfish jeung lancahMinggu ayeuna di Indianapolis Book Club kami, kami ngabahas The Starfish sareng Lancah: Kakawasaan Anu Henteu tiasa dicegah tina Organisasi Tanpa Pamimpin. Intina konci buku ieu nyaéta Spider ngagambarkeun organisasi luhur-handap. Maéhan sirah sareng awak moal tiasa salamet. Potong Starfish sareng anjeun nganggo 2 Starfish.

Google Blogsearch parantos nyandak pangsa pasar ti Technorati. Abdi resep Technorati sareng masih mikir éta langkung gampang pikeun digawekeun, tapi teu aya perdebatan yén Google mangrupikeun treuk ageung dina kaca spion. Minggu ayeuna Google ngaleupaskeun na Ajax Feed API… Ieu mangrupikeun tambahan tambahan kana Technorati naha aranjeunna terang atanapi henteu. (Éta ogé paséa sareng Yahoo! Pipa.)

Kuring henteu ngartos kasieunan perusahaan pikeun muka API na sareng mastikeun kinerja anu mantep sareng dukungan aranjeunna pikeun perusahaan sanésna, dina gilirannana, kanggo ngembangkeun langkung maju. Aya seueur pisan kaunggulan ... kirang pangembangan antar pangguna, kirang bug, kirang dukungan, kirang bandwidth (an API nelepon langkung seueur data tibatan halaman) sareng langkung seueur usaha anu gumantung kana bisnis anjeun. Ieu sanés jalma anu anjeun badé bersaing atanapi dijauhkeun, ieu jalma anu anjeun hoyong rangkul sareng pahala.

Upami anjeun ngagambarkeun Aplikasi Wéb anjeun salaku tangkal, anjeun panginten hoyong mikirkeun UI anjeun salaku daun anjeun sareng API salaku akar anjeun. Daun diperyogikeun sareng geulis, tapi ngagaduhan akar anu jero bakal ngamankeun masa depan bisnis anjeun.

2 Komentar

  1. 1

    Admittedly, keeping our back-end operations smooth and improving the website take precedence but, fear not, our API users anu important to us. Glad to see your widget displaying the rank again, I think that validates that the fix made to the API took effect 🙂
    -Ian
    Technorati

    • 2

      Thanks, Ian! I know you folks think all users are important – I’ve never had a different experience with Technorati. Being a Product Manager at an Email Service Provider we struggle with our API the same way.

      The tide does seem to be turning though! My company is finally recognizing the value of the API from an ROI benefit. You folks keep pushing out new integrated opportunities – and we’ll keep promoting your service!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.